The 200 Greatest Singers of All Time- Η RS εκδοχή

Για τον Πετρίδη ειδικά, δεν με ενδιαφέρει να έχω καμία απολύτως επαφή...γενικά τώρα, οι radio/tv djs είναι ότι πιο χάλια υπάρχει, ειδικά στην Ελλάδα...πάτε να δείτε Mad Wars, να ακούσετε Πετρίδηδες... εγώ ο φτωχός, άμυαλος και άσχετος θα ακούσω αυτό τώρα...
Αλήθεια, το ΡΣ σε ποιά θέση τις έχει;....διόρθωση: τις έχει;

έχεις μια εντελώς λάθος προσέγγιση τουλάχιστον σε ορισμένα πράγματα.

Ακουσες ενδεχομένως κάτι πριν 40-50 χρόνια, σταμάτησες, και πιστεύεις ότι αυτό κάτι είναι ίδιο σήμερα.

Εφ όσον λοιπόν δεν ξέρεις τι μουσική παίζει ο άνθρωπος τα τελευταία 40-50 χρόνια γιατί λες ότι κάνει αυτό και κάνει εκείνο?

Πες αυτά που άκουγα τότε δεν μου άρεσαν και τέλος. Για το σήμερα δεν έχεις γνώμη οπότε μη μας κουράζεις

Δεν έχω κανένα θέμα να συζητώ και να διαφωνώ με κάποιον αρκεί να υπάρχουν οι ίδιες προϋποθέσεις.

Αν στα τελευταία 2 χρόνια πχ έχεις ακούσει πάνω από 150 εκπομπές να συζητήσουμε πολύ ευχαρίστως.

Πάντως υπάρχουν διαθέσιμες στα on demand αρχεία της ερτ.

Αλλά μην πάς να ακούσεις τα αφιερώματα που κάνει συχνά πίσω στο 40-50-60. Ακου τις εκπομπές που αναφέρεται σε σύγχρονα πράγματα, όπου καλύπτει απο bad bunny και Taylor swift μέχρι Opeth και Slipknot, αν αντέχει κάποιος να τα ακούσει είτε τα μεν είτε τα δε ή ακόμα χειρότερα δίπλα δίπλα

Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ο Πετρίδης είναι μόνος του (ή σχεδόν μόνος του).

Προφανώς οι επιλογές του είναι υποκειμενικές.

Χρειαζόμαστε περισσότερους "Πετρίδηδες" που θα παίζουν και ότι εκείνοι νομίζουν "προχωρημένα".

Όσο για τους Beatles (και όσα άλλα θεμελειώδη παρουσιάζει κατά καιρούς) θεωρώ ότι ο Πετρίδης έχει στο μυαλό του ότι απευθύνεται και σε νεότερους ακροατές που ξεκινούν να ακούν μουσική και ενδεχομένως να μην έχουν συλλάβει την επιρροή των παλιότερων σε αυτό που τελικά διαμορφώθηκε.

Αλλά μην πάς να ακούσεις τα αφιερώματα που κάνει συχνά πίσω στο 40-50-60. Ακου τις εκπομπές που αναφέρεται σε σύγχρονα πράγματα, όπου καλύπτει απο bad bunny και Taylor swift μέχρι Opeth και Slipknot, αν αντέχει κάποιος να τα ακούσει είτε τα μεν είτε τα δε ή ακόμα χειρότερα δίπλα δίπλα
Γενικά άκου Δευτέρες και Παρασκευές 

Εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι ο Πετρίδης είναι μόνος του (ή σχεδόν μόνος του).

δυστυχώς (και όχι μόνο σήμερα)

Προφανώς οι επιλογές του είναι υποκειμενικές.
επαναλαμβάνω ότι απ αυτόν άκουσα και έμαθα εξαιρετικά πράγματα. Και δεν εννοώ εξαιρετικά πχ τον Rory ή τους King Crimson (τυχαία ονόματα)

Χρειαζόμαστε περισσότερους "Πετρίδηδες" που θα παίζουν και ότι εκείνοι νομίζουν "προχωρημένα".

Όσο για τους Beatles (και όσα άλλα θεμελειώδη παρουσιάζει κατά καιρούς) θεωρώ ότι ο Πετρίδης έχει στο μυαλό του ότι απευθύνεται και σε νεότερους ακροατές που ξεκινούν να ακούν μουσική και ενδεχομένως να μην έχουν συλλάβει την επιρροή των παλιότερων σε αυτό που τελικά διαμορφώθηκε.

ακριβώς αυτό. Μπορεί κάποιοι απο μας να μάθαμε τους beatles στα 7 και στα 8, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που πέρασε και δεν άγγιξε. Μάλλον το αντίθετο, και αν δεν βρεθούν κάποιοι σαν αυτόν θα μείνουμε με την μονοτονική μουσική χωρις να καταλάβουμε πως και ...θα μας αρέσει κι όλας.

Γενικά άκου Δευτέρες και Παρασκευές 

αυτό εννοούσα

Εγώ λέω οι διαχειρισταί να φτιάξουν μια οριτζινάλε www.noiz.gr λίστα , όπως :

Τα 100 καλύτερα solos με telecaster.

Τα 250 καλύτερα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν σε δίσκους 78 στροφών.

50 εισαγωγές που πρέπει να γνωρίζει όποιος ακούει γκόσπελ.

Οι 50 πιο κόκκινες Stratocaster στην ιστορία του punk.

14 + 1 λόγοι να αγοράσετε Mp3 player.

Κουβέντα να γίνεται.

ΥΓ.  Στην ανάγκη ας συνυπογράψετε τον Απόλυτο Οδηγό για τις Χορωδίες που αγαπήσαμε. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back