Πως δηλαδη?και το eq που εχουν ρυθμισε το μονο σε συναρτηση με τον χωρο σου και όχι έτσι στην τύχη.
Φιλε μου κι εμενα το ενα κιτρινο φωτακι κλεινει πιο μετα απο το αλλο, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι προβληματικα τα ηχεια απο αυτο μιας και παιζουν τζαμι και ΗΧΗΤΙΚΑ κλεινουν και τα δυο ΜΑΖΙ. Με φωτακια θα σχολουμαστε?Alexeys είπε:Οχι παιδια.Βρισκονται σε πολλη καλη αποσταση και τα φωτακια κλεινουν αργα το ξερω αλλα στο ενα εκλεινε μετα απο 30 δευτερολεπτα.Τα ελεγξε και το παιδι απο οπου τα πηρα.
Οσο για το δευτερο ζευγαρι στο ενα μονιτορ οντως το τουιτερ ''τριζει''.
Ειμαι γκαντεμης τι να κανω.Και βεβαια θα μου τα αλλαξουν.
Το εχω αλλαξει αυτο το ζευγαρι οποτε δεν εχει νοημα να μιλαμε γι αυτο και ναι εφοσον αγοραζω κατι θελω να λειτουργει τζαμι παντου, πες με περιεργο αλλα εχω αυτο το κολλημα.playloud είπε:Φιλε μου κι εμενα το ενα κιτρινο φωτακι κλεινει πιο μετα απο το αλλο, αλλα δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι προβληματικα τα ηχεια απο αυτο μιας και παιζουν τζαμι και ΗΧΗΤΙΚΑ κλεινουν και τα δυο ΜΑΖΙ. Με φωτακια θα σχολουμαστε?
;D ;D ;D ;D ;D ;Dplayloud είπε:Το τουιτερ μαλλον τριζει επειδη κλεινουν τα 2 φωτακια μαζι ;D