- Πόντοι
- 36
Το μεγαλυτερο ποσοστο του φορουμ, για να εχει PC, συνδεση, χρονο να γραφει, οποιονδηποτε μουσικο εξοπλισμο, βρισκεται τουλαχιστον πανω απο το οριο της φτωχειας. Απο εκει και περα, σχολια του ποσα βγαζεις, ποιο ειναι το ποθεν εσχε σου, που τα βρηκες τα λεφτα, εισαι πλουσιοπαιδο, ζεις με δανεικα νομιζω πως περριττευουν.Wow! είπε:@ deadendmind
Όλα καλά, αλλά δεν μπορεί να είμαστε όλοι οι αναγνώστες σου επιπόλαιοι. Γιατί όλοι (χωρίς καμία εξαίρεση) εισπράξαμε την εντύπωση ότι κάνεις κατήχηση υπέρ μίας συγκεκριμένης πολιτικής νοοτροπίας; Είτε διότι όντως το κάνεις (αυτό πιστεύω εγώ), είτε διότι πρέπει να ραφινάρεις τη γραφή σου ώστε να μην αφήνει τέτοια περιθώρια. Και στις δύο περιπτώσεις, ορθώς εγκαλείσαι.
Για την οικονομική σου κατάσταση, ούτε καν είχα προσέξει ότι έχει ξανασυζητηθεί, αλλά ε, δεν είναι και κανένα φοβερό θέμα, τόσα και τόσα παιδιά έχουν δηλώσει που περίπου κινούνται οικονομικά, δεν είμαστε δα και το Σ.Δ.Ο.Ε...
Οσο για την κατηχηση, δεν εχω καμια διαθεση να κανω κατειχηση. Απλα παραθετω τα πολιτικα πιστευω μου. Δεν εχω διαθεση και προθεση να πεισω η να προσηλυτισω κανεναν απο εσας. Θελω απλα να σας πω τι πιστευω και να ανταλλαξουμε food for thought. Οφειλω να ομολογησω πως δεν ειμαι καλος στον προχειρο γραπτο λογο και ισως να αφηνει περιθωρια για παρεξηγησεις. Αλλα οχι σε τετοιο επιπεδο...τελωσπαντων, οσοι με εχουν γνωρισει απο κοντα ξερουν πως ΔΕΝ ειμαι τετοιο ατομο, και στο κατω κατω, δεν εχω καποιο κομμα η καποιο φορεα για να ψαρεψω ψηφους η να "μυησω" κοσμο...και ακομα και αν ειχα, θα ειχα την στοιχειωδη εξυπναδα να ΜΗΝ το κανω αυτο σε ενα φορουμ μουσικων, τι λες;