Όπως θα είδες στις φωτό, ναι, είναι μεταλλικό.Το Lake Placid Blue λαμπιρίζει σαν το C.A.R. ???
'Γερνάει' δε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φεντερίσιο χρώμα... :wink:
Όπως θα είδες στις φωτό, ναι, είναι μεταλλικό.Το Lake Placid Blue λαμπιρίζει σαν το C.A.R. ???
ΤΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΝΕ? 8O :lol:βασιλη ξανακουω το κομματι και μου κανει εντυπωση ποσο χαλια μου ακουγονται οι v60s(χαλια με την εννοια οτι τους ξερω στα αυτια μου και δεν πλησιαζουν καθολου τον ηχο που ξερω...)... :roll: ή μαλλον δεν μου κανει και παρα πολυ αφου επαιζαν μεσα στον uni και δεν ειχες κατεβασει tone κατι που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για τους v60s...μηπως επαιζες και με 9αρες;δεν θυμαμαι αν το ειπες...
οντως το tone δεν το ρυθμιζεις,τι βλακας που ειμαι...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΤΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΝΕ? 8O :lol: ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ! :lol:
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑ HARDWIRED TOTE ΠΕΤΑ ΤΟΝ! :lol:
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝΕ.... :lol: :lol:
αγαπητε νικο καθοτι μεγας vintagακιας και ...γκουρου των κλασσικων οργανων και ενισχυτων,θα επρεπε να ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι στην ιστορια του rock το tone knob εχει χρησιμοποιηθει περισσοτερο απο το volume :wink:ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο FENDER & ΔEN EBAZE ΤΟΝΕ CONTROL ΣΤΟΝ BRIDGE! :lol:
Στη δικιά μου ο δεύτερος τόνος ρυθμίζει και το bridge. :wink:ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο FENDER & ΔEN EBAZE ΤΟΝΕ CONTROL ΣΤΟΝ BRIDGE! :lol:
Και ομως προσωπικα το θεωρω tone mud pot... :lol: Οπως και να το κανουμε κοβει τον πραγματικο ηχο του μαγνητη οπως αλλωστε και το volume' date='προτιμω να τα εχω τσιτα και τα 2 (η ακομα καλυτερα να μην εχω καθολου pots) :wink:
δεν μου αρεσει το ροκ... :lol:
αλλωστε για αυτο υπαρχουν τα ρυθμιστικα του ενισχυτη.... :lol:[/quote']
ειναι δυνατον να σε ενοχλει ενα μικρο tone potακι...επειδη "κοβει",τον ηχο των μαγνητων και απο την αλλη να εχεις 857 πεταλακια κατω;αυτα τι ακριβως κανουν στον ηχο της κιθαρας σου;
θες μηπως να μιλησουμε και για το guitar rig? ...010001011000001=ωραιος bit-ατος τονος ε;![]()
Σωστό... μια Frankenstrat επειγόντως!!! :wink:ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ Π.Χ Ο VAN HALEN ΤΑ ΞΥΛΩΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ...