SPIN's 100 Greatest Guitarists of All Time

OhNoNotAgain.gif

Προσωπικά είχα nerdgasm μετα την θέαση του skrillex στη λίστα :). Κατα τα αλλα, όλα ξεκινούν με το πως ορίζει ο καθένας μας έναν καλο κιθαρίστα (έν προκειμένω, πως τον ορίζουν οι συντάκτες της λίστας).

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μάλλον είμαι εντελώς αμόρφωτος στους κιθαρίστες...

Το 80% της λίστας ούτε καν είχα ακούσει τα ονόματά τους.  :-[ :-[ :-[

Εγω παραξενευτηκα οταν ειδα τον Iommy στην 18η θεση. Που να ξερα τι θα εβλεπα παρακατω.

marathon είπε:
Σωστή είναι!!!! ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Ήμαρτον  ;D

Αλλά ας την αφήσουμε ασχολίαστη  ;D γιατί μέχρι αύριο θα γράφουμε «μα είναι δυνατόν ο... Ρούλης 25ος και ο Σούλης 17ος ;»  ;D

Να διαβαζε και κανεις την ΕΙΣΑΓΩΓΗ ...καλα θα ητανε...(για να μη κουραζεται δηλ. και για να καταλαβει το ΠΝΕΥΜΑ του αρθρου)

As you will see, our list embraces outsiders, trailblazers, outliers, and Eugene Chadbourne playing a rake. We don't worship "guitar gods," but prefer our axe-wielders to be resourceful, egalitarian, flawed, and human. We're not drawn to Olympic feats of fleet-fingered athletics, unless they're used for unique and exploratory ends. We see the mewling histrionics of Jeff Beck as tyranny instead of catharsis. The name Derek Trucks is practically alien to us.

Superfunk είπε:
Να διαβαζε και κανεις την ΕΙΣΑΓΩΓΗ ...καλα θα ητανε...(για να μη κουραζεται δηλ. και για να καταλαβει το ΠΝΕΥΜΑ του αρθρου)
Τον κακό τους τον καιρό  ;D ;D ;D

Δηλαδή ο θεός Tony Iommi δεν είναι guitar god και είναι... ousider;  :o >:( ;D ;D ;D

ΥΓ: Γ@μώτο δεν μπορείς να μην εκφέρεις άποψη σε αυτά τα ρημ@δοθέματα  ;D  

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Αλλά ας την αφήσουμε ασχολίαστη  ;D γιατί μέχρι αύριο θα γράφουμε «μα είναι δυνατόν ο... Ρούλης 25ος και ο Σούλης 17ος ;»  ;D
Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα για τον αριθμό των σελιδων...

χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα

χαχαχαχαχαχα

ααααα, δεν σας ειπα:

χαχαχαχαχαχα

Παιδια....καλο ειναι ΠΡΙΝ αρχισουμε να πεταμε πετρες να ψαχνουμε το background καθε περιοδικου...

Το να περιμενεις απο το Spin να δοξασει τον Dereck Trucks & τον Satriani ειναι σαν να περιμενεις απο τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να βαλει στο εξωφυλλο του τον Bill Gates.... ;D

Superfunk είπε:
σαν να περιμενεις απο τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να βαλει στο εξωφυλλο του τον Bill Gates.... ;D
...άμα πεθάνει?

Superfunk είπε:
Παιδια....καλο ειναι ΠΡΙΝ αρχισουμε να πεταμε πετρες να ψαχνουμε το background καθε περιοδικου...

Το να περιμενεις απο το Spin να δοξασει τον Dereck Trucks & τον Satriani ειναι σαν να περιμενεις απο τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να βαλει στο εξωφυλλο του τον Bill Gates.... ;D
Εγώ προσωπικά ξέρω τι είδους περιοδικό είναι το SPIN, δεν άνοιξα το θρεντ για να πεταχτούν πέτρες ;D, το άνοιξα..... έλα ντε γιατί το άνοιξα;  ??? Σάμπως δεν ξέρω τι μοίρα έχουν τέτοια θρεντ ::)  

Πίσω στη σπηλιά μου! :D

Το SPIN είναι γνωστό μουσικό περιοδικό που απευθύνεται σε μουσικολάτρες. Οχι σε μουσικούς σίγουρα. Αλλά οι Allmans δεν είναι ντζαζζ κι ο Trucks είναι Ο κιθαρίστας αυτή την εποχή απο μουσική άποψη και όχι απλά τεχνική.

Απόψεις είναι αυτές βέβαια... με πολύ υποκειμενικό βάθρο. Ακόμα κι η εμφάνιση παίζει ρόλο σε ένα τέτοιο λιστ.

Superfunk είπε:
Βάσει της εισαγωγής και των σχολίων των συντακτών, μια χαρά, πρωτότυπη λίστα είναι.

Εννοείται ότι όλοι ξέρουμε τη συμβολή του Χέντριξ στην ηλεκτρική, καθώς και τους λοιπούς guitar gods και κανείς δεν τους αμφισβητεί.Αυτό είναι κάτι, που το έχουμε εμπεδώσει.

Ας προχωρήσουμε παρακάτω!  :)

Απαντήσεις

Trending...

Back