Telecaster με P-Rails

Τώρα που γύρισα σπίτι μπόρεσα να δώ τις φωτογραφίες (είναι κλειδωμένες στην δουλειά)...

Πράγματι κι εμένα η δεξιά του SF μου άρεσε πολύ (άσε που φοράει και MiniHB που κανονικά έπρεπε να είναι must στις tele), και η αριστερή είναι κούκλα δεν πάει πίσω...

Βασικά strato ήθελα να φτιάξω μιά που η μπλέ που έφτιαξα σπέρνει τρόμο.....

Όμως μόλις είδα το setάκι μιά φωνούλα μου φώναζε "πάρε με πάρε με" ...... και ενέδωσα.

Stinky, δυστυχώς αν και το μπλέ είναι το ΧΡΩΜΑ μου έχω άλλες 3 μπλε και μιά ASAT

glasattelenv6.jpg

Μπας και την πάω στο πετρολ???

μάλλον θα παίξω με το photoshop.....

Καλά το'χω ξαναπεί ότι το γούστο σου είναι απίστευτο, αλλά ειδικά αυτή η tele είναι ζημιάααα...

Όλο το Hardware της κιθάρας είναι στα χέρια μου....

Λείπουν οι μαγνήτες και..... το σώμα με το μανίκι.....

Με έπιασαν οι γιορτές του Πάσχα και.......... Ταχυδρομεία... ξέρετε τώρα.

Ήρθαν λέμε (μαγνήτες ακόμα και κλειδιά).

Ήρθαν και οι μαγνήτες οπότε είμαι Complete από τα υλικά. Το μανίκι έχει περαστεί ήδη με νίτρο (η μπροστινή πλευρά μόνο) και σε λίγο (σήμερα-αύριο) θα πέσει η γομαλάκα στο σώμα, μετά τρύπημα, τοποθέτηση, ηλεκτρικά και...... δοκιμή.

Ωραία γίνεται πάντως......

ωραια! :) θα πεσει και χρωμα τελικα? νομιζω 1-2 τονους πιο σκουρο απο το μπρατσο θα ηταν ιδανικο!

Καλή επιτυχία!

2 ερωτησούλες μόνο.

1.Το nut έχει κάποιο θέμα ως προς το μέγεθός του (το βλέπο πιο μικρό) ή με μπερδεύει η γωνία της φωτογραφίας?

2. Η ταστιέρα είναι ξεχωριστό κομμάτι ή ένα όλο το μπράτσο?

mariopol είπε:
ωραια! :) θα πεσει και χρωμα τελικα? νομιζω 1-2 τονους πιο σκουρο απο το μπρατσο θα ηταν ιδανικο!
Θα πέσει πιό σκούρα (1-2 τόνοι) γομαλάκα.

Καλή επιτυχία!

2 ερωτησούλες μόνο.

1.Το nut έχει κάποιο θέμα ως προς το μέγεθός του (το βλέπο πιο μικρό) ή με μπερδεύει η γωνία της φωτογραφίας?

2. Η ταστιέρα είναι ξεχωριστό κομμάτι ή ένα όλο το μπράτσο?
1) Το Nut είναι μπρούτζινο (στο standard μέγεθος) και ρυθμιζόμενο για ξεχωριστό ύψος σε κάθε χορδή.

2) Η ταστιέρα είναι 2 κομμάτια (curly Maple)

studio54GR είπε:
Τώρα που γύρισα σπίτι μπόρεσα να δώ τις φωτογραφίες (είναι κλειδωμένες στην δουλειά)...

Πράγματι κι εμένα η δεξιά του SF μου άρεσε πολύ (άσε που φοράει και MiniHB που κανονικά έπρεπε να είναι must στις tele), και η αριστερή είναι κούκλα δεν πάει πίσω...

Βασικά strato ήθελα να φτιάξω μιά που η μπλέ που έφτιαξα σπέρνει τρόμο.....

Όμως μόλις είδα το setάκι μιά φωνούλα μου φώναζε "πάρε με πάρε με" ...... και ενέδωσα.

