Γαμάνε οι τύποι, ποιά αζήτητα ρε συ. Μεγειές και τα μονιτόρια.playloud είπε:Α και οι King's X, αλλα αυτες οι μπαντες εδω μεσα ειναι στα αζητητα
Tugito αμα εκανες λιιιιγο ετσι το βελακι θα ανεβαινες λιιιιγο πιο πανω πυ ειχα γραψει ΑΥΤΟ. Δυστυχως καθοτι ουτε απο λαμπατους κομπρεσσορες ξερω αλλα ουτε τρελλα στουντιακα, κι αφου οπως ειπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ κατι μεχρι στιγμης, δεν μπορω να γραψω κατι περαν αυτου. Μη μας λες ομως οτι δε γραψαμε για τα μονιτορ. Τη γνωμη μου εγραψα, οχι αρθρο για το "Μουσικη και Μουσικοι". Ναι?playloud είπε:Οπως ειπα και πριν δεν ειχα ποτε μου πριν actual monitors.
Δυο ηχεια Sony στερεοφωνικου ειχα που τα επαιζα μαζι με ενα συστημα multimedia 2.1 cambridge (νομιζω ειναι κατι πολυ καλα της creative).
Μεχρι τωρα δεν εχω κανει ακομα ηχογραφηση αλλα απο κατι flac και cd που ακουω μπορω να πω οτι εχω παθει πλακα απο την "εικονα". Αυτο κι αν ειναι βιωμα....
Λες και η μπαντα παιζει μπρος. Βεβαια, ειναι και η "κακη" μερια του πραγματος καθοτι "ξεγυμνωνει" παραγωγες, αμα ειναι ψιλομαπα η αν ειναι ψηφιακουρα του κερατα. Σε αυτο βεβαια δεν φταινε τα μονιτορ αλλα εχω ηδη αναθεωρησει αποψεις περι "παραγωγης" για μερικους δισκους που μεχρι τωρα μου αρεσε ο ηχος.
Super fucking number one παραγωγη που μαμαει στα μονιτορ μεχρι στιγμης ειναι HENDRIX. ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ (και τα ντεφια στο hihat kαι ολα). Α και οι King's X, αλλα αυτες οι μπαντες εδω μεσα ειναι στα αζητητα οποτε βολεψου με τον Hendrix
Οχι ρε, αρκετα που ακουω εχουν κασες αρκετα χαμηλα. Θα το κανω παντως το πειραμα με το cutoff. Το σαμπ οντως για το παραμυθι το θελω. Γιατι ομως δεν μπορω να κανω (ψιλο)δουλιτσα και με αυτα που εχω? Μια χαρα μπασακια ακουω, ουτε τριζουν ουτε τιποτα. Τελος παντων, η ζωη συνεχιζεται (τι ειπα τωρα). Ριξε πλεροφοριες αν εχειςΓια τη μουσικη που ακους κ παιζεις δε θα οφελειθεις ΚΑΘΟΛΟΥ να ξερεις.Στα ροκομεταλομπαμπογριέ τραγουδια τα μπασα ειναι στα 40 hz να πουμε και γενικα τα τυμπανα που βγαζουν κ πιο κατω γιατι μπορουν συνηθως θα ειναι κομμενα ή δεν δινεται σημασια στο στουντιο.Ο μεταλος δεν ενδιαφερεται να ακουει σεισμους με ρυθμο ντισκο κ να χορευει ναπουμ.
Χμ... μαλλον κάποια ασυνεννοησία παίχτηκε. Εχω διαβάσει όλες τις σελίδες και φυσικά αναφερθήκαν κάποια πράγματα αλλά όσο να ναι στις 14 σελίδες να γράφεις βρισίδια αντί για κάτι άλλο και να μπαίνει κάποιος να δει αν εγραψε κάποιος άλλος μια καινουρια γνώμη αλλά να βλέπει κάτι άσχετο με το θέμα είναι λίγο εκτος θέματος. Αυτο είπα, ούτε έκραξα ούτε τίποτα αν ειδες και το χαμόγελο που εβαλα. Ουτε καν αναφέρθηκα σε σένα. ???playloud είπε:Tugito αμα εκανες λιιιιγο ετσι το βελακι θα ανεβαινες λιιιιγο πιο πανω πυ ειχα γραψει ΑΥΤΟ. Δυστυχως καθοτι ουτε απο λαμπατους κομπρεσσορες ξερω αλλα ουτε τρελλα στουντιακα, κι αφου οπως ειπα ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ κατι μεχρι στιγμης, δεν μπορω να γραψω κατι περαν αυτου. Μη μας λες ομως οτι δε γραψαμε για τα μονιτορ. Τη γνωμη μου εγραψα, οχι αρθρο για το "Μουσικη και Μουσικοι". Ναι?
Μακαρι καποιος "αξιοτερος" να γραψει και "αξιολογο"
Για καν το μου λιγο ψιλα αυτο. Δεν εχω πειραξει τιποτα απο πισω. Ο χωρος μου ειναι 6x5 χοντρικατο eq που εχουν ρυθμισε το μονο σε συναρτηση με τον χωρο σου και όχι έτσι στην τύχη.