- Πόντοι
- 1,848
Me too...Terry RoscoeBeck5 είπε:Year of the cat 8)
Αυτά κάνεις και με ρίχνεις ;D ;D ;D
Για παλιοπάνκης με εξέπληξες.

Me too...Terry RoscoeBeck5 είπε:Year of the cat 8)
Αυτά κάνεις και με ρίχνεις ;D ;D ;D
Για παλιοπάνκης με εξέπληξες.
Κώστα ήρθες...Waterfall-K είπε:Me too...![]()
Σε πρώτη εκτέλεση λαίμαι και άυριονένες η δεύτερη θα βγει λαίμαιTerry RoscoeBeck5 είπε:Τελικά φίλος σε έχω παρεξηγήσει ;D
Α, φίλος LuciferSam ανέβασε και εσύ κάτι να ακούσουμε.
Τέτοια ώρα μόνοι μας είμαστε;D ;D
Είσαι ένας μικρός θεούλης 8)samy paraga είπε:Σε πρώτη εκτέλεση λαίμαι και άυριονένες η δεύτερη θα βγει λαίμαι
https://soundcloud.com/samy-paraga/kysqh3vdbkzv
Άθλιε μουγκίστα σε λίγο καιρό θα με ζητάς αυτόγραφο ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Samy μη ντραπεις να μου ζητησεις το λινκ... 8)
Τι φαντασια αυτο το παιδι...samy paraga είπε:Άθλιε μουγκίστα σε λίγο καιρό θα με ζητάς αυτόγραφο ;D ;D ;D
Terry RoscoeBeck5 είπε:Είσαι ένας μικρός θεούλης 8)
Ένα στο κλίμα (των καρπουζιών) ;D
Άκου λίγο τώρα την αγαπημένη σου μπάντα ;Dsamy paraga είπε:Άθλιε μουγκίστα σε λίγο καιρό θα με ζητάς αυτόγραφο ;D ;D ;D
samy paraga είπε:Δεν είμαι απλάθεός, είμαι ημίθεος λαίμαι 8)
Τι λες τώρα δανενές, με συγκλουνίζεις, είναι ταύτο το άσθμα τονέ Dp ? Απιστεύτου όμως ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Άκου λίγο τώρα την αγαπημένη σου μπάντα ;D
Φίλοους, κοίτα μη κόψεις καμιά φλέβανε και τρέχουμε νυχτιάτικα λαίμαι, γιατί δεν θα μπορέσει κανείς να κατεβάσει και το γιοφύρι να σε πάμε ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Για πολλες ενεσεις αυτο το κομματι...![]()
Της ερήμου, ουχί του βαθέως μπλου λαίμαιTerry RoscoeBeck5 είπε:Φίλος ημίθεος αύριο έρχεται καταιγίδα λαίμαι ;D
Μην δίνεις σημασία, είναι φανατίκλα με τον George Bush για αυτό τα λέει ;DWaterfall-K είπε: