πρέπει να είσαι οπλισμένος με υπομονή...mustafank είπε:Έχει δει κάποιος από εσάς το Nymphomaniac του Trier, να μας γράψει τη γνώμη του?
![]()
Άπαιχτη η ταινία. Την επαναπροτείνω.chris gti είπε:Έχουμε πέσει με τα μούτρα στις σειρές (τώρα π.χ. βλέπω Sopranos και House of Cards) και δεν περισσεύει χρόνος για ταινίες.
That said, ως fan του Mads Mikkelsen είδα προχτές αυτήν (The Hunt)
http://www.imdb.com/title/tt2106476/?ref_=nm_knf_i2
και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Ατμοσφαιρικότατη, πραγματεύεται ένα "σκληρό" αλλά ανθρώπινο θέμα, πολύ καλές ερμηνείες, all in all άξιζε το δίωρο με το παραπάνω.
προσωπικα ακομα και το "Ροδα -τσοντα και κοπανα" προτιμω απο οποιαδηποτε ταινια του Trier...mustafank είπε:Έχει δει κάποιος από εσάς το Nymphomaniac του Trier, να μας γράψει τη γνώμη του?
![]()
+11111111,0000 Δεν βλέπονται οι ταινίες του......κατ'εμένα...και πολλών άλλων!!!!Superfunk είπε:προσωπικα ακομα και το "Ροδα -τσοντα και κοπανα" προτιμω απο οποιαδηποτε ταινια του Trier...
Ναι.Superfunk είπε:προσωπικα ακομα και το "Ροδα -τσοντα και κοπανα" προτιμω απο οποιαδηποτε ταινια του Trier...
Η ταινία του Trier που μου έκατσε στον λαιμό. Τρομερά «αυτό συμπλεγματική» IMHO- πρέπει να έχει τρομερά ζητήματα στο κεφάλι του ο καλλιτέχνης.atreu73 είπε:Ο Αντίχριστος μου είχε κάνει εντύπωση
Νομίζω ότι ανήκει σε αυτούς που προσπαθούν πάντα να ταρακουνήσουν τον θεατή τους (κάτι όχι απαραίτητα κακό). Άλλοτε με επιτυχία, άλλοτε όχι.Terry RoscoeBeck5 είπε:Η ταινία του Trier που μου έκατσε στον λαιμό. Τρομερά «αυτό συμπλεγματική» IMHO- πρέπει να έχει τρομερά ζητήματα στο κεφάλι του ο καλλιτέχνης.
Από λόγου του θα συνεχίσω να προτιμώ το (μάλλον αιρετικό/ θεατρικό) Dogville.
Με το που διαβάζω το όνομα Roger Ebert βαραίνουν τα ματοτσίνορά μου, γέρνει το κεφάλι μου πίσω, λίγο σάλιο κυλάει από την άκρη των χειλειών μου και χρρρρρρρρρρρρρρρρρ........atreu73 είπε:
Το Melancholia και το Dogville είναι στα υπόψιν, αλλά το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το "Δαμάζοντας τα κύματα"gdevelek είπε:Tα Melancholia & Element of Crime ήταν επίσης πολύ καλά IMHO
Το Dogville εξαιρετικό με όλη τη σημασία της λέξης.
Αφού δεν είσαι της τέχνης. Πάω στοίχημα ότι τρως και τζατζίκι.audiokostas είπε:Με το που διαβάζω το όνομα Roger Ebert βαραίνουν τα ματοτσίνορά μου, γέρνει το κεφάλι μου πίσω, λίγο σάλιο κυλάει από την άκρη των χειλειών μου και χρρρρρρρρρρρρρρρρρ........
Και φυσικά το καλύτερό του. Επίσης να προτείνω:Το Melancholia και το Dogville είναι στα υπόψιν, αλλά το προσωπικό μου αγαπημένο είναι το "Δαμάζοντας τα κύματα"
+1theStratWithin είπε: