ΤΕΣΤ: Τι σας ακούγεται παράξενο;

PAL

Ενεργό μέλος
Πόντοι
103
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Με την φίλη μου Τζοάννα γράψαμε πολύ γρήγορα και πρόχειρα το παρακάτω κομμάτι που κάτι κρύβει... Σε ποιό κανάλι σας ακούγεται κάτι παράξενο και τι; Όχι δεν έχει ανάποδα σατανιστικά μηνύματα ?. Ο νικητής κερδίζει ένα παγωτό. ?.

Panos Lapousis - Criminal.mp3

Attachments

Σε ποιό κανάλι σας ακούγεται κάτι παράξενο και τι;

Στο αριστερό κανάλι ακούω Θεία Λειτουργία, συγκεκριμένα το "Ησαϊα Χόρευε".

• Like
Reactions: PAL
Η Τζοάννα είναι trip-hop ταλέντο και ο συνθέτης φυσικά, ρίξτε το τέμπο σε μελλοντικά κομμάτια

• Ευχαριστώ
Λοιπόν, στο κανάλι Β' μου ακούγεται περίεργο το... αναλογικό (Behringer;) πλήκτρο. ?

Το βρήκα; ?

ΥΓ: Ωραίο το τεμάχιο.

• Haha
Ακούγεται σε αυτο ακριβως το σημειο αλλα δεν μπορω να προσδιορισω ακριβως τι ειναι....???

zong.MP3

Attachments

• Haha
Λοιπόν, στο κανάλι Β' μου ακούγεται περίεργο το... αναλογικό (Behringer;) πλήκτρο. ?

Το βρήκα; ?

ΥΓ: Ωραίο το τεμάχιο.
Terry σε ευχαριστώ. Και εσύ κοντά έπεσες αλλά δεν έχει κανένα αναλογικό πλήκτρο. Είναι όλα vst ?

Καλό κομμάτι. Το περίεργο είναι ότι παίζει ο  Samy την wah και ο Waterfall το Hammond. 

Το περίεργο είναι ότι παίζει ο  Samy την wah και ο Waterfall το Hammond. 
Ναι, είπαμε να αλλάξουμε ρόλους σ'αυτό εδώ, έτσι άφησα την tele και έπιασα το Χαμούνδ. Δεν σου κρύβω ότι μου καλοάρεσε, τόσο που σκέφτομαι να αγοράσω ένα...?

• Haha
Reactions: Nestoras
Δεν βλέπω πολύ κίνηση... οπότε το βράδυ λέω να κάνω την αποκάλυψη ?.

Έχεις πέσει πιο κοντά από όλους.
Με γρίφους μιλάς γέροντα ?

ΥΓ: Με βάζεις σε σκέψεις ότι κάποιος που γνωρίζουμε έχει παίξει στο επίμαχο κανάλι ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όχι όλα τα τρακς τα έχω γράψει εγώ. ΟΛΑ όμως… έτοιμο στο πιάτο το έδωσα ?.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα