review Fleor Telecaster Single - Rail pickup set video review

morrigoth

Νέο μέλος
Πόντοι
8
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Καλησπέρα αγαπητοί!

Είχα ένα ηχητικό sample απο το εν λόγω σετάκι, και είπα να το ανεβάσω στο YT, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος για το πώς μπορεί να ακούγεται.

Ηχογραφήθηκαν χωρίς εφφέ, με flat EQ, σε Clean, OD/Edge of breakup-ish, και distortion, με το JST Toneforge Jeff Loomis VST.
Audio interface: Focusrite Scarlett Solo 3rd gen

Μου άρεσε πολύ αυτό που άκουσα για πιο modern πράγματα... Το πρώτο κλιπακι μου άρεσε πολύ, γνώριμα ποιοτικά μεταλ καθαρά... Το edge of breakup ηταν μέτριο αλλα οκ το περιμένουμε αυτό... Και το distortion του πολυ  καλο

• Like
Reactions: morrigoth
Η Fleor είναι το καινούργιο value for money, και συχνά βρίσκεις τα προϊόντα της σε γνωστό κινεζοσάητ σε τιμές πρώτων υλών.

@noe13 σίγουρα παίζει ρόλο και το VST (κι εγώ που πάσχω απο χρόνια μεταλλίτιδα) ?

Όσο για το κόστος, το συγκεκριμένο σετάκι είχε κοστίσει €29.00, οπότε το λές και τζάμπα..

Σαν ποιότητα κατασκευής, εμένα οι Fleor με έχουν καλύψει πλήρως ρε παιδιά, έχω χρόνια το μικρόβιο του modding/upgrading κτλ. Ειδικά αν πειραματιστείς λιγάκι με πυκνωτές, μπορείς να καθαρίσεις πολλή λασπουριά και να αναδείξεις και πρίμα, ακόμη και σε μαγνήτες που στην αρχή μπορεί να ακούγονται εντελώς μάπα.

Πάντως, μακάρι οι stock μαγνήτες σε κιθάρες που αγοράζαμε στις αρχές των '00s να είχαν τέτοιο ηχο ?

Trending...

Νέα θέματα