Made in Japan Traditional '70s Telecaster® Custom

Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Ο εικονιζόμενος είμαι εγώ ?

Ειναι snapshot από ένα video του 2010.

Κάπου εκει αγοράστηκε και η κιθάρα αυτή , από εναν φίλο μου, γύρω στα 600-700 € αν θυμάμαι καλά.

Και την γκουγκλαρω σήμερα να την βρω και βλέπω ότι η fender την πουλάει ακόμα.....σχεδον 2.000,00 δολλάρια.

Πάμε καλά;

Αρχίζω να μετανιώνω που δεν πήρα και εγώ τότε μια.

https://www.fender.com/en-AU/electric-guitars/telecaster/made-in-japan-traditional-70s-telecaster-custom/5360602306.html

mouema 2.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αρχίζω να μετανιώνω που δεν πήρα και εγώ τότε μια.
Αααα... ποτέ δεν είναι αργά αγαπητέ κ. συνήγορε. Αντί για ΗΒ κσύλα του σωρού, να πάρεις μια τέτοια- που είναι και Japan, δηλαδή κατασκευαστική εγγύηση. 

Αααα... ποτέ δεν είναι αργά αγαπητέ κ. συνήγορε. Αντί για ΗΒ κσύλα του σωρού, να πάρεις μια τέτοια- που είναι και Japan, δηλαδή κατασκευαστική εγγύηση. 
Τωρα.....τότε έπρεπε να την πάρω.

Δηλαδή ευτυχως εχω αυτην , που ειναι και του 1988.....θα την πουλησω αν είναι να πάρω σπίτι. ?

IMAG0014.JPG

IMAG0015.JPG

Ποτέ δεν χώνεψα τις Japan για έναν και μοναδικό λόγο. Πρέπει να ξεβιδώνω μανίκι για ρυθμίζω το relief. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιώσω με τέτοια κιθάρα.

του 1988.....
κουκλα!

Ποτέ δεν χώνεψα τις Japan για έναν και μοναδικό λόγο. Πρέπει να ξεβιδώνω μανίκι για ρυθμίζω το relief. Δεν θα μπορούσα ποτέ να συμβιώσω με τέτοια κιθάρα.

κουκλα!
και με custom 69 Μάγνητες και φυσικά αλλαγμένο το switch  με αμερικάνικο, γιατί τα japan switch εκείνης της εποχής.... ?

αΦστραλεζικα ειναι μην τρελλαινεσαι (1 AUD=0,60 USD περιπου) ?
A! Αν είναι έτσι....αλλάζει.... αλλά και πάλι ακριβή είναι!

αυτο συμβαινει μονο στα vintage reissue μοντελα (οπως άλλωστε και στα αμερικανικα και μεξικανικα) γιατι απλα ετσι ΠΡΕΠΕΙ,  εχει βγαλει η MIJ Fender πολλα μοντελα με το TR Adjustment στο headstock.

η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ του @LK ειχε  TR Adjustment στο headstock και στα 70s οποτε παρε μια τετοια ?

είναι και Japan, δηλαδή κατασκευαστική εγγύηση

Ειναι αλλα θελουν ΑΜΕΣΗ αντικατασταση ηλεΧτρονικων και μαγνητωΝΕ (με εξαιρεση καποια μοντελλα που εχουν αμερικανικους μαγνητες)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν θα είχα καμία αντίρρηση για Japan με TR adj στο headstock. Ίσα ίσα …

Ναι απο Ξάνθη, από ένα πολύ σωστό παιδί, ωραιότατη συναλλαγή
 Μια βδομάδα πριν την είχε πάρει από μενα, εν μεσω ανταλλαγής. Πολύ καλό και εντάξει άτομο.

Και η κιθαρίτσα που του έδωσα, και τώρα έχεις στην κατοχή σου, είναι άψογη. Τέλειο μανίκι και πανάλαφρη.

Περισσότερα θα μαθεις για το παρελθόν της εδώ...

Μεγειές φίλε μου!

Μια βδομάδα πριν την είχε πάρει από μενα, εν μεσω ανταλλαγής. Πολύ καλό και εντάξει άτομο.

Και η κιθαρίτσα που του έδωσα, και τώρα έχεις στην κατοχή σου, είναι άψογη. Τέλειο μανίκι και πανάλαφρη.

Περισσότερα θα μαθεις για το παρελθόν της εδώ...

Μεγειές φίλε μου!
Σε ευχαριστώ. Αρα αν θέλω κάτι θα σου στείλω pm για να μην σπαμάρουμε

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back