Τι μουσικη ακουτε τωρα? II

Status
Not open for further replies.
Στο τέλος μιας ωραίας βδομάδας διακοπών με το έτερο ήμισυ, με πολλα μίλια και ακόμα περισσότερα χιλιόμετρα, τελευταίο βράδυ, χαζεύοντας την Παροικιά απέναντι, να αφιερώσω στη* γυνή και στους φίλους του φόρουμ το αγαπημένο μου κομματι του Atreu73

http://www.noiz.gr/index.php?topic=204241.msg815978#msg815978

ΥΣ1. ... *και όχι στην

ΥΣ2. ... Johnny, σου είπε ο kwstas79... Μη του δώσεις γλυκανισο... Θα καταπιεί τη διάσταση του χρόνου....

ΥΣ3. Φαζιε, είσαι αστέρι

ΥΣ4. Μου άρεσε πολυ ο Tamtam στο Barbie, (και σε αλλα) -

ΥΣ5. Το wifi εξακολουθεί να ειναι άθλιο

fusiongtr είπε:
Την ήπια, να τσακώσω κι άλλη?
A yeahh (και έλεγα που είσαι)  ;D

Αν ξέρεις αυτό θα μπεις στο Hall of Fame των ποζεράδων  8)

Πιείτε και κανέναν εσπρέσο βρε μπυρόβιοι.... ;D  Ένα country για αποτοξίνωση                                                                                                                     

cigaret13 είπε:
Πιείτε και κανέναν εσπρέσο βρε μπυρόβιοι.... ;D   Ένα country για αποτοξίνωση                                                                                                                     
Τέτοια ώρα καφέ; Δεν θα κλείσουμε μάτι  ;D

Μπύρες και ποζεριές  8)

fusiongtr είπε:
Πυροβολώ!
Ήηηηρματοοοον  ;D

Είχα να τα ακούσω από τα τότε...

Καλά λοιπόν, πάμε έτσι. 

Για να μην σου πω ότι θυμήθηκα (με αυτά και αυτά) τα αγαπημένα μου χριστιανόπουλα από εκείνη την εποχή  ;D

Τι δισκάρα έγραψε ο άνθρωπος  8)

ΥΓ: Πας φιρί- φιρί να το ξημερώσουμε και αύριο έχω τον... αγώνα της ενημέρωσης  ;D

Don't break the Circle  :o  8) Ουάοοο, μιλάμε έχω γυρίσει στο γυμνάσιο  ;D ;D ;D and I love it  8)

KAI SAXON ΚΑΙ WASP ΚΑΙ PRIEST  ??? καήκαμε  ;D

fusiongtr είπε:
Φοβερή δισκάρα έγραψε αυτός (ναι Γυμνάσιο λαίμαι)
Try me  8) αφτό ίνε

Φίλος αποχαιρετώ με αυτό (που το λατρεύουμε)  8)

ΥΓ: Αύριο νωρίς χαρά και εργασία- και την Τρίτη παγκόσμια περιοδεία με τους Motive  ;D  8)

Aργα και πιτα,αλλα μαλον πρπει να μαι καπου καλα.

Ελπίζω να ενημέρωσε ο Τέρης και να διαβάζει ο Φιούζονας                    ;) ;) ;) ;)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back