Tele ( Love ) Caster

Έψαχνα καιρό μια αφορμή για να αποθεωσω τη κιθάρα μου και να που ήρθε η ώρα😂
Εχουν περάσει πάρα πολλές κιθάρες από τη κατοχή αλλά οπότε έπαιζα με τη συγκεκριμένη άκουγα τα καλύτερα σχόλια για τον ήχο μου...αν μπορείς να ξεπεράσεις το πολύ χοντρό μπράτσο και τα αιρετικά χαρακτηριστικά της και σου αρέσουν οι vintage fender μαγνήτες ψάξε να τη βρεις...fender ge smith κυριοι

Ps πάντα ήθελα να ρωτήσω στον Νίκο τη γνώμη του για τη συγκεκριμένη τελε και να μου πει αν την έχεις παίξει....όλο το ανεβαλα....

Attachments

• product.jpeg
    product.jpeg
    154.4 KB · Εμφανίσεις: 0
Ενα θέμα δεν θίχτηκε τα μανίκια .
C, V, U η ότι άλλο ;
Οχι V για μένα, μου φαίνεται περίεργο στην αφή.

C ή U... έχω και τα δύο αλλά προτιμώ το U. Εξαρτάται βέβαια και απο την τεχνική σου και από την ανατομία των χεριών και απο το radius αλλά και απο το πόσο "σκάσιμο" θες στον ήχο.

Πάντως έχω 2 tele με U μανίνια και δεν εχω πειράξει βέργα 20 χρόνια (στην Αττική). Τουφέκια είναι.

.αν μπορείς να ξεπεράσεις το πολύ χοντρό μπράτσο και τα αιρετικά χαρακτηριστικά της και σου αρέσουν οι vintage fender μαγνήτες ψάξε να τη βρεις...fender ge smith κυριοι
Αυτή αν δεν κάνω λάθος noe13 έχει και την ιδιαιτερότητα ότι το μανίκι της διατηρεί σχεδόν το ίδιο πλάτος απο nut ως τέλος, σωστά? Πως σου φαίνεται?

Τον μανίκι της κάνει το μανίκι της Baja να φαίνεται ibanez😆.....και παρότι δεν την χρησιμοποιώ συχνά γτ με δυσκολεύει σε πιο απαιτητικά παιξίματα,είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε vintage blues,rock παιξίματα....
Όταν την έπαιξα σε ένα γνωστό,έπαθα τέτοιο σοκ που την έψαχνα σε όλη την Ευρώπη για ένα χρόνο...μέχρι που την έφερε ένα μαγαζί στη Πορτογαλία και την αγόρασα επιτόπου μέσω reverb

fender μαγνήτες ψάξε να τη βρεις...fender ge smith κυριοι

Ps πάντα ήθελα να ρωτήσω στον Νίκο τη γνώμη του για τη συγκεκριμένη τελε και να μου πει αν την έχεις παίξει....όλο το ανεβαλα....

Φαίνεται φοβερή, έχει μια του 07' με 6200 $ στο αμερικανικο Carter Vintage και μια στο E-Bay me 2000 $.
Περίπτωση !

Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι ότι έχει vintage τάστα...εγώ τα άλλαξα κάνα χρόνο μετά την αγορά και ήρθε ακριβώς στα μέτρα μου...

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back