fender lite ash telecaster

STEFMAISTER

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Παιδια καλησπερα.

ενδιαφερομαι ν αγορασω μια fender lite ash stratocaster με μαγνητες seymour duncan...εχει παιξει κανεις ποτε?γενικα αξιζει?ειναι noiseless μαγνητες η' κανω λαθος??

ευχαριστω

Δες το κατω μερος της  σελιδας, υπαρχουν αρκετα θεματα για αυτη την κιθαρα, ριξε μια ματια εκει πρωτα.

odis13 είπε:
Δες το κατω μερος της  σελιδας, υπαρχουν αρκετα θεματα για αυτη την κιθαρα, ριξε μια ματια εκει πρωτα.
θενξ! να σαι καλα!

Εγώ έχω μία τέτοια την οποία όμως την πουλάω http://www.noiz.gr/index.php?action=classifieds;sa=view;id=1719

Παρόλα αυτά η κιθάρα είναι εξαιρετική για τα λεφτά της με τρομερό playability και φοβερό λαιμό.

Αλλά έχει μερικά προβλήματα με τα κλειδιά της. Θέλουν αλλαγή πιθανόν γιατί το κούρδισμά της είναι ευαίσθητο.

Αυτή που μου ήρθε εμένα πάντως είναι πάνω από τις προσδοκίες μου. Νομίζω οτι μου στείλανε καλό κομμάτι για Mexico strat. 

Θέλουν αλλαγή πιθανόν γιατί το κούρδισμά της είναι ευαίσθητο.
μπα απλα ειναι κακα κομμενο το nut ή εχεις περασει λαθος τις χορδες,τα κλειδια της ειναι μια χαρα.

sofison είπε:
Νομίζω οτι μου στείλανε καλό κομμάτι για Mexico strat.   
Αν δεν με απατά η μνήμη μου οι Lite Ash με τους SD Alnico II είναι made in Korea.

Jasemeister είπε:
Αν δεν με απατά η μνήμη μου οι Lite Ash με τους SD Alnico II είναι made in Korea.
Ναι, ειναι νομιζω μαλιστα η μονη fender κορεατικης προελευσεως. Nevertheless ωραια οργανα.

Επίσης, ενώ ο φίλος μας ψάχνει stratocaster, ο τίτλος γράφει telecaster...

H πλύση εγκεφάλου σ'αυτό το φόρουμ δεν πάει άλλο!  :D

STEFMAISTER είπε:
Παιδια καλησπερα.

ενδιαφερομαι ν αγορασω μια fender lite ash stratocaster με μαγνητες seymour duncan...εχει παιξει κανεις ποτε?γενικα αξιζει?ειναι noiseless μαγνητες η' κανω λαθος??

ευχαριστω
Επίσης, οι μαγνήτες δεν είναι noiseless.

Jasemeister είπε:
.... ενώ ο φίλος μας ψάχνει stratocaster, ο τίτλος γράφει telecaster...

H πλύση εγκεφάλου σ'αυτό το φόρουμ δεν πάει άλλο!  :D
;D ;D

φίλε μου το όργανο δεν λέει και πολλά , μπορεί να σε δελέαζει το look αλλά καλύτερα να αβαντάρεις ένα 100ευρω και να πάρεις μια C.P 50s ή 60s ,  ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις σου . ;)

μπα απλα ειναι κακα κομμενο το nut ή εχεις περασει λαθος τις χορδες,τα κλειδια της ειναι μια χαρα.
Τις χορδές είμαι σίγουρος ότι τις έχω περάσει σωστά. Και το nut μου φάνηκε κομπλέ. ¨όχι βέβαια και το super σεταρισμένο Απλά τα κλειδιά της δεν μου φαίνονται σόι 

Αν δεν με απατά η μνήμη μου οι Lite Ash με τους SD Alnico II είναι made in Korea
My mistake. Δύναμη της συνήθειας

.... ενώ ο φίλος μας ψάχνει stratocaster, ο τίτλος γράφει telecaster...
H πλύση εγκεφάλου σ'αυτό το φόρουμ δεν πάει άλλο!  Cheesy
Ποίος έκλεισε τα φώτα ????  ;D ;D ;D ;D

Και το nut μου φάνηκε κομπλέ. ¨όχι βέβαια και το super σεταρισμένο Απλά τα κλειδιά της δεν μου φαίνονται σόι 
τα κλειδια της ειναι τα ιδια Ping που βαζει και στις highway,ετσι κι αλλοιως οσο ΧΑΛΙΑ και να ειναι τα κλειδια σχεδον ποτε δεν ευθυνονται για το ξεκουρδισμα παντα το "σφιχτα" κομμενο nut φταιει (και οι...πολλες στροφες της χορδης  στα κλειδια..)

επειδη καπου χαθηκα.... ???

για την ΤΕΛΕ μιλαμε η για την ΣΤΡΑΤ ?

Αν για την στρατ...ειναι το καλυτερο value for money οργανο αυτη τη στιγμη.

αψογη σε ολα .Εχω γραψει και ετοιμαζω  ;D και τεστ .

ειλικρινα δεν περιμενα σε αυτη τη τιμη τοσο καλη κιθαρα.

τωρα για την ΤΕΛΕ δεν ξερω αλλα την ψαχνω και ο DV247 δθστηχως δεν την εχει.

:)

faltsoo είπε:
επειδη καπου χαθηκα.... ???

για την ΤΕΛΕ μιλαμε η για την ΣΤΡΑΤ ?

Αν για την στρατ...ειναι το καλυτερο value for money οργανο αυτη τη στιγμη.

αψογη σε ολα .Εχω γραψει και ετοιμαζω  ;D και τεστ .

ειλικρινα δεν περιμενα σε αυτη τη τιμη τοσο καλη κιθαρα.

τωρα για την ΤΕΛΕ δεν ξερω αλλα την ψαχνω και ο DV247 δθστηχως δεν την εχει.

:)
Παρε αυτη Γιωργη http://cgi.ebay.com/New-Fender-Japan-Telecaster-Standard-TL-STD-622_W0QQitemZ170295787166QQcmdZViewItemQQptZGuitar?hash=item170295787166&_trksid=p3911.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Ο Χρηστος και η Παναγια, 5150! :o αυτο ειναι αθλιοτητα δεν ειναι τελε...!Αθλιοι μαγνητες,τρισαθλια γεφυρα και εξωφρενικη τιμη..ΑΛΛΕΣ ειναι η καλες Ιαπωνικες Τελε....

Teleιως μουφα ομως. Γεφυρα, κλειδια, neck plate, decals, serial number, οχι string through. Για squier affinity με (ισως) λιγο καλυτερο μπρατσο και χειροτερη γεφυρα την κοβω. Ειναι και power seller  ::)

Κωστα - Κωστα .... ;D  ;D    ;D    ;D 

στα 400ε ειναι η baja....και εκει περιπου και η lite ash.

σ'αυτη τη τιμη ψαχνομαι...και baja εχω  ;D

;)

ποο..καλα ειμαι κουκου ρουκου τελειως....ναι για strat εννουσα....που τελικα μου ρθε σημερα...γαμαει γενικως γιατι δεν εχω κιθαρα για πιο καθαρο παιξιμο ( με εχει παρασυρει το μεταλ...) αλλα θελει σεταρισμα γαμω το κερατο γιατι οι χορδες ειναι λιγακι στο διαολο ψηλα....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back