Εσύ ρε Μάκη, έχεις συνηθίσει στο χαβιάρι...ffmakis είπε:Και ναι, ανήκω στο 2% των θαμώνων του Noiz που βρίσκω τις Baja απελπιστικά φτηνιαρες και μέτριες...
3% είχα 2 baja-baza ;D ;D
Εσύ ρε Μάκη, έχεις συνηθίσει στο χαβιάρι...ffmakis είπε:Και ναι, ανήκω στο 2% των θαμώνων του Noiz που βρίσκω τις Baja απελπιστικά φτηνιαρες και μέτριες...
3% είχα 2 baja-baza ;D ;D
Δεν είναι αλήθεια αυτό ;Dmarathon είπε:Εσύ ρε Μάκη, έχεις συνηθίσει στο χαβιάρι...
Εάν δεν ήταν του 83, θα σου άρεσε? Γιατί δεν έχεις και μία squire strat του 2008? Προς θεού ...το χαβιάρι (και το φουαγκρά) είναι καλό.ffmakis είπε:Δεν είναι αλήθεια αυτό ;D
Εχω μια squire τele Japan 1983, και μου αρέσει αρκετά.
Ναι αυτή είναιNicolasAth72 είπε:μιλάς φαντάζομαι για τις JV series ... (http://www.21frets.com/squier_jv/index.htm)
μαλλον δεν θα του αρεσε καθώς ...marathon είπε:Εάν δεν ήταν του 83, θα σου άρεσε? Γιατί δεν έχεις και μία squire strat του 2008? Προς θεού ...το χαβιάρι (και το φουαγκρά) είναι καλό.
Μπα... υπάρχουν εδω μέσα κάτι τσακάλια ;D ;D ;Dmarathon είπε:Και ο Μάκης έχει αποδείξει ότι μυρίζεται τις συλλεκτικές ευκαιρίες
Μαζί σου...και όχι μόνο οι 60's...Αλλά μην το λες πολύ δυνατά, γιατί ξέρεις τι γίνεται εδώ μέσα..θα μας διώξουν!!!ffmakis είπε:Αδυναμία μου είναι οι Gibson,ειδικά οι 60's,
Οχι για συλλεκτική αξία αλλά για τον υπέροχο ήχο που βγάζουν.
yann είπε:Αυτο να μας το εξηγησουν οσοι υποστηριζουν οτι τα ξυλα δεν παιζουν κανενα ρολο στον ηλεκτρικο ηχο.... ;D
Πως σου φαινεται...γυμνη? ;Dffmakis είπε:Δεν είναι αλήθεια αυτό ;D
Εχω μια squire τele Japan 1983, και μου αρέσει αρκετά.
Ξεκαθάρισε το σχόλιό σου Μάραθον - ως συνήθως είναι εύκολα παρεξηγήσιμο, και είμαι βέβαιος ότι το ήξερες όταν το έγραψες.marathon είπε:Αλλά μην το λες πολύ δυνατά, γιατί ξέρεις τι γίνεται εδώ μέσα..θα μας διώξουν!!!
..ισως δεις και μια αλλη..ιδια (!) να "σκοτωνει",και να μη στην πουλανε...! ;D ;Dbassonova είπε:Μακριά απο Lite ash strat&tele
Μια strat που που είδα ήταν μεγάλη μούφα !
Και να με πληρώνανε, δεν την έπαιρνα...
Οσοι γιατροι τοσες γνωμες!Η Lite Ash είναι μια απο τις κιθαρες που με εξέπληξαν με το πόσο KΑΛΟ όργανο ήταν όταν την πηρα. Ειχα καιρό (αρκετό καιρό, να πώ την αλήθεια) να ακούσω τόσο καλο οργανο σε αυτη τη τιμη .
Ειπωθηκε ηδη!(η θεωρια του..ατομου )Αυτο να μας το εξηγησουν οσοι υποστηριζουν οτι τα ξυλα παιζουν καποιο ρολο στον ηλεκτρικο ηχο ......? ;D
δυο τοποθετησεις (γνωμες) δυο συμπερασματα (λαθεμενα)
και στις κιθαρες σιγουρα ισχυει το ''ακουσον μεν παταξον δε ''