New Telecaster "the Enriqueta"

Προτιμώ την Kenny Vaughan 

Screenshot 2023-10-12 160907.jpg rsguitarworkssuperlativekv-940x611.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πόσο πήγαν αν επιτρέπεται το body κ το μπράτσο warmoth?

(Φαντάζομαι το σώμα ήταν βαμμένο από warmoth δεν το έφτιαξες εσύ κάπου μετά)

Κυρίως το μπράτσο μ'ενδιαφερει, πόσο έχει ένα baked warmoth (κ αν τα τάστα είναι μέσα ή το παρήγγειλες χωρίς κ τα έβαλες μετά σε μάστορα που εμπιστεύεσαι)

Αν θυμάμαι καλά ήταν λίγο κάτω από 1200€ αλλά τιμή χωρίς μεταφορικά και τελωνείο.

Το τελωνείο πήγε αλλά 400-450€ και 50€ ο εκτελωνισμος που τον ανεθεσα σε ειδικό και ήταν η πιο σωστή κίνηση που έκανα...

Το σώμα ήταν βαμμένο και το μπράτσο είχε και τάστα και nut. Εδώ μπήκε μόνο η χαλκομανια και πήρε λίγο λούστρο ακόμα για να προστατευθεί.

Επί τη ευκαιρία να πω πως τα τάστα στην παραγγελία ήταν επιχρυσωμένα που κοστίζει λίγο παραπάνω, αλλά όταν τριφτηκαν έφυγε το επίχρισμα που ήταν σαν μπογιά. Δεν το συστήνω. Μεγάλη παπατζα.

Έχω την εντύπωση ότι οι τιμές της warmoth έχουν τσιμπήσει ελάχιστα προς τα πάνω και σίγουρα έχουν τα μεταφορικά. Αλλά τα μεταφορικά έχουν τσιμπήσει προς τα πάντα σε όλο το εμπόριο.

Έχω να πιάσω φουλ μπαρέ πάνω από 25 χρόνια. :classic_smile:
Δεν έχεις παίξει με σχήμα που ο προϋπολογισμός δεν κάλυπτε μπασίστα ε???

????

Πανέμορφη κιθάρα και πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές!

Να γράψεις να την ακούσουμε πάρ'αυτα.

Μιντιουμ τζαμπο?

image.png

image.png

Έχω να πιάσω φουλ μπαρέ πάνω από 25 χρόνια. :classic_smile:

Σε πάω, μέχρι στιγμής ειμαστε 2 στο κλαμπ...

Δεν έχεις παίξει με σχήμα που ο προϋπολογισμός δεν κάλυπτε μπασίστα ε???

????

Και τον αντιχειρα γιατί μας τον έδωσε ο Θεούλης ωρε καρντάσι??? ?

Hendrix style, assούμε...

???

Πολύ όμορφη Αργύρη, να τη χαίρεσαι. Όταν μπορέσεις δώσε κι ένα δείγμα από τους Swan του Νίκου. Έχω σχέδια....

Και τον αντιχειρα γιατί μας τον έδωσε ο Θεούλης ωρε καρντάσι??? ?

Hendrix style, assούμε...

???
Όταν ήμουν μικρός αμα ο αντίχειρας ξεπρόβαλε πισω απο την ταστιέρα, με τάραζε στο ξύλο η μάνα μου..!!!

Όταν ήμουν μικρός αμα ο αντίχειρας ξεπρόβαλε πισω απο την ταστιέρα, με τάραζε στο ξύλο η μάνα μου..!!!

Δασκάλα κλασσικής κιθάρας?

Πλάκα πλάκα κι εγώ δεν μπορώ να παίξω έτσι, και σε μερικά είδη που μου αρέσουν χρειάζεται ρε γμτ.

Όπως στην gypsy jazz.

Αχ αυτές οι μάνες...

Τωρα που το σκέφτομαι, δεν εχω παιξει ποτε μπαρέ στην ζωή μου...

Και έχεις απολυτο δικιο για τα περι ελλειψης μπασιστα...

Ούτως ή αλλως οταν ξεκινησα ηθελα να χρησιμοποιω και τον αντιχειρα για να παιζει αλλα πραγματα, αλλα εχεις δικιο, περασα καμια 10αρια χρονια παιζοντας μονο με ντραμερ (δεν κολλαγε κανενας μπασιστας) οποτε αυτό εγινε πλεον αναποσπαστο μερος του παιξιματος μου (ενας απο τους βασικους λογους που παιζω μονο με λεπτα/στενα μπράτσα)...

Και επειδή ειμαι και κάφρος και το ξέχασα...

ΜΕ ΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!! ?

Τωρα που το σκέφτομαι, δεν εχω παιξει ποτε μπαρέ στην ζωή μου...

Εντάξει, κι αυτό υπερβολή είναι.

Αλλά από όταν κατάλαβα (πολύ παλιά) ότι όταν έπαιζα μπαρέ, επαναλάμβανα 2 και τρεις φορές τις ίδιες νότες χωρίς να χρειάζεται, σκέφτηκα ότι μάλλον θα έπρεπε να αλλάξω τρόπο.

Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να χρειάζεται, αλλά είμαι συνήθως μακριά από τέτοιες περιπτώσεις, μουσικά και παιχτικά.

Άσε δηλαδή που είναι τυφλοσούρτης, και δεν σε βοηθάει να μάθεις ποιες νότες παίζεις (σαν βαθμίδες της κλίμακας).

EDIT: Εμένα στην κιθάρα αυτή, μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα, πράγμα που δεν έχει αναφέρει κανείς ακόμα.

