G
Guest
Guest
1.128
2.wav
3.320
4.vbr
2.wav
3.320
4.vbr
πού και να έπαιζε και ο Francis Rocco Prestia.....fusiongtr είπε:το μπάσσο.Τι ωραία, σφιχτά που παίζουν!
Όχι σήμερα Σπύρε μου, βαριέμαι. ;DSpyros Delta είπε:Κι ο Θεος βοηθος.
Να σε βοηθήσω εγώ, μιλώντας στην γλώσσα σου. 8)Πνοή και Νύξη είπε:προσπάθησα να αντιληφθώ αλλαγές σε accents ή δυναμικές, ή κάποιο κομπρεσάρισμα). Τζίφος.
τι διαφοροποιεί το original από το 128άρι σε επίπεδο σύγκρισης ( αν υπάρχει κάτι τέτοιο ) και πού θα μπορούσε να εστιάσει κανείς ώστε να κατανοήσει τις διαφορές...
Πάω να ακούσω καμιά ταστιέρα maple να σκάει, τώρα...
Tι λέμε τώρα, μέρα με τη νύχτα. Σαν να ακούω δύο μανίκια maple φτιαγμένα από το ίδιο δέντρο, με κομμάτι παρμένο από διαδοχικά και γειτονικά σημεία στον κορμό, βαλμένα στο ίδιο mahogany/σκοτεινό σώμα, με το ίδιο σετάπ και στην ίδια θερμοκρασία και υγρασία. Ε, το βορεινό κομμάτι "σκάει" καλύτερα ρε παιδί μου, είναι γνωστά αυτά, μην τα ξαναλέμε...Ε λοιπόν, οι διαφορές στα διαφορετικά φορμά εδώ, (στα αυτιά μου πάντα) είναι ακόμη λιγότερο εμφανείς. ;D ;D ;D
Εγω τα εβαλα το ενα κατω απο το αλλο και ακουγα solo ενα ενα.npap είπε:μάλιστα η πιο επισταμένη πρακτική, είναι να τα απλώσετε σε ένα τρακ με ένα εμφανές κενό μεταξύ τους και αφού αρχικά τα ακούσετε μια φορά γραμμικά, ακολούθως να κάνετε (με το μικρότερο zoom) τυχαίες προσπελάσεις από το ένα στο άλλο εν είδει συνέχειας... τέλος να βάλετε markers στο ίδιο σημείο στο καθένα και να ξεκινάτε συγκριτικές ακροάσεις μικρών χρονικών διαστημάτων από αυτά...
καμία...καθαρά λόγοι εργονομίας (άμεση random μετακίνηση με το ποντίκι ή άμεση "ορισμένη" σύγκριση μέσω markers) και το θέμα της "συνέχειας" ...Spyros Delta είπε:Γιατι απλωμενα σε ενα track? τι ηχητικη διαφορα παιζεται ετσι?
ΥΓ Δυστυχως δεν ειχα χρονο να το κανω πολυ ωρα και σε μεγαλη ενταση (μεσημερι). Κανα 5λεπτο προλαβα κι ασχοληθηκα.