Tele

IMG_6591.png IMG_6590.jpeg

Δεν φαινεται τιποτα αλλα αν θες να δεις πως ακούγεται μινι χαμ νεκ πολυ ευχαριστως

Ποια, ή άσπρη?

Δεν τρελαίνομαι, αλλά γούστα είναι αυτά.

Μπηκα εψαξα και ειδα....

Δεν τρελλαθηκα.

P90 νεκ οκ θετικο.

Χαμ κατω...εχω wr εκει...και παλι δεν.

Τελε=τελε λοξος κατω

Που είναι το τασάκι στην γέφυρα για τους καπνιστάς?

Τα κλειδιά τα βάλανε ανάποδα?

Δεν είναι τελεκάστερ αυτή, είναι modern t-style, που λέει και ο Μπίλλης ο Τράντος.

Αναρωτιέμαι πως θα ακουγόταν με δυο mini humbukers 

Λίγο πιο bright απο μια 70s Les Paul Deluxe λόγω long scale, ουδεμία σχέση με tele δηλ.

Αν θες να πλησιάσει ο ήχος σε κλασσική tele θες τον καλύτερο μαγνήτη που έχει κατασκευάσει ποτέ η Gibson δηλ τον Firebird ,τον  alnico βέβαια όχι τις κεραμικές αηδιες που χρησιμοποιεί τώρα,οπότε πας σε Seymour Duncan Antiquity Firebird (πολύς κόσμος νομίζει ότι οι Firebird και οι mini humbuckers είναι το ίδιο πράγμα αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 (πολύς κόσμος νομίζει ότι οι Firebird και οι mini humbuckers είναι το ίδιο πράγμα αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν)
+1

Η μεγαλύτερη πλάνη μετά τους μαγνήτες της Jazzmaster (σε συνάρτηση με τους P90s).

Λίγο πιο bright απο μια 70s Les Paul Deluxe λόγω long scale, ουδεμία σχέση με tele δηλ.

Αν θες να πλησιάσει ο ήχος σε κλασσική tele θες τον καλύτερο μαγνήτη που έχει κατασκευάσει ποτέ η Gibson δηλ τον Firebird ,τον  alnico βέβαια όχι τις κεραμικές αηδιες που χρησιμοποιεί τώρα,οπότε πας σε Seymour Duncan Antiquity Firebird (πολύς κόσμος νομίζει ότι οι Firebird και οι mini humbuckers είναι το ίδιο πράγμα αλλά ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν)

+1

Η μεγαλύτερη πλάνη μετά τους μαγνήτες της Jazzmaster (σε συνάρτηση με τους P90s).

Μήπως εδώ υπάρχει η αρχή ενός dedicated thread;

Τι ειναι αφτο βρε @Jet72?

Τι ειναι αφτο βρε παιδακι μου?

Νταηνοσαουρους ινστραμεντς κρος μπρηντινγκ?

Θα το δει κανεις αποτομα κ θα εχουμε ατυχημα...

Τι ειναι αφτο βρε @Jet72?

Τι ειναι αφτο βρε παιδακι μου?

The worst of both worlds.

Πάτε να με κάνετε να σιχαθώ και τα πλήκτρα τώρα?

Τουλάχιστον το truss rod το ρυθμίζεις από το headstock.

Δεν χρειάζεται δηλαδή να βγάλεις το keybed πρώτα.

Αχ και μόλις το είδα, ανάποδα το μονταρισα, τα πλήκτρα έπρεπε να κοιτάνε επάνω. 

Τέλος πάντων, συγχωρέσατέ μου το spam, ήταν απλά για να σας πειράξω ( ελπίζω ευχάριστα! )

Αχ και μόλις το είδα, ανάποδα το μονταρισα, τα πλήκτρα έπρεπε να κοιτάνε επάνω.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πράγμα μιλάς συντεκνε, η εξίσωση πάλι βγαίνει σωστή.

Εργονομια τελεσβουρας + εργονομία τελεπλήκτρων = μηδέν.

Σωστός είσαι, όλα καλα...

ΥΓ: θα σε μαλώσω ομως...τελεσφούχτεν με ΕΞΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ SADDLES???

Δεν πιστευω να είσαι αναθεωρητής, ετσι?

Σωστή η παρατήρηση ΑΛΛΑ όταν (και όχι άμα) θα πάρω "tele" θα ήθελα να έχει έξι και να μην έχει τασάκι, γιατί ειμαι και καλομαθημένος. Έχω δει κάποια ωραία μοντέλα, τα χρήματα ψάχνω....

Trending...

Νέα θέματα

Back