Το ΟΛΟΙ που πάει, μιλας για Ελλαδα, δυτικό κόσμο, όλο τον πλανήτη;marathon είπε:ΟΛΟΙ μπορούν να αποκτήσουν και original και μαϊμούδες, θα χωριστούμε εδώ μέσα ποιοί μπορούν να φάνε παντεσπάνι και ποιοί όχι?
Δεν διατυπώνω καμμία πολιτική θέση. Τέτοιες μόνο σε μπυροποσίες.skantzos είπε:Το ΟΛΟΙ που πάει, μιλας για Ελλαδα, δυτικό κόσμο, όλο τον πλανήτη;
Μάλλον δε μιλάμε για όλον τον πλανήτη, όπου η πλειοψηφία δεν έχει δει γνήσια... τουαλέτα
Τώρα για Ελλάδα ή δυτικό κόσμο, η αυξημένη μειοψηφία που ζει κάτω από τα όρια της φτώχειας, μάλλον ούτε για μαϊμου δεν έχει. Εκτός αν το πας ότι οι φτωχοί επέλεξαν να είναι φτωχοί. Στην περίπτωση αυτη, θα πω ότι διάλεξες ενδιαφέροντα τρόπο (εννοώ τις μαϊμούδες και τις γνήσιες) για να διατυπώσεις αυτη την πολιτική θέση
Για τα μπουζούκια είμαι απολύτως σοβαρός...audiokostas είπε:Τα λες σοβαρά όλα αυτά ή ακόμα ;
Οχι αλλά δεν τους έλεγα και μπούρδες του στυλ "αν παιδάκια της Αφρικής περπατάγατε αρκετά, λίγο καθε μέρα, μια μέρα θα φτάνατε στα Highlands και θα απολαμβάνετε την μπύρα σας σαν και εμένα".marathon είπε:Για τα μπουζούκια είμαι απολύτως σοβαρός...
δηλ εσύ που έχεις 3 μπάσα (και ένα handmade) όταν τα αγόραζες, ή όταν έπινες τις μπύρες σου στα Xαίλαντς, σκεφτόσουν τα παιδάκια της Αφρικής που πεινάνε?
H υπομονή που είχα θίξει σε άλλο θέμα δεν έχει σχέση με το οικονομικό. Με τα χρήματαmarathon είπε:έαν π.χ ο κος Mπίχλας είχε υπομονή (που δηλώνει ότι δεν έχει), αντί να έχει αλλάξει 15 τσέχες, θα μπορούσε να έχει μια επώνυμη.
Μα προφανώς και λές μπούρδες, γιατί παιδάκια από την Αφρική και περπατάγαν-τρέχαν αρκετά και χρυσά μετάλια πήραν και πιο πάνω από τα Highlands έφτασαν και δεν ήταν του Κολεγίου. Και προφανώς, ούτε στη Αφρική, όλα τα παιδάκια είναι ίδια ούτε πουθενά στον κόσμοaudiokostas είπε:Οχι αλλά δεν τους έλεγα και μπούρδες του στυλ "αν παιδάκια της Αφρικής περπατάγατε αρκετά, λίγο καθε μέρα, μια μέρα θα φτάνατε στα Highlands και θα απολαμβάνετε την μπύρα σας σαν και εμένα".
Εκεί που ΕΣΥ σταματάς, άλλοι μπορεί να ξεκινάνε (και δεν εννοώ τον εαυτό μου για να μην παρεξηγούμαστε).Ξέρω πότε να σταματάω.
Επειδή είσαι μικρός ακόμα, ποτέ να μην λές ποτέ...... δηλαδή ποτέ!