Strats Twin Love

Το Lake Placid Blue λαμπιρίζει σαν το C.A.R. ???
Όπως θα είδες στις φωτό, ναι, είναι μεταλλικό.

'Γερνάει' δε καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο φεντερίσιο χρώμα... :wink:

ναι οκ ειμαι υπερβολικος για να σου δειξω αυτο που θελω να πω...τελοσπαντων... :roll: :)

βασιλη ξανακουω το κομματι και μου κανει εντυπωση ποσο χαλια μου ακουγονται οι v60s(χαλια με την εννοια οτι τους ξερω στα αυτια μου και δεν πλησιαζουν καθολου τον ηχο που ξερω...)... :roll: ή μαλλον δεν μου κανει και παρα πολυ αφου επαιζαν μεσα στον uni και δεν ειχες κατεβασει tone κατι που ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ για τους v60s...μηπως επαιζες και με 9αρες;δεν θυμαμαι αν το ειπες...
ΤΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΝΕ? 8O :lol:

ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ! :lol:

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑ HARDWIRED TOTE ΠΕΤΑ ΤΟΝ! :lol:

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝΕ.... :lol: :lol:

ΤΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΝΕ? 8O :lol: ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ! :lol:

ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑ HARDWIRED TOTE ΠΕΤΑ ΤΟΝ! :lol:

ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΤΟΝΕ.... :lol: :lol:
οντως το tone δεν το ρυθμιζεις,τι βλακας που ειμαι...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....

Μετά λοιπόν και τις αποκαλύψεις :lol: :lol: , ας ξαναπετάξω το μακρύ και κοντό μου και γω! :lol: :lol:

λοιπόνννν

Πρώτον εξαιρετική ποιότητα του Γερμανού!!!!! :wink: . Εξεπλάγην όταν είδα τις λεπτομέρειες από τα post του Abraxas. Ξαναλέω είναι ότι έχω στο μυαλό μου από ήχο όταν τζαμάρω με backing tracks, εκεί μεσαίος και η κιθάρα μπροστά να ακώ την αφεντιά μου (να με γουστάρω εγώ και να μαζεύουν υπογραφές γείτονες - ποντίκια - και λοιπά ζωίφια :lol: :lol:)

Δευτερον ο "στρογγυλεμένος" ήχος του "Δεξιά" ΗΤΑΝ κορυφή σε σχέση πάντα με τον "αριστερό", σε επίπεδο ισοροπίας στην εγγραφή . Πιό κάπως.....μου έκανε. :wink: Τώρα αν ήταν Shur ή Πουρές ή μακαρόνια με σάλτσα .... ε! εντάξει δεν είμαι ξάδερφος του Eric Johnson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: πάντως αυτή πάνω κάτω είναι και ήταν η γνώμη μου, κρίνοντας τα 2 ηχητικά παραδείγματα.

Επίσης ένα μπράβο στον Abraxas για τον κόπο που έκανε και τα συμπεράσματα που βοήθησε να βγούν!

ΚΑΤΙ ΗΞΕΡΕ Ο FENDER & ΔEN EBAZE ΤΟΝΕ CONTROL ΣΤΟΝ BRIDGE! :lol:
αγαπητε νικο καθοτι μεγας vintagακιας και ...γκουρου των κλασσικων οργανων και ενισχυτων,θα επρεπε να ξερεις καλυτερα απο εμενα οτι στην ιστορια του rock το tone knob εχει χρησιμοποιηθει περισσοτερο απο το volume :wink:

Μετά τον Πελλοπονησιακό ....... superfankotakikos!!!!!!

All time classic!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Και ομως προσωπικα το θεωρω tone mud pot... :lol:

Οπως και να το κανουμε κοβει τον πραγματικο ηχο του μαγνητη οπως αλλωστε και το volume,προτιμω να τα εχω τσιτα και τα 2 (η ακομα καλυτερα να μην εχω καθολου pots) :wink:

δεν μου αρεσει το ροκ... :lol:

αλλωστε για αυτο υπαρχουν τα ρυθμιστικα του ενισχυτη.... :lol:

Και ομως προσωπικα το θεωρω tone mud pot... :lol: Οπως και να το κανουμε κοβει τον πραγματικο ηχο του μαγνητη οπως αλλωστε και το volume' date='προτιμω να τα εχω τσιτα και τα 2 (η ακομα καλυτερα να μην εχω καθολου pots) :wink:

δεν μου αρεσει το ροκ... :lol:

αλλωστε για αυτο υπαρχουν τα ρυθμιστικα του ενισχυτη.... :lol:[/quote']

ειναι δυνατον να σε ενοχλει ενα μικρο tone potακι...επειδη "κοβει",τον ηχο των μαγνητων και απο την αλλη να εχεις 857 πεταλακια κατω;αυτα τι ακριβως κανουν στον ηχο της κιθαρας σου;

θες μηπως να μιλησουμε και για το guitar rig? ...010001011000001=ωραιος bit-ατος τονος ε; :)

και ομως με ενοχλει αφανταστα!κοβει τη ζωη και τη λαμπεραδα απο τους μαγνητες και το σημα ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ...,τα πεταλακια αντιθετως απλα μεταβαλλουν τον ηχο...

υπαρχουν αλλωστε πολλοι που πιστευουν το ιδιο...

γουστα ειναι αυτα... :wink:

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωπα ώπα μισό..... το θέμα είναι η "πηγή" δηλαδή ο ήχος pure που θα βγεί από το όργανο και αν αυτός επιρεάζεται από τα tones. Τα πετάλια "οδηγούν", "υπεροδηγούν" ΑΥΤΟΝ τον ήχο που τους δίνεις από την κιθάρα δεν έχουν καμία σχέση με το ζητούμενο......

οκ!ας πουμε οτι εχεις δικιο...

πες μου εναν μεγαλο κιθαριστα (εξαιρουμενης της shred σχολης)στην ιστορια του rock-blues-funk ο οποιος δεν χρησιμοποιουσε το/τα knobs της κιθαρας του.να αναφερω μερικους:

scotty moore

beck

srv

hendrix

paul kossof

eric johnson

johhny greenwood :wink: κτλ κτλ...

ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ Π.Χ Ο VAN HALEN ΤΑ ΞΥΛΩΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ...
Σωστό... μια Frankenstrat επειγόντως!!! :wink:

Το να μπορείς να κόψεις τον τόνο πάντως (πάντοτε λογαριθμικά) δίνει επιπλέον δυνατότητες να προσαρμόσεις τον ήχο όπως τον επιθυμείς.

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΤΡΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΠΛΟΥΖΙΣΤΕΣ... :wink:

ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΧ Ο JEFF BECK ΕΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΤΟΝΕ & ΤΣΙΤΩΜΕΝΑ ΤΑ ΠΡΙΜΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΜΠΑΣΑ ΣΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΤΟΥ 8O ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣ... :lol:

Εγώ να ρωτήσω τη γνώμη σας για κάτι;

Πως θα βλέπατε γι'αυτούς τους μαγνήτες το συδιασμό:

1) "Eric Johnson" pups + Swamp ash body + maple neck/fb

2) Suhr pups + Alder body + maple w/rosewood fb neck

:?: :?: :?: :?:

βασιλη νομιζω ξερεις και εσυ οτι αν δεν τα δοκιμασεις δεