Δεν έχεις παίξει με σχήμα που ο προϋπολογισμός δεν κάλυπτε μπασίστα ε???Έχω να πιάσω φουλ μπαρέ πάνω από 25 χρόνια. :classic_smile:
Όταν ήμουν μικρός αμα ο αντίχειρας ξεπρόβαλε πισω απο την ταστιέρα, με τάραζε στο ξύλο η μάνα μου..!!!Και τον αντιχειρα γιατί μας τον έδωσε ο Θεούλης ωρε καρντάσι??? ?
Hendrix style, assούμε...
???
Όταν ήμουν μικρός αμα ο αντίχειρας ξεπρόβαλε πισω απο την ταστιέρα, με τάραζε στο ξύλο η μάνα μου..!!!
Όταν ήμουν μικρός αμα ο αντίχειρας ξεπρόβαλε πισω απο την ταστιέρα, με τάραζε στο ξύλο η μάνα μου..!!!
Τωρα που το σκέφτομαι, δεν εχω παιξει ποτε μπαρέ στην ζωή μου...
Ντάξει για τη μάνα μου πλάκα έκανα, αλλά ο δάσκαλός μου είχε ένα στυλό και κάθε φορά που ξεπρόβαλε αντίχειρας μου τον καταμουτζούρωνε για να το βλέπω και να μην ξεχνιέμαι. ?Δασκάλα κλασσικής κιθάρας?
Εντάξει, κι αυτό υπερβολή είναι.
Είναι το όνομα της γυναίκας μου.EDIT: Εμένα στην κιθάρα αυτή, μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα, πράγμα που δεν έχει αναφέρει κανείς ακόμα.
Γιατι βρε Νικο, αυτο το υπεροχο πιασιμο της A με τις τρεις πεμπτες μεσα ειναι τοσο ωραιο βοισινγκ κ διακριτικο ? (η χαρα του μεταλα), να μη μπορεις να το μεταφερεις παντου, να σπας τα νευρα στους πιανιστες...Απο εκει και πέρα δεν μου χρειάστηκαν, ενα δαχτυλο να καπακώνει ολες τις χορδές
Αν ειναι να ντοζμε μπεναλντυ για τελε, ας ειναι τουλαχιστον για ασημι σπαρκλ με χαμπουργκερ, κοντα στο 10 ρεηντιους κ ταστα που να μπορεις να τα δεις απο μισο μετρο κ πανω οπως αυτη ?@vrasidas27 οτι έχεις γράψει εδω περα μεσα έχει γινει noted. Συνέχισε ετσι και θα φάς κανα penalty +10sec assούμε...
με τις τρεις πεμπτες μεσα ειναι τοσο ωραιο βοισινγκ κ διακριτικο
Στις μπάντες (τις κανονικές) έχεις ή μπασίστα ή πιανίστα ή και τα δύο και τότε ...
Γιατι βρε Νικο, αυτο το υπεροχο πιασιμο της A με τις τρεις πεμπτες μεσα ειναι τοσο ωραιο βοισινγκ κ διακριτικο ? (η χαρα του μεταλα), να μη μπορεις να το μεταφερεις παντου, να σπας τα νευρα στους πιανιστες...
Αυτο μη το δοκιμασεις σε λαηβ. Ειναι τοσο ποζεραδικο το ασημι το χρωμα, που μπορει αφου ο μεσος πηγε που πηγε εκει, να θελει να μεινει εκει για ταπινγκ... παραδοσιακο, ποζεραδικο, να ταιριαζει με το χρωμα?1 στις 5000 κάνω hammer on και με τον μέσο απο το δεξί χέρι πάνω στη συγχορδία
Θα ακούς 5-6 πέμπτες ταυτόχρονα.
Τρεις η κιθάρα, δύο το πιάνο είναι σίγουρες.
Κι άμα έρθει και ο μπασίστας στο τσακίρ κέφι, μπορεί να παίξει κι αυτός καμιά πέμπτη.