- Πόντοι
- 4,208
Μιντιουμ τζαμπο?
Μικρα ταστα κ μικρο ρεηντιους... ας τα να πανε....?
Μίντιουμ τζάμπο στυλ Gibson μια χαρά.
Και εγώ δεν μπορώ το μικρό ράδιο όμως.
Μιντιουμ τζαμπο?
Μικρα ταστα κ μικρο ρεηντιους... ας τα να πανε....?
φανταζομαι σε ενοχλουν για το ιντονεησιον?
φανταζομαι σε ενοχλουν για το ιντονεησιον?
Όχι βρε Μάνο, ο Βρασίλης δηλώνει "αμφί".
Αλλα τα φεντερ ειναι κ λεπτα κ κοντα...
https://m.youtube.com/watch?v=-dIWTZKyDsoΌχι, με ενοχλούν γιατί για μένα είναι άβολα.
Πατάω μαλακά, και δεν σκάβω.
Ήθελα τρίσελη γέφυρα αλλά οι πιο πολλές μου φαίνονταν αγιοβασιλιάτικες και τελικά χτύπησα αυτό το συμπαγές τερατάκι απο Rutters
Αυτά πολύ τα λιγουρεύομαι.
ειχα μια Les Paul Custom του 1968 (που δυστυχως μου εκλεψαν μολις γυρισα στην Ελλαδα) που ειχε τετοια ταστα,σαν αταστο μπασο ηταν.
Εγω ξερω οτι αν σου μπει ( η ιδεα για τελε) παει, πεφτεις μετα στο .....
Ναι το ξερω. Δεν αναφερομαι σε αυτα. Αναφερομαι σε 7,25" κ λεπτα κ κοντα ταστα που εχουν καποιες(πολλες) ρηισιουΕδω και ....40 χρονια περιπου ΔΕΝ ειναι, η συντριπτικη πλειοψηφια των Fender εχουν 6150 (medium jumbo) (κατι που ειναι ΚΑΛΟ) & 9,5'' radius
Parchment δυστυχώς δεν βγάζει η warmoth αν θυμάμαι καλά. Πρέπει να πάρω ένα και να το ρουτάρω για HB-HB. Δεν αποκλείεται όμως στο μέλλον να κανω αυτό με το steele saddle.καταρχας να την χαιρεσαι ειναι κουκλα (ΦΥΣΙΚΑ και επρεπε να βαλεις λευκο Pickguard αν και ενα parchment ισως ηταν ακομα πιο ομορφο)...η Rutters ειναι καλη επιλογη μεταξυ των Gotoh modern 6 saddle & των κλασσικων "αγιοβασιλιατικων" Fender (που ομως εχουν θεϊκο ηχο λογω..λεπτοτητας) μια και εκει που βιδωνει ο μαγνητης ειναι πιο λεπτη απο το υπολοιπο της οποτε διατηρει σε μεγαλο βαθμο το twang της classic 3 saddle, επισης τα σελακια της ειναι ΘΕΪΚΑ μια και εχουν notch και δεν πανε βολτα οι χορδες, εγω θα εβαζα steel παντως σε αυτο της Ε & Α & θα αφηνα brass τα υπολοιπα.
Έχεις ιδέα βρε Νίκο αν μπορεί κάποιος να βρει τέτοια aftermarket τάστα σήμερα?
αν βάλεις 6230 και πεις στον μάστορα να σου κάνει ένα γερό fret leveling ΧΩΡΙΣ crowning θα είσαι πολύ κοντά.
Θα του φύγει η ούγια του φουκαρά, ειδικά αν είναι stainless steel.
Μη βάλεις SS τζάμπα ο κόπος,άσε που δυστυχώς αλλάζουν τον ήχο, δυστυχώς προς το χειρότερο στις Fender μια και παίρνουν πολλά, άσχημα, πρίμα.
Αυτά πολύ τα λιγουρεύομαι.
Θα του φύγει η ούγια του φουκαρά, ειδικά αν είναι stainless steel.
Ευχαριστώ Οδυσσέα!Mεγειές Shelter, μερακλιδικη φαίνεται! Mονο το λευκο pickguard θα αλλαζα, η κιθαρα θελει να ειναι loud and proud, βαλτης ενα black paisley pickguard και οποιος αντεξει! Αλλα περι κολοκυθοπιτας ?
Καλα παιξίματα!
ΑΛΛΑ αν πρεπει να κραταω φουλ μπαρε για ωρα απλα αλλαζω κιθαρα, οτι και να εχω δοκιμασει με αυτα τα ταστα στα φουλ μπαρε απλα μου βγαινει η πιστη.
Εγω προσπαθω να απομνημονευσω τα μη-μπαρε chord shapes εδω και 25 χρονια ?Έχω να πιάσω φουλ μπαρέ πάνω από 25 χρόνια. :classic_smile: