- Πόντοι
- 1
Χαιρετώ τα παιδιά του noiz..!!Θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας,σχετικά με την "πειρατεία" στην μουσικη.
Κάθε άποψη είναι σεβαστή!
Εύχαριστω πολύ!!
Εύχαριστω πολύ!!
Καλως ήρθεςfree n mad είπε:Χαιρετώ τα παιδιά του noiz..!!Θα ήθελα να μάθω τις απόψεις σας,σχετικά με την "πειρατεία" στην μουσικη.
Εύχαριστω πολύ!!
Είχα μία συζητηση επ' αυτού του θέματος το μεσημέρι..και ήθελα να μάθω τη γνώμη σας!Jasemeister είπε:Καλως ήρθες
Νομίζω πρέπει πρώτα να μας πεις ΓΙΑΤΙ σε ενδιαφέρει και επίσης ποιά είναι η ΔΙΚΗ ΣΟΥ άποψη, πρωτού σου πούμε για τη δική μας. Υπάρχουν τουλάχιστον 2 θέματα στα οποία το έχουμε θίξει βαθέως. Κάνε έναν κόπο να τα βρεις
Όπως καταλαβαίνεις υπάρχει κίνδυνος να θεωρηθείς troll θέτωντας τέτοια ερωτήματα απ'το πρώτο κιόλας ποστ χωρίς να σε "γνωρίζουμε".
Σωστό και αυτόdg* είπε:η πειρατεία δεν σκοτώνει την μουσική...............η πειρατεία σκοτώνει την μουσική βιομηχανία!
Και αυτό εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου.....
bluesbreaker είπε:ΑΛΛΑ υπάρχει και η άλλη μεριά του νομίσματος:
ότι δηλαδή καλλιεργείται η εντύπωση ότι οι μουσικοί δεν πρέπει να πληρώνονται για το προιόν που παράγουν και αυτό είναι λάθος
ουτως η αλλως, τα λεφτα που βγαζουν οι καλλιτεχνες απ τους δισκους που πουλανε ειναι μηδαμινα(το καλο "πραμα" βγαινει απο live και συναυλιες)..Τι ειχε, τι εχασε ενας καλλιτεχνης λοιπον??
Ακριβώς.boukas είπε:Έχει χιλιοσυζητηθεί, έχουμε χιλιοσκοτωθεί, οπότε τέλος
MPEG-1 Audio Layer 3 < διορθώνωDreampanos είπε:το mpeg3 (aka mp3)
.
.
.
σε μια ετερια σαν το ΙΕΜΑ και μετα να μας το χρεωνουν μονο και μονο επειδη το ακουσαμε.
εγω παντως δε καταλαβα γιατι με το mpeg7 (το οποιο δεν το ηξερα , και σε ευχαριστουμε για την πληροφορηση) σκουραινουν τα πραματα για την πειρατεια? δηλαδη δε θα βγει mpeg to mp3 , to wav , to anything converter επειδη κρυβει καποια "ειδικη" τεχνολογια μεσα του?Dreampanos είπε:Οποτε τα πραγματα σκουρενουν λιγακι για την πειρατεια...