Δασκάλα κλασσικής κιθάρας?
Ντάξει για τη μάνα μου πλάκα έκανα, αλλά ο δάσκαλός μου είχε ένα στυλό και κάθε φορά που ξεπρόβαλε αντίχειρας μου τον καταμουτζούρωνε για να το βλέπω και να μην ξεχνιέμαι. ?

Εντάξει, κι αυτό υπερβολή είναι.

Τι να σου πω βρε Στράτο,  αντε τους πρώτους 6 μηνες αντε εναν χρόνο, παπαγαλιζοντας ακόρντα..

Απο εκει και πέρα δεν μου χρειάστηκαν, ενα δαχτυλο να καπακώνει ολες τις χορδές...οτι χρειάζεται το παιζω διαφορετικά και ο αντιχειρας στο αριστερο θελω να είναι αυτονομος για να παιζει άλλα πράγματα από ότι τα υπολοιπα δάχτυλα...και αυτό οταν χρειάζεται, δεν ειναι αυτοσκοπος προφανως...

Αλλά ας μην ξεφευγουμε απο το θέμα...παμε παλι πισω στα σημαντικα...

@vrasidas27 οτι έχεις γράψει εδω περα μεσα έχει γινει noted. Συνέχισε ετσι και θα φάς κανα penalty +10sec assούμε...

EDIT: Εμένα στην κιθάρα αυτή, μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα, πράγμα που δεν έχει αναφέρει κανείς ακόμα.
Είναι το όνομα της γυναίκας μου.

Ήρθε σε μια επιστολή απο το Chicago (το όνομα) τη δεκαετία του 30 εις το όνομα ενός μάλλον ατελέσφορου έρωτα με κάποια Λατίνα, απο τον μετανάστη προπάππου της.

Απο εκει και πέρα δεν μου χρειάστηκαν, ενα δαχτυλο να καπακώνει ολες τις χορδές
Γιατι βρε Νικο, αυτο το υπεροχο πιασιμο της A με τις τρεις πεμπτες μεσα ειναι τοσο ωραιο βοισινγκ κ διακριτικο ? (η χαρα του μεταλα), να μη μπορεις να το μεταφερεις παντου, να σπας τα νευρα στους πιανιστες...

@vrasidas27 οτι έχεις γράψει εδω περα μεσα έχει γινει noted. Συνέχισε ετσι και θα φάς κανα penalty +10sec assούμε...
Αν ειναι να ντοζμε μπεναλντυ για τελε, ας ειναι τουλαχιστον για ασημι σπαρκλ με χαμπουργκερ, κοντα στο 10 ρεηντιους κ ταστα που να μπορεις να τα δεις απο μισο μετρο κ πανω οπως αυτη ?

Πλάκα πλάκα μια φορά στις 1000 βγάζω και εγώ αντίχειρα για μπάσο πανω απο τη συγχορδία. 1 στις 5000 κάνω hammer on και με τον μέσο απο το δεξί χέρι πάνω στη συγχορδία. Αλλά ως εκει. Αυτά είναι για τους τζαζίστες που παίζουν μονοι τους. Στις μπάντες (τις κανονικές όχι τους αποδεκατισμένους ουλαμούς) έχεις ή μπασίστα ή πιανίστα ή και τα δύο και τότε κανεις και κανα τσιγάρο σαν ανθρωπος.

με τις τρεις πεμπτες μεσα ειναι τοσο ωραιο βοισινγκ κ διακριτικο

Στις μπάντες (τις κανονικές) έχεις ή μπασίστα ή πιανίστα ή και τα δύο και τότε ...

Θα ακούς 5-6 πέμπτες ταυτόχρονα.

Τρεις η κιθάρα, δύο το πιάνο είναι σίγουρες.

Κι άμα έρθει και ο μπασίστας στο τσακίρ κέφι, μπορεί να παίξει κι αυτός καμιά πέμπτη.

Γιατι βρε Νικο, αυτο το υπεροχο πιασιμο της A με τις τρεις πεμπτες μεσα ειναι τοσο ωραιο βοισινγκ κ διακριτικο ? (η χαρα του μεταλα), να μη μπορεις να το μεταφερεις παντου, να σπας τα νευρα στους πιανιστες...

Φιιιιλουυυοοοοος, τον πρώτο χρόνο ήμανε θρασμεταλλάς assούμε, power ακορντα πρώτη-πεμπτη και πάπαλα...αν ήσουν και κιμπαρης και έπαιζες και την οκτάβα, γινοταν διαγραφη απο το κόμμα assούμε...μου λές εμένα μπαρέδες και μπερέδες...

Λιγα χρονια αργότερα έγινα ανθρώποι, assούμε...

1 στις 5000 κάνω hammer on και με τον μέσο απο το δεξί χέρι πάνω στη συγχορδία
Αυτο μη το δοκιμασεις σε λαηβ. Ειναι τοσο ποζεραδικο το ασημι το χρωμα, που μπορει αφου ο μεσος πηγε που πηγε εκει, να θελει να μεινει εκει για ταπινγκ... παραδοσιακο, ποζεραδικο, να ταιριαζει με το χρωμα?

@Freedom οσες πεμπτες επαιξες λογο θρας στο πρωτο χρονο, τις παιζει ο ναμαγαπακιας σ'ενα τριμηνο να ξες.. για πρωινο σε εχουνε ?

Θα ακούς 5-6 πέμπτες ταυτόχρονα.

Τρεις η κιθάρα, δύο το πιάνο είναι σίγουρες.

Κι άμα έρθει και ο μπασίστας στο τσακίρ κέφι, μπορεί να παίξει κι αυτός καμιά πέμπτη.

Και οι Παρασκευές καλές ειναι ρε παιδια, τι κολλημα ειναι αυτό με τις Πέμπτες...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back