Stinky, δυστυχώς αν και το μπλέ είναι το ΧΡΩΜΑ μου έχω άλλες 3 μπλε και μιά ASAT

glasattelenv6.jpg

Μπας και την πάω στο πετρολ???

μάλλον θα παίξω με το photoshop.....
πώπω θεά, ρίξε λίγο ενημέρωση, ίσως σε άλλο θρεντ  :o :o

οι εικόνες του superfunk δε φαίνονται  :'(

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λεπτομέρειες για την G&L???

Custom Shop, semihollow without F, Baby blue Color. ASAT Special το μοντέλο.

Λοιπόν, λογικά μέσα σε αυτή ή την άλλη εβδομάδα θα έχω τελειώσει.

Το μανίκι είναι με τα νίτρα περασμένα (ταστιέρα) ενώ το λούστρο της "μπάλας" θα πέσει σήμερα αύριο, θα τρίψω να καθαρίσουν τα τάστα και είναι οκ.

Το σώμα έχει φάει τα λούστρα που και θέλει άλλα 5 χέρια περίπου -η μπροστινή πλευρά- ενώ η πίσω είναι ήδη έτοιμη.

Στο τέλος της εβδομάδας και αν έχει στεγνώσει θα τρυπήσω και θα συνδέσω τα ηλεκτρικά.....

Έτσι για να δείτε πως έχει γίνει το σώμα (μιά πρώτη ιδέα)....

http://www.noiz.gr/index.php?action=mgallery;sa=item;id=568

Μελί το λές ή καραμελί ???

Άψογος.. Πάρα πολύ όμορφη γίνεται. Μετά την γομολάκα βαζεις sealer και μετά λούστρο?

Oldtimer είπε:
Άψογος.. Πάρα πολύ όμορφη γίνεται. Μετά την γομολάκα βαζεις sealer και μετά λούστρο?
Mετά τη γομαλάκα, δεν βάζεις τίποτα λογικά.

sealer μαζί με την γομαλακα αλλά βερνίκι όχι ξανά.

Κοντεύει, κοντευει....

Χε χε χε...

Επιτέλους τελείωσε

http://briefcases.pathfinder.gr/download/618175

Εδώ παίζει ο εξάδερφος με το νέο έπιπλο....

Τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να διαλέξω, ο φίλος μου που φτιάξαμε μαζί την κιθάρα ενθουσιάστηκε -όπως και όλοι όσοι την έπαιξαν....

Πρώτες εντυπώσεις τώρα (μερικές λεπτομέρειες στο φινίρισμα δεν μου επέτρεψαν να την πάρω σπίτι να την ξεψαχνίσω).

Να πούμε ότι τέτοιο sustain δεν έχουν ούτε οι Gibson μου. Εδώ μάλλον παίζει ρόλο ένα κολπάκι του φίλου μου αλλά και οι νέες βίδες που δένουν το neck με το σώμα.

Οι P-Rails μου αρέσουν πάρα πολύ, και λίγο θόρυβο κάνουν σαν μονοί αλλά και σαν διπλοί σπέρνουν τον πανικό.

Έχουμε λοιπόν μια κιθάρα με sustain, με σκάσιμο (κλίμακα Fender & Thinline) με μαγνήτες που σου δίνουν χίλιες δυό επιλογές  :) :) :) :) :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προσωπικα ειμαι δυσκολος στην επιλογη χρωματων σε μια κιθαρα,περαν των κλασσικων δηλαδη μου περναν απαρατηρητες αλλα αυτη ειναι πραγματικα κουκλαρα!

Μπραβο απο μενα,καλοπαιχτη και μεγεια!

teleu.jpg

Ξαναβάζω την παραπάνω φωτό...

Προσέξτε το κενό στο μανίκι (δεν έχω logo), αυτό πρέπει να διορθωθεί....

Help ρε παιδιά, που μπορώ να στείλω αυτό που σχεδίασα να μου το κάνουν Decal ???

Γράψε απάντηση...

Trending...

Νέα θέματα

Back