- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 2,493
Σημερινό λαιβ του ωδείου, στο οποίο συμμετείχα. Οι πρόβες λίγες, οι πρασινάδες κάμποσες, αλλά περάσαμε ωραία. Αν είχαμε και κάνα λαμπατο, θα ήταν ακόμα καλύτερα….
Γενικά δεν ψήνεσαι να κουβαλήσεις κανέναν από τους μικρούς σου;Αν είχαμε και κάνα λαμπατο, θα ήταν ακόμα καλύτερα….
Έχει αποθάνει βέβαια ο Κώστας ( για άλλον Κώστα λέω) ένας γιατρός που ήταν και στους ''Χωρίς τσίνουρα'' και μετά πήγαινε μόνος όπου και όποτε ημπορούσε.Πολύ ωραίοι!!! Πολύ καλοί!! Μπράβο!!! Μπράβο Γιώργο!!!! Εύγε!!!!!
Στο Χονγκ Κόνγκ γι αυτά που είπες θα είχες πεθάνει, να το ξέρεις.Έχει αποθάνει βέβαια ο Κώστας ( για άλλον Κώστα λέω) ένας γιατρός που ήταν και στους ''Χωρίς τσίνουρα'' και μετά πήγαινε μόνος όπου και όποτε ημπορούσε.
Έγινε και διευθυντής στο ΙΚΑ Ν. Κόσμου κάποτε Π.Χ. και ζητιάνευε απ τους ''πελάτες'' του καμιά ασπιρίνη, κανά τσιρότο με αγαθές προθέσεις είναι η αλήθεια.
Είχε βγάλει και ένα βιβλιαράκι ολιγοσέλιδο που προφανώς είχε εκδόσει μόνος του κι εκεί ήταν που κατάλαβα την ''αγιοσύνη του'' .
Στο τσακ ήμουν να πάω μια ''Σομαλία'' τέλη 80, αλλά καθυστέρησα καθόσον δεν τρελαινόμουν να κάνω όλα τα εμβόλια που χρειάζονταν και ύστερα μου έσκασε το παραμύθι του... ''Ξέρεις τι είναι να σε βλέπουν σα θεό? ''
Είναι ζόρικη φάση Γερμανοτσολιά μου να είσαι δάσκαλος-γιατρός Ερυθροσταυρίτη, πρώην μποξέρ.
Εγώ σε θαυμάζω που κατάλαβες το μήνυμα. Ή είστε εσείς φουλ έξυπνοι, ή εγώ τέρμα χαζός. Ή και τα δύοΣτο Χονγκ Κόνγκ γι αυτά που είπες θα είχες πεθάνει, να το ξέρεις.
Ξέρω ότι ο Σαμυ μπορεί να μου λέει ότι θέλει, είτε καλό, είτε κακό, να με βρίζει να με κάνει ότι θέλει γιατί είναι φίλος, αδελφός noiz-as και μουσικός συνοδοιπόρος και έχει και μεγάλη καρδιά. Εσύ δε είσαι εκπληκτικός,υπερ-ταλαντούχος συμφορουμίτης. Άντε, να πιω μια μπύρα στην υγειά σας.Εγώ σε θαυμάζω που κατάλαβες το μήνυμα. Ή είστε εσείς φουλ έξυπνοι, ή εγώ τέρμα χαζός. Ή και τα δύο![]()
Σόιμπλε Κόντακτ θ' αποθάνειςΞέρω ότι ο Σαμυ μπορεί να μου λέει ότι θέλει, είτε καλό, είτε κακό, να με βρίζει να με κάνει ότι θέλει γιατί είναι φίλος, αδελφός noiz-as και μουσικός συνοδοιπόρος και έχει και μεγάλη καρδιά. Εσύ δε είσαι εκπληκτικός,υπερ-ταλαντούχος συμφορουμίτης. Άντε, να πιω μια μπύρα στην υγειά σας.
Πάρε μου ένα με 688 ευρώ, έχω μαζέψει τα 300, δώσε τα υπόλοιπα, τόσα λεφτά κονομάς και έχεις. Θα στα δώσω σε κανα δυο τρια χρονια που θα ξεστριμωχθώ.Σόιμπλε Κόντακτ θ' αποθάνεις
Έχω όνειρα δι εσέ, χέρι χέρι θ' ανέβουμε στο Λυκαβηττό, αν και έχω βλέψεις να παίξουμε στη γειτονιά μου το Παναθηναικό στάδιο, φοβάμαι πως η Μενδώνη δεν θα με το δώσει. Επαέ έκοψε τη κόκα κώλια θα αφήσει έναν γηγενή?Πάρε μου ένα με 688 ευρώ, έχω μαζέψει τα 300, δώσε τα υπόλοιπα, τόσα λεφτά κονομάς και έχεις. Θα στα δώσω σε κανα δυο τρια χρονια που θα ξεστριμωχθώ.