- Πόντοι
- 1,708
Κ εγω ακριβως στην ιδια φαση..Έχω δει κάποια ωραία μοντέλα, τα χρήματα ψάχνω....
Αυτο το μοντελο που ειδα εγω κ μου αρεσε λεγεται στρατ
Κ εγω ακριβως στην ιδια φαση..Έχω δει κάποια ωραία μοντέλα, τα χρήματα ψάχνω....
Σωστή η παρατήρηση ΑΛΛΑ όταν (και όχι άμα) θα πάρω "tele" μπλα μπλά πράγματα που δεν βγάζουν νόημα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα....
Εσύ να πάρεις το καινούργιο ΓΙΑΜΑΧΑ Μονταζ βρε κιοοοορατά, που δεν μπορούμε 5 λεπτά να σε αφήσουμε μόνο σου, πού σε χάνουμε πού σε βρίσκουμε, στα θρεντ για τις τέλε. Χάθηκε να πήγαινες στα σφαιριστήρια και στα χαμαιτυπεία σαν τα άλλα παιδιά;Αυτο το μοντελο που ειδα εγω κ μου αρεσε λεγεται στρατ
Γιατι μωρε υπαρχουν κ αλλα θεματα εκτος απο μονταζ/μασιν/κομπλητ/συνθ τεσπα κ τελε τον τελευταιο μηνα στο νοιζ?Εσύ να πάρεις το καινούργιο ΓΙΑΜΑΧΑ Μονταζ βρε κιοοοορατά, που δεν μπορούμε 5 λεπτά να σε αφήσουμε μόνο σου, πού σε χάνουμε πού σε βρίσκουμε, στα θρεντ για τις τέλε. Χάθηκε να πήγαινες στα σφαιριστήρια και στα χαμαιτυπεία σαν τα άλλα παιδιά;
https://smart.noiz.gr/details.php?id=555173
Αυτη που εστειλες θελει βαψιμο κατευθειαν.
Διαβασε πιο προσεκτικα ρε φιουζιε:Ρε την διαβάσατε την αγγελία?
Αυτή είναι μόνο για όσους ξέρουν λέει.
Βρε παιδί μου, τα αυτονόητα θα λέμε; Αυτή έτσι όπως είναι θα την έπαιζα μόνο εγώ που είμαι επιπλάς. Εσύ τι ήθελες τώρα να σου βάλω και λινκ; Άντε, να στο βάλω.Αυτη που εστειλες θελει βαψιμο κατευθειαν. Ωραιο το σουαμπ ας ή ο,τι αλλο ειναι, αλλα οχι ετσι ρε παιδια...
Πολυ ξυλιλα αςουμε κ θα το περασει για καναπε ή για τραπεζακι η κουταβα κ θ'αρχισει να το μασαει
Ρε την διαβάσατε την αγγελία?
Αυτή είναι μόνο για όσους ξέρουν λέει.
Το ξέρω ότι ξέρεις ότι ξέρω ?Στρατο, ο Βασίλης ειναι σαν τον Axis...
Axis knows everything assoume...
Ταδε έφη Δημητριος Χεντριξίδης εκ Τραπεζούντας.
Η Φουκοσίμα ξεκίνησε να δουλεύει απο τις κιθάρες.
Μόλις τώρα, odis13 είπε
Ας μην ειχε αυτο το χαζο pickup ring στο neck και μια χαρα θα ηταν. Δε ξερω, μου αρεσει αρκετα η ιδεα μιας strat με tele γεφυρα & bridge pickup.