Χθες νομίζω ότι το παρακάνατε' date=' και μάλιστα τη στιγμή που έγραψα το "ΕΛΕΟΣ" διέκρινα ότι ο Superfunk (που γενικώς έχω παρατηρήσει από παλιά ότι είναι Τέρας ψυχραιμίας) άρχισε να τσιμπάει και να παίζει το "παιχνίδι" σου.
Εσύ του την έλεγες ή τον πείραζες και αυτός το συνέχιζε ενώ συνήθως, όταν κάποιος του τη λέει, πετάει ένα αστειάκι (συνήθως αυτοσαρκαστικό) και η συζήτηση σταματάει εκεί.
Anyway, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σας υποδείξω πότε να σταματήσετε, αλλά από την άλλη, νομίζω ότι απλά επαναλαμβάνεστε από ένα σημείο και μετά, οπότε δεν έχει ενδιαφέρον!
[/quote']
βασικα εχεις απολυτο δικιο.αλλα εγω οπως πιστευω και ο superfunk κουβεντα καναμε και για μενα ηταν και ενδιαφερουσα.απο προηγουμενες.."διαμαχες" μας :lol: μου ειχαν μεινει καποιες αποριες αλλα τωρα μου λυθηκαν ΟΛΕΣ.και κατα 99% δεν νομιζω να "ξανααρπαχτουμε" :lol: γιαυτο το θεμα.γιατι πολυ απλα καταληξαμε και οι δυο οτι ειμαστε αγυριστα κεφαλια και δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε σε αυτο το θεμα :lol:
αλλα και ας σου φαινεται παραξενο(και δεν ειναι γλυψιμο whitenoise :lol: :wink: πλακα σου κανω..),τον superfunk παρολα αυτα που λεμε μεταξυ μας τον εχω συμπαθησει ρε γαμωτο τον παππουλη :lol:
Υ.Γ.ηλια με το...ελεος που ειπες για να ειμαι ειλικρινεις με τσαντισες οπως το ειπες γιατι η συζητηση παρολο που "μαλωναμε" με τον super με ενδιεφερε και ενω .."τα βρηκαμε" και πεταξαμε δυο αστειακια για να φτιαξει το κλιμα, τοτε εσυ ειπες το ελεος...που πιο πριν ισως να κολλουσε αλλα οχι εκεινη την στιγμη.
αλλα επειδη σε ξερω καταλαβα ποσο αγανακτησες για να το γραψεις και δεν σου ειπα τιποτα... :lol: :lol:
αααα..και δεν παιζω καποιο παιχνιδι ρε ηλια...απλα το σκαλισα το θεμα γιατι με ενδιέφερε :wink:
ολα τα θυμασαι ρε μπαμπη... :lol: :lol: αντε τωρα απο χειμωνα θα ξαναοργανωθουμε :lol:Όπως αυτά της ομάδας βόλευ έτσι takis :?: :wink::lol: :lol: :lol: oντως πολλες φορες με παιρνανε ή για ανωμαλο ή για μαλακα ή για οτι μπορεις να φανταστεις :lol: :lol:
αλλα μονο ετσι θα "οδηγηθω" στα.."ΕΡΓΑΛΕΙΑ" τα καλα...... :lol: :lol:
Eιναι αυτο που συζηταγαμε μια φορα για το Live Performance και τα ερασιτεχνικα συγκροτηματα!!! (πεταξα και εγω το ασχετο!!) :roll: :roll: :roll:A!!! Για πιο ΔΥΝΑΜΙΚΟ παιξιμο παίζω ΠΑΝΤΑ με αυτή τη ζώνη:![]()
Και είμαι κάπως έτσι...
![]()
Εγώ παρατήρησα ότι όταν ρυθμίσω τη ζώνη έτσι ώστε η κιθάρα να ακουμπά σε όλη την επιφάνεια του σκεμπέ (φανταστείτε ότι ο αφαλός είναι στο κέντρο του σώματος της κιθάρας)' date=' έχω πιο twangy μπάσα και στα drive έχω μεγάλο sustain...
Μάλιστα, αν έχω πει μπύρα πιο πριν (κατά προτίμηση Pilsner) νιώθω ότι γίνεται μια ενίσχυση της τάξης των 2dB γύρω στα 2KHz![/quote']
:lol: :lol: :lol:
κορυφαιο :lol: :lol:
σχεδον ΠΟΤΕ τα κλειδια δεν φταινε για το ξεκουρδισμα μιας κιθαρας (οσο "χαλια" και αν ειναι που τα της συγκεκριμενης δεν ειναι χαλια αλλα μια χαρα) τσεκαρε αν το φτηνιαρικο πλαστικο nut ειναι καλοκομμενο εκει συνηθως ειναι το προβλημα (περασε τις σχισμες με ενα μολυβακι νο 2 για lubrication) brass nut μη βαλεις μονο προβληματα (και σκληρο ηχο στις ανοιχτες χορδες) θα σου δωσει,βαλε ενα ωραιο κοκκαλινο & θα εισαι πασας.... επισης αλλαξε χορδες και βαλε καινουργιες γιατι οι εργοστασιακες ΕΙΝΑΙ γ.τ.π ;Dή τα κλειδια ειναι γτπ ή οι χορδες θελουν λιγο ακομα παιξιμο γιατι ξεκουρδιζεται με 2-3 bends.
Κι εγώ αυτό πιστεύω πως πρέπει να κάνεις. Μάλιστα καλό είναι να βάλεις TUSQ nutmarmelaki είπε:Παντως η αλλαγη του nut δεν μοιαζει να ειναι ευκολη υποθεση, οποτε θα πρεπει να την παω σε καποιον.