Three Overdrives...(blind test)...

deadendmind είπε:
Eγω και τα ηχειακια του λαπτοπ μου θα γινουμε ρεζιλι ψηφιζοντας τα εξης:

1)Ibanez

2)Barber

3)MI (δεν το χω ακουσει, δια της μεθοδου του αποκλεισμου!)

Kαι να πω πως με αρεσε το πρωτο. Ελπιζω να ναι το TS αλλιως θα κρεμαστω απο μια εντεκαρα Μι...
ladies and gentlemen we have a winner!!  bravo deadendmind!!.. :D ;)........Εγω προτιμω το barber αλλα επειδη το εχω μονο 2-3 ημερες ισως ειναι ακομα νωρις για συμπερασμα. Αυτο που μου αρεσει ειναι το πως ακουγονται τα μεσαια του και το οτι διατηρει μια απιστευτη καθαροτητα ακομα και με το gain στο τερμα.........το tubezone απο την αλλη εχει μια ελλειψη μεσαιων( να φανταστειτε οτι στο κλιπ το mid button ηταν περιπου στο 80%) αλλα ειναι παρα πολυ ευελικτο κυριως στα πριμα του...το ts9 ειναι απλα classic(ειναι δεκαετιας '80 και οχι reissue)  αλλα μου αρεσει καλυτερα οταν μπουσταρει αλλα πεταλια...       

o deadendmind το "σηκωσε"  ;D 
S1970.jpg

Well done Deadendmind !!!!!!
leb.gif

PS: George σε περιμένω να περάσεις να πάρεις το distortion pro !!

Silot είπε:
Well done Deadendmind !!!!!!
leb.gif

επειδη ομως το πεταλι που σου αρεσε απο τα 3 το εχεις ηδη ,μιλαμε πλεον για αγορα και οχι για ανταλλαγη. ;) :) (μπορει τωρα να διαφωνεις αλλα απο Τριτη αρχιζει το "πρηξιμο" κι απο κοντα!!!) ;D

τελικα αμα εισια κολημενος εισαι! ΤΕΛΟΣ

ακομα μια φορα μου απεδιξα οτι ειναι λες κ μου εχουν ριξει uhu! xaxaxa

Φτου!!!!!!! Δεν την πρόλαβα την ψηφοφορία από την αρχή...:(

Πάντως κι εγώ θα έλεγα (αν είχα προλάβει) τη σειρά που είπε κι ο Τόλης: Ibanez, MI, Barber και προφανώς θα είχα κάνει λάθος (αν και τα 2 τελευταία πετάλια δε τα έχω ακούσει ποτέ από κοντά) ;)

Silot είπε:
Κανονίζετε μυστικές πωλήσεις στη "ζούλα" και εμάς δε μας ενημερώνετε; ;D

To no2 είναι αυτό που ζητάς (και μου αρέσει πιο πολύ κιόλας). Rock!

Λίγο αργοπορημένος, αλλά θα ψηφίσω το πρώτο, γιατί έχει πιο συμμαζεμένο ήχο, και μου κάθεται καλύτερα....

Ωραίο το τεστάκι! Ευχαριστούμε!

Το δεύτερο θα ήταν και η δική μου επιλογή πάντως. Το πρώτο πολύ "θολό" - vintage, για τα γούστα μου και το τρίτο κάτι έλειπε από μεσαία, που τα χρειάζομαι!

Φυσικά δεν έχω ακούσει κανένα από κοντά! ;D

Μόνο που σε τέτοια τεστ καλό θα είναι να μην αποκαλύπτεται αμέσως ο νικητής! Να έχει και λίγο σασπενς η όλη διαδικασία

Πιστεύω πως το 2ο είχε έλλειψη μεσαίων σε σχέση με τα άλλα 2!!

3 φορ έβερ!! ;) ;D

Εντωμεταξύ μόλις παρατήρησα πως οι φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει longshadow είναι στη σειρά που είναι και τα πετάλια στο κλιπ!!  :o :o

μπλόφα ή επίτηδες???? ??? ??? ??? ::)

Έβαλα τις φωτος στην σωστή σειρά (επίτηδες) αλλά στο κείμενο:

Εφτιαξα ενα κλιπακι για να συγκρινω τρια overdrive πεταλια τα οποια σας αναφερω με τυχαια ομως σειρα:Ibanez TS9 Tubescreamer.....M.I. Audio Tube Zone......Barber LTD silver....
...την άλλαξα!... ;) ;D

longshadow είπε:
Έβαλα τις φωτος στην σωστή σειρά (επίτηδες) αλλά στο κείμενο:

Εφτιαξα ενα κλιπακι για να συγκρινω τρια overdrive πεταλια τα οποια σας αναφερω με τυχαια ομως σειρα:Ibanez TS9 Tubescreamer.....M.I. Audio Tube Zone......Barber LTD silver....
...την άλλαξα!... ;) ;D
Τρελέ!! ;D 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back