- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
Αυτό με την Celine Dion ήταν πραγματικά πρόκληση.?Εκανα λομπυινγκ
Είναι μεγάλη και αγαπητή τραγουδίστρια.
Καθολικής θα έλεγα αποδοχής.
Επιβάλλεται να πάμε να τους κάνουμε κανα σοβαρό beef?
Αυτό με την Celine Dion ήταν πραγματικά πρόκληση.?Εκανα λομπυινγκ
Έτσι λέγανε το παιδοβούβαλο με το οποίο γινόταν μανούρα στα Back To The Future. Εκεί το έχεις δει.biff
Biff tannen, το θυμάμαι και δεν είδα την wikipedia. ?Έτσι λέγανε το παιδοβούβαλο με το οποίο γινόταν μανούρα στα Back To The Future. Εκεί το έχεις δει.
Ξερω θα σε στεναχωρήσωΑφήνοντας στην άκρη τις ροκ απουσίες,γιατί θα ήμουν έτσι κι αλλιώς αρκετά biased, βλέπω ότι δεν έχει ούτε Tom Jones για παράδειγμα. Και τον είχα για πολύ καλή φωνή.
Αυτή είναι η άλλη ηλιθιότητα με αυτές τις λίστες:Ξερω θα σε στεναχωρήσω
Αλλα ποιος σε ρωτησε? ?
Τωρα πχ ακουω Πετριδη και σχολιασε ακριβως ενα πραγμα.
Πως η Beyonce ειναι στο 7 περνωντας μεγαθηρια με 5 6 δεκαετιες προσφορας....
Ελα μου ντε...Αυτή είναι η άλλη ηλιθιότητα με αυτές τις λίστες:
Ότι τις κάνουν αριθμημένες. Ότι δεν είναι απλά οι 200, αλλά ειναι και με συγκεκριμένη σειρά.
Τουλάχιστον δεν την έβαλαν νο1 να πάθουμε ομαδικό ντουβρουτζά. Ας πούμε ότι κράτησαν τα "προσχήματα" με την Aretha.Πως η Beyonce ειναι στο 7 περνωντας μεγαθηρια με 5 6 δεκαετιες προσφορας....
Αυτό ακριβώς είναι το θέμα, ότι όσοι έχουν "γράψει" δεκαετίες δεν είναι στο κοινό εις το οποίο απευθύνεται η λίστα (ή οποιαδήποτε τέτοια λίστα). Οι λίστες αφορούν νέους ή απλά νεοφώτιστους και είναι πολύ χρήσιμες για το κοινό που τις χρειάζεται. Ούτε ο Πετρίδης, ούτε εγώ δεν περιμένουμε να μας πει κάποιος απαντήσεις που δεν τις ξέρουμε ήδη (τι στην ευχή κάνουμε τόόόόσα χρόνια). Ένας εικοσάχρονος όμως;εδώ και δεκαετίες
Αν ενδιαφέρεται να ακούσει μουσική, μπορεί να ψάξει ελεύθερα. Πριν από 30 χρόνια δεν είχαμε τόσες επιλογές (ίσως να ήταν και καλύτερα), τώρα που τα έχουν όλα βαριούνται να ακούσουν; Ας μην ακούσουν...Ένας εικοσάχρονος όμως;
Για το πρώτο, δεν ακούω, δεν ασχολούμαι καν, οπότε δεν έχω άποψη.Π.χ. όταν εγώ θέλησα να δω τι παίζει με το χιπ-χοπ, χρησιμοποίησα όντως την αντίστοιχη λίστα του RS (και πολύ καλά έκανα). Επίσης, όταν ο φίλος μου ο Μπάμπης αποφάσισε να ακούσει επιτέλους κλασσική μουσική, του έδωσα μία άλλη παρόμοια λίστα και είδε φως ο άνθρωπος.
Ο άλλος, ήταν σημαντικός φορέας, αλλά δες π.χ. τι γίνεται εδώ. Είδες κανένα να προτείνει τη δική του λίστα, έτσι να διασκεδάσουμε ψηφίζοντας... όχι, απλά βρίζουμε τη λίστα του RS.Εγώ δεν θα έδινα όμως ποτέ λίστα που έφτιαξε άλλος, αφού εμένα ρώτησε..
Πόσες λίστες (δικές μου) θες να στείλω; Δεν αλλάζει τίποτα...για ποιό λόγο να είναι η οποιαδήποτε δική μου καλύτερη απ' την οποιαδήποτε δική σου; Πάλι η ίδια κουβέντα θα γίνεται...Ο άλλος, ήταν σημαντικός φορέας, αλλά δες π.χ. τι γίνεται εδώ. Είδες κανένα να προτείνει τη δική του λίστα, έτσι να διασκεδάσουμε ψηφίζοντας... όχι, απλά βρίζουμε τη λίστα του RS.
Κάπως έτσι κι εγώ...στα 14 είδα τον κατάλογο της DG με τα ηχ/να έργα του Μπάχ και μ' έπιασε η θάλασσα...Σε κάθε περίπτωση, ήταν λίστα ΕΡΓΩΝ όχι εκτελέσεων. Εγώ (στα 12 βέβαια) βρέθηκα μπροστά από 60 έργα του Μπετόβεν και ΔΕΝ ήξερα με ποιο να αρχίσω.
Δεν θα είναι καλύτερη, ούτε χειρότερη. Θα είναι υπαρκτή (ως αντίθετο του "ανύπαρκτη"). Επιτρεψέ μου ένα παράδειγμα... έβλεπα πρόσφατα μία ελληνική σειρά, όπου αναφέρει ένας (και καλά, καθηγητής μουσικής) μία σύντομη λίστα μεγάλων συνθετών κλασσικής μουσικής. Μετά, επιδιώκει να αναφέρει μία αντίστοιχη λίστα ελλήνων συνθετών και αναφέρει Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Ξαρχάκο, Λοϊζο. Όχι Σκαλκώτα. Όχι Βαγγέλη. Όχι Χρήστου. Δεν τους ΞΕΡΕΙ ο άνθρωπος, και όπως δεν τους ξέρει αυτός, δεν θα τους ξέρει και το ανήψι μου, μέχρι να τους δει σε μία τέτοια λίστα. Οπότε, από αυτή την άποψη, είναι χρήσιμες - αυτό πιστεύω.για ποιό λόγο να είναι η οποιαδήποτε δική μου καλύτερη απ' την οποιαδήποτε δική σου;