Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Νέα κεκλοφορία, κάτι μεταξύ Μορικόνε και Τζέιμς Μποντ θέμα.....................δεν είναι ινσρουχτουρομένταλ το άσθμα, έχει και φουνές λαίμαι .

Με αρέ του βάνω τγία

image.gif

@Ray

Αν ημουν μαχιμος και ειχα περισσοτερο χρονο,κωλοτουμπες στο Συνταγμα θα εκανα να φτιαξουμε παρεα μια μπαντα και να παιζουμε Lizzy.

Ομως θα μπορουσαμε να κανουμε ενα live-επι τουτου δηλ να βγαλουμε τα κομματια και να

παιξουμε-αυτο γινεται.

Παντως υπαρχει στα μερη μας μπαντα που παιζει εξαιρετικα Lizzy(o Πανος,ο ενας κιθαριστας, πρεπει να ειναι και συμφορουμιτης).

O ηχος δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ξερεις εσυ ;),θα βγαλεις συμπερασμα:

Τους ξέρω. Ωραία παίζουν τα παιδιά. Αλλά, επί του προκειμένου, παρά το γεγονός ότι ήταν και είναι κιθαρισταράς ο Sykes, το Thunder and Lightning είναι πολύ μέταλ και δεν μου κάθεται για Lizzy. Κομματάρες μεν, αλλά σε άλλη φάση.

Να κάνουμε κανα tribute Live and Dangerous π.χ.... Για δες το... ;)

gvour είπε:
θα μπορουσαμε να κανουμε ενα live-επι τουτου δηλ να βγαλουμε τα κομματια και να

παιξουμε-αυτο γινεται.

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RayDTutto είπε:
Αλλά, επί του προκειμένου, παρά το γεγονός ότι ήταν και είναι κιθαρισταράς ο Sykes, το Thunder and Lightning είναι πολύ μέταλ και δεν μου κάθεται για Lizzy. Κομματάρες μεν, αλλά σε άλλη φάση.

Θα συμφωνησω για το Thunder & and Lightning.Και για τα δικα μου γουστα ηταν αρκετα βαρυ.

Πορ'ολα αυτα εχει μερικα που θεριζουν οπως τα παλια.

Οσο για το tribute,μπορει να το κανουμε χαλλλλαρα αλλα θα το κανουμε σιγουρα ρε φιλε.

Το αποκατω λ.χ σκοτω:

Είμαι τώρα ας πούμε εγώ με τον ΣΦ-Ηγώ νέο πιστόλι στη πιάτσα, αυτός παππούς που με έχει ριμάξει τη ζωή λαίμαι-σκότωσε τους γονείς μου κι έτσι, μιξάρει και παίζει τα πάντα καρμπονίτα λαίμαι. Όχι φίλλους μεγάλωσα και διδάχθικα από σένα, το αύριονενές θάναι καλύτερο λαίμαι

Ήρθαν οι νέοι φίλοους και χρωστάνε πολλά στους παλιούνενες. Δε θα ξαναδείς ξανά νο 1 τσάρτενες λαίμαι ρε, θα φας λάσπη λαίμαι ρε κανάγια προαγωγέ, είμαι το μέλλον, είσαι το άγνωστο στους πολλούς παρελθόνενε.

Ξεκινάει η παγκόσμια περιοδεία των Παράγκαζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ.

Η φασουλάδα κοντεύει να γίνει

Ευχαριστώνενες χωρίς γάλα

gvour είπε:
Οσο για το tribute, θα το κανουμε σιγουρα ρε φιλε.
Αμήν! 8)

Σκληρό ξεσκληρό, αυτό ΣΠΕΡΝΕΙ!

Κι άλλα δύο ..... ίδια! 8)

fusiongtr είπε:
Μακάρι να πίστευαν το ίδιο και οι γυναίκες. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=SlWqcBQaexU
Το γεγονός πως ου συγκεκριμένος καλλιτέχνς αποτελεί τη καλύτερη πηγή μουζικής για εστιατόρια-ζούπερ μάρκετ-ασανσέρ και είναι ο καλύτερος στο είδος, θα έπρεπε να σε έχει διδάξει, άμυαλο παιντί, διατί αι γυναίκαι δεν πιστευουν σε σε λαίμαι, αλλά σε αυτόν που είναι και μάμπρο ;D ;D ;D

Ημείς πορνευόμαστε, εν τη πενία μας, άσμπρα αγόρια γαρ

Στα πλήχτρα, ου καταράχτης, πριν γνωρίσει τη Βάνα Βάρβα και τον Ίαν γιλάνε  ;D ;D ;D

@ Samy -

Τα καζάνια ξεκίνησαν ήδη στην Κρήτη...

Τι στο καλο κάνετε εσείς εκεί πανω? Ακομα με την περσινή σοδειά ασχολείστε?

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back