- Πόντοι
- 36
Ωχ ωχ... θα πέσει φωτιά εδώ μέσα μ αυτά που λες...!
Πληροφοριακά, μια χαρά τη γράφουν εδώ την Ε.Ε., τα μισά απ' όσα θα πρεπε να κάνουμε ακόμα σφυρίζουμε αδιάφορα και πέφτουν βροχή τα πρόστιμα...
Τώρα τυφλή συλλογική υποταγή... αμάν μην τα λες ετσι κ τρώμε :s
Οντοπικ...
Δε χαίρεστε που χουμε επιλογές κ Ευρώπη και Ελλάδα και Αμερική;
Εγώ θα ψώνιζα απ' οπουδήποτε. Ως ώρας από Ελλάδα ψωνίζω γιατί μου είναι σαφώς πιο πρακτικό.
Και το βλέπω ότι θέλω, και αποστολή κάνουν και σε απομακρυσμένα μέρη, και τιμές σ αυτά που πήρα μου έκαναν και μερικοί καταστηματάρχες είναι μια χαρά.
Άλλοι πάλι θέλουν χ και θα το φάνε ευχάριστα.
Ένα ερώτημα προς τους Δωδεκανήσιους εδώ μέσα (υπάρχουν 5 6 το ξέρω) Όταν παραγγέλνετε κάτι από online Ελληνικά μαγαζιά, δεν θα έπρεπε ο φπα να είναι ο αντίστοιχος που ισχύει για Δωδεκάνησα; Σε κατάστημα σήμερα είδα πως αυτό ισχύει μόνο αν κάνεις αγορά με τιμολόγιο. Για τους ιδιώτες τι γίνεται λοιπόν;
Πληροφοριακά, μια χαρά τη γράφουν εδώ την Ε.Ε., τα μισά απ' όσα θα πρεπε να κάνουμε ακόμα σφυρίζουμε αδιάφορα και πέφτουν βροχή τα πρόστιμα...
Τώρα τυφλή συλλογική υποταγή... αμάν μην τα λες ετσι κ τρώμε :s
Οντοπικ...
Δε χαίρεστε που χουμε επιλογές κ Ευρώπη και Ελλάδα και Αμερική;
Εγώ θα ψώνιζα απ' οπουδήποτε. Ως ώρας από Ελλάδα ψωνίζω γιατί μου είναι σαφώς πιο πρακτικό.
Και το βλέπω ότι θέλω, και αποστολή κάνουν και σε απομακρυσμένα μέρη, και τιμές σ αυτά που πήρα μου έκαναν και μερικοί καταστηματάρχες είναι μια χαρά.
Άλλοι πάλι θέλουν χ και θα το φάνε ευχάριστα.
Ένα ερώτημα προς τους Δωδεκανήσιους εδώ μέσα (υπάρχουν 5 6 το ξέρω) Όταν παραγγέλνετε κάτι από online Ελληνικά μαγαζιά, δεν θα έπρεπε ο φπα να είναι ο αντίστοιχος που ισχύει για Δωδεκάνησα; Σε κατάστημα σήμερα είδα πως αυτό ισχύει μόνο αν κάνεις αγορά με τιμολόγιο. Για τους ιδιώτες τι γίνεται λοιπόν;
Vaggelis_Revolted είπε:Και γιατι να μην έχουν αμφιβολίες δηλαδή αγαπητέ φίλε;
Νομίζεις πως η τυφλή ή συλλογική υπακοή σε αυτά που αποφασίζει η ΕΕ, θα εξισώσει αυτόματα Ελληνικά και Γερμανικά καταστήματα.! ???
Επίσης δεν νομίζω η Ελλάδα να είναι τόσο ριζοσπαστική χώρα ωστε να γράφει στα παλιά της τα παπούτσια τα διάφορα θέματα που αποφασίζονται στις συνόδους, ίσα ίσα, σκυλάκι τους είμαστε τόσες δεκαετίες και χωρίς καμία φωνή σε αυτά που αποφασίζονται.
Το γεγονός ότι έχουμε κοινό νόμισμα, οπότε <<ζήτω η καλή ΕΕ>>, δεν λέει κάτι από μόνο του, και απόδειξη σε αυτό είναι ότι μπορείς σίγουρα να πάρεις κάποιο μουσικό όργανο από Αμερική (προφανώς εκτός ΕΕ και με διαφορετικό νόμισμα από το δικό σου ) και να πληρώσεις πολύ φθηνότερα απο το αν το έπαιρνες στον Thomann. (πόσο μάλλον από καποιο Ελληνικό κατάστημα.)
Τέλος πάντων, όπως και να έχει νομίζω καλό θα ήταν η κουβέντα να μην πάρει άλλο πολιτικό χαρακτήρα, δεν είναι καλό για ένα μουσικό forum.
(Όσο για τα λανθάνοντα κομμουνιστικά επιχειρήματα, όπως αναφέρεις φίλε Wow!, ασχολίαστο για τον ακριβώς απο πάνω λόγο. Το να κατηγορείς την αισχροκέρδια, δεν είναι κομμουνισμός, είναι αξιοπρέπεια)