Θα επαναλάβω, ότι όταν η Gibson μου, έφτασε (από US) Φραγκφούρτη, ο τελωνειακός τη σταμάτησε και ζήτησε απόδειξη...και ο φίλος που την έφερνε, είχε την καλή και του έκοβε!The Genius Loci είπε:... ισχύει και για κιθάρες?
Θα επαναλάβω, ότι όταν η Gibson μου, έφτασε (από US) Φραγκφούρτη, ο τελωνειακός τη σταμάτησε και ζήτησε απόδειξη...και ο φίλος που την έφερνε, είχε την καλή και του έκοβε!The Genius Loci είπε:... ισχύει και για κιθάρες?
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ να λες,αν ηταν Γερμανος πολίτης ο τελωνειακος θα τον περιμενε εχοντας στα χερια του ενα αντιγραφο της κινησης των πιστωτικων/χρεωστικων του καρτωνmarathon είπε:Θα επαναλάβω, ότι όταν η Gibson μου, έφτασε (από US) Φραγκφούρτη, ο τελωνειακός τη σταμάτησε και ζήτησε απόδειξη...και ο φίλος που την έφερνε, είχε την καλή και του έκοβε!
για οτιδηποτεThe Genius Loci είπε:Ένα λεπτό... εγώ ήξερα ότι το αφορολόγητο όριο αφορά τσιγάρα, καφέδες, ποτά, κρασιά και τέτοια... ισχύει και για κιθάρες?
Μην μπερδεύουμε τα Ελληνικά τελωνεία με τα ξένα...έτσι όπως τα λέει ο Sf είναι. Εάν δεν έχεις ένα παραστατικό στοιχείο στα χέρια σου, θα σου βάλουν αυτοί τη τιμή που τους δίνουν οι online κατάλογοί τους...και θα προσθέσουν τον αντίστοιχο φόρο. Και εκεί δεν περνάνε, τα "ξέρετε είναι δώρο από τον θείο μου..."Superfunk είπε:ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ βεβαια οτι ο τελωνης ηξερε ΤΑ ΠΑΝΤΑ γυρω απο το ΠΟΣΟ πρεπει να κανει μια κιθαρα.....
ενταξει για να λεμε και του στραβου το δικιο ουτε εδω περνανε (αν βεβαια δεησει ο τελωνης να ασχοληθει μαζι σου....35 χρονια ταξιδευω εκτος ΕΕ και δεν με εχουν σταματησει ΠΟΤΕ)ξέρετε είναι δώρο από τον θείο μου
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και θέλει (η παρανομία ;D) και στύλ και άνεση. Και ο φίλος μου (όπως εσύ φαντάζομαι), κουστουμάτος πέρασε...Superfunk είπε:....35 χρονια ταξιδευω εκτος ΕΕ και δεν με εχουν σταματησει ΠΟΤΕ)
Θα μου επιτρέψετε ένα μικρό off topic, σχετικό με τα Ελληνικά τελωνεία.Superfunk είπε:..ΠΑΝΤΟΤΕ οι τελωνειακοι ΔΕΝ ειναι στη θεση τους αλλα πινουν φραπεδιες...
Αχ ρουφιάνα ξενιτιά............marathon είπε:.............πάρα πολλά συμπράγκαλα...μια Gibson, ένα πιάνο Roland, ένα μικρό synth Yamaha, φωτογραφικές μηχανές............... Ότι καινούργιο λοιπόν αγόραζα στο Παρίσι τα επόμενα χρόνια, απλά το πρόσθετα στη λίστα....
...όταν από μικρός κάνεις καλό κουμάντο, φαίνεται!!! Και μην ξεχνάς, κάποιοι από εμάς έχουμε παρελθόν, παρόν και μέλλον ;D ;D ;Daudiokostas είπε:Δύσκολη η φοιτητική ζωή; ε;
είναι εξοργιστική. Nothing more.-marathon είπε:Κάποιοι γεννήθηκαν για original και κάποιοι για μαϊμούδες
Mπορείς να πάς στο post για τις ρέπλικες...εκεί θα διαβάσεις πόσο σκληρός είναι ο κόσμος. Νομίζω ότι ο Alchemist...πετάει...audiokostas είπε:Απλώς να πω ότι στο δικό μου βιβλίο η απάντηση είναι εξοργιστική. Nothing more.-
Καλα marathon εισαι φαουλ οχι απο τα αποδυτηρια.. πριν καν γινει η κληρωση για τον αγωνα.. τελειως ομως, εκτος αν κανεις πλακα.marathon είπε:
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και κάνω πλάκα...αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι και οι original είναι επιλογή όπως και οι μαϊμούδες και δεν τίθεται θέμα παντεσπανιού (ούτε ρατσισμού). Ο Faltsoo που έχει 44 κιθάρες μετρημένες και που οι περισσότερες είναι μαϊμούδες δεν ξέρει τι του γίνεται? ΟΛΟΙ μπορούν να αποκτήσουν και original και μαϊμούδες, θα χωριστούμε εδώ μέσα ποιοί μπορούν να φάνε παντεσπάνι και ποιοί όχι?thanasis b είπε:Καλα marathon εισαι φαουλ οχι απο τα αποδυτηρια.. πριν καν γινει η κληρωση για τον αγωνα.. τελειως ομως, εκτος αν κανεις πλακα.