• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ταξίδι στο USA. Συμφέρει να φέρεις κιθάρα επιστρέφοντας;

Status
Not open for further replies.
Αν δεν έχεις μακ, γκίμπσον και μπεμβε είσαι υλικό οικοδομών, τέλος, κλειδώστε το, πάω να ακούσω τζέφ μπεκ τσίτα.

Kαντο, μπορεί να σε βοηθήσει να δεις τον κόσμο, με περισσότερη αγάπη...i phone είπαμε έχεις?

Με μπερδεύεις με κάποιο θύμα μάλλον.

Κοίταξε βαθειά μέσα σου και θα βρεις τη γαλήνη

H ψευτοανατολίτικη φιλοσοφία είναι τρέντυ.

Η ψευτοανατολιτικη φιλοσοφία είναι πανκ

marathon είπε:
ΟΛΟΙ μπορούν να αποκτήσουν και original και μαϊμούδες, θα χωριστούμε εδώ μέσα ποιοί μπορούν να φάνε παντεσπάνι και ποιοί όχι?
Το ΟΛΟΙ που πάει, μιλας για Ελλαδα, δυτικό κόσμο, όλο τον πλανήτη;  ;)

Μάλλον δε μιλάμε για όλον τον πλανήτη, όπου η πλειοψηφία δεν έχει δει γνήσια... τουαλέτα :)

Τώρα για Ελλάδα ή δυτικό κόσμο, η αυξημένη μειοψηφία που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, μάλλον ούτε για μαϊμου δεν έχει. Εκτός αν το πας ότι οι φτωχοί επέλεξαν να είναι φτωχοί. Στην περίπτωση αυτη, θα πω ότι διάλεξες ενδιαφέροντα τρόπο (εννοώ τις μαϊμούδες και τις γνήσιες) για να διατυπώσεις αυτη την πολιτική θέση :)

skantzos είπε:
Το ΟΛΟΙ που πάει, μιλας για Ελλαδα, δυτικό κόσμο, όλο τον πλανήτη;  ;)

Μάλλον δε μιλάμε για όλον τον πλανήτη, όπου η πλειοψηφία δεν έχει δει γνήσια... τουαλέτα :)

Τώρα για Ελλάδα ή δυτικό κόσμο, η αυξημένη μειοψηφία που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, μάλλον ούτε για μαϊμου δεν έχει. Εκτός αν το πας ότι οι φτωχοί επέλεξαν να είναι φτωχοί. Στην περίπτωση αυτη, θα πω ότι διάλεξες ενδιαφέροντα τρόπο (εννοώ τις μαϊμούδες και τις γνήσιες) για να διατυπώσεις αυτη την πολιτική θέση :)
Δεν διατυπώνω καμμία πολιτική θέση. Τέτοιες μόνο σε μπυροποσίες.

Αυτό που εννοώ είναι ότι έαν γουστάρω μια  original κιθάρα που κάνει 5.000 ευρώ, ΕΓΩ, μπορώ και να μαζεύω για 10 χρόνια για να την αγοράσω. Ότι έχω αποκτήσει, από σπίτι μέχρι σπιρτόκουτο, έτσι τα έχω αποκτήσει, κόβωντας άλλα που ΕΜΕΝΑ, δεν μου φαίνονται απαραίτητα όπως σε άλλους. Πχ δεν έχω πάει ποτέ στα μπουζούκια να πετάξω λουλούδια...

Με τη λογική του εάν θέλω κάτι πολύ, μπορώ με οικονομίες να το αποκτήσω, θέλω να πώ ότι...έαν π.χ ο κος Mπίχλας είχε υπομονή (που δηλώνει ότι δεν έχει), αντί να έχει αλλάξει 15 τσέχες, θα μπορούσε να έχει μια επώνυμη.

audiokostas είπε:
Τα λες σοβαρά όλα αυτά ή ακόμα ;
Για τα μπουζούκια είμαι απολύτως σοβαρός...

