- Πόντοι
- 398
Συ ξερεις καλυτερα...παντως το τελεκαστερ του φιλου μας....ειναι κουκλαρα! μην πω και κατι πιο βαρυ! Ακρως ερωτικη ,σεξυ και πρεπει να παιζει τρελο ηχο τελεκαστερικο!
Για μπάσο νομίζω είχα δει στον i-Μπέη πριν λίγες μέρες.marathon είπε:Να ξερες πόσο καιρό ψάχνω...και δεν βρίσκω
Με P-Rails ?Korgious είπε:και πρεπει να παιζει τρελο ηχο τελεκαστερικο!
Θες να με υιοθετήσεις? ;Dstudio54GR είπε:Αμα βρώ.....
Αν δεν βρώ πάμε για κλασικό fenderoειδή 22τάστα κλπ.
EMG 85/SA/SA FR κλπ
για τα γεννέθλια του υιού μου.
Ουτε για πλακα.και πρεπει να παιζει τρελο ηχο τελεκαστερικο!
:-Xοκ..εσεις ξερετε...απλα...υπεθεσα οτι ολα αυτα κανουν μια τελε καλυτερη απο οτι ειναι...τοτε τι ηχο θα βγαλει..και χωρις να περεξηγηθω και μαλλον βγαινω και εκτος θεματος..αλλα γιατι ολη αυτη η μαστορια και η κατασκευη περαν απο το ομορφο οπτικο?Superfunk είπε:Ουτε για πλακα.
Εξαιρετικο ηχο θα εχει,Telecaster ηχο ΔΕΝ θα εχει.
οχι βεβαια,η Original TELE θα ειναι παντα η ΑΠΟΛΥΤΗ τελε (ειναι αλλωστε λογικο),οτιδηποτε ξεφευγει απο την βασικη σχεδιαση (ειδικα στο θεμα "μαγνητες" που ειναι και το 90% του ηχου) μπορει να ειναι υπεροχο αλλα 100% tele δεν ειναι.υπεθεσα οτι ολα αυτα κανουν μια τελε καλυτερη απο οτι ειναι.
δεν θα το ελεγα,ειναι χαλαρα η πλεον versatile κιθαρα που υπαρχει (με εξαιρεση το μεταλ,αλλα ποιος πανω απο τα 13 παιζει μεταλ θα μου πεις... ;D ;D),κλασσικες Tele θα βρεις απο τον πρωτο δισκο των ZEPPELIN,μεχρι την Jazz του Ed Bickert & απο country δισκους μεχρι το Black Album των Μetallica...Απλά η Tele από μόνη της είναι μια ελλειματική κιθάρα,
Δεν αντιλέγω, απλά το είπα ποιό άκομψα ότι έχει ορισμένες ατέλειες λόγω ηλικίας.Superfunk είπε:δεν θα το ελεγα,ειναι χαλαρα η πλεον versatile κιθαρα που υπαρχει (με εξαιρεση το μεταλ,αλλα ποιος πανω απο τα 13 παιζει μεταλ θα μου πεις... ;D ;D)
...και αυτή τη κ...γέφυρα με τα 3 διπλά sadlles που κάνουν δύσκολο το intonation κούρδισμα.Superfunk είπε:...την κανονικη Tele...δηλ. μια σανιδα με ενα βιδωμενο μπρατσο και δυο μαγνητες... ;D ;D
Nestoras είπε:...και αυτή τη κ...γέφυρα με τα 3 διπλά sadlles που κάνουν δύσκολο το intonation κούρδισμα.
Στη δικιά μου ήμουν τυχερός και το πέτυχα. (Τουλάχιστον έτσι νομίζω)![]()
αυτη η γεφυρα ομως παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο στον ηχοκαι αυτή τη κ...γέφυρα με τα 3 διπλά sadlles
FenderrariSuperfunk είπε:οχι βεβαια,η Original TELE θα ειναι παντα η ΑΠΟΛΥΤΗ τελε (ειναι αλλωστε λογικο),οτιδηποτε ξεφευγει απο την βασικη σχεδιαση (ειδικα στο θεμα "μαγνητες" που ειναι και το 90% του ηχου) μπορει να ειναι υπεροχο αλλα 100% tele δεν ειναι.
Μια Φεραρι ας πουμε με...4 πορτες,μαλακες αναρτησεις και..αυτοματο κιβωτιο δυστυχως ΔΕΝ ειναι Φεραρι...
Δεν έχετε δεί το Seatάκι μου να ρίχνει ξύλο σε Ferrari γι αυτό τα λέτε....audiokostas είπε:Fenderrari
![]()
Φίλος....κόψε κάτι...πότε έγινε αυτό πρίν ή μετά τα τσίπουρα? ;D ;Dstudio54GR είπε:Δεν έχετε δεί το Seatάκι μου να ρίχνει ξύλο σε Ferrari γι αυτό τα λέτε....
(Κυριολεκτικά όμως).
http://phousemusic.com/images/teleb1.jpg΄Superfunk είπε:αυτη η γεφυρα ομως παιζει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρολο στον ηχο