δηλ εσύ που έχεις 3 μπάσα (και ένα handmade) όταν τα αγόραζες, ή όταν έπινες τις μπύρες σου στα Xαίλαντς,  σκεφτόσουν τα παιδάκια της Αφρικής που πεινάνε?

marathon είπε:
Για τα μπουζούκια είμαι απολύτως σοβαρός...

δηλ εσύ που έχεις 3 μπάσα (και ένα handmade) όταν τα αγόραζες, ή όταν έπινες τις μπύρες σου στα Xαίλαντς,  σκεφτόσουν τα παιδάκια της Αφρικής που πεινάνε?
Οχι αλλά δεν τους έλεγα και μπούρδες του στυλ "αν παιδάκια της Αφρικής περπατάγατε αρκετά, λίγο καθε μέρα, μια μέρα θα φτάνατε στα Highlands και θα απολαμβάνετε την μπύρα σας σαν και εμένα".

Τώρα για τα μπάσα που έχω, παρόλο που είναι πάμφθηνα, ξέρω ότι δεν μπορούν να τα αποκτήσουν όλοι.

Ξέρω πότε να σταματάω.

marathon είπε:
έαν π.χ ο κος Mπίχλας είχε υπομονή (που δηλώνει ότι δεν έχει), αντί να έχει αλλάξει 15 τσέχες, θα μπορούσε να έχει μια επώνυμη.
H υπομονή που είχα θίξει σε άλλο θέμα δεν έχει σχέση με το οικονομικό. Με τα χρήματα

που έχω αυτή τη στιγμή στην άκρη (χωρίς καν να δουλεύω, απλά όπως είπες και εσύ

δεν ξοδεύω σε χαζομαρούλες που ξοδεύουν άλλοι), παίρνω και vos για πλάκα. Aλλά δεν

υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο, είμαι 'αριστερός' όσον αφορά τις κιθάρες :P.

Αν κάποτε παίζω τόσο ωραία, βγάζω κάνα ψιλό απο μουσική, δεν χρειάζεται να θυσιάσω

κάτι σημαντικό για μένα και δεν με πιάνει ύπνος τα βράδια απο το GAS, ίσως το

σκεφτόμουν...

... δηλαδή ποτέ!

audiokostas είπε:
Οχι αλλά δεν τους έλεγα και μπούρδες του στυλ "αν παιδάκια της Αφρικής περπατάγατε αρκετά, λίγο καθε μέρα, μια μέρα θα φτάνατε στα Highlands και θα απολαμβάνετε την μπύρα σας σαν και εμένα".
Μα προφανώς και λές μπούρδες, γιατί παιδάκια από την Αφρική και περπατάγαν-τρέχαν αρκετά και χρυσά μετάλια πήραν και πιο πάνω από τα Highlands έφτασαν και δεν ήταν του Κολεγίου. Και προφανώς, ούτε στη Αφρική, όλα τα παιδάκια είναι ίδια ούτε πουθενά στον κόσμο

Ξέρω πότε να σταματάω.
Εκεί που ΕΣΥ σταματάς, άλλοι μπορεί να ξεκινάνε (και δεν εννοώ τον εαυτό μου για να μην παρεξηγούμαστε).

... δηλαδή ποτέ!
Επειδή είσαι μικρός ακόμα, ποτέ να μην λές ποτέ...

Βέβαια Μαραθων μιλάς για μια μειοψηφία. Για αυτούς που ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε στα μπουζούκια.

Γιατί αυτός που παίρνει ένα χιλιάρικο το μήνα, με οικογένεια, όχι μόνο δεν πάει στα μπουζούκια, αλλά και οι μπίρες, σπίτι, ακριβές του φαίνονται...

Μη φοβαστε ρε,τωρα με τα νεα οικονομικα μετρα θα φαμε με χρυσα κουταλια!! ;D

(κατσε να δω που εχω κρυμμενη την πρασινη μου καρτα γιατι προβλεπω νεο κυμα μεταναστευσης & λεω να φυγω πρωτος.... ;D)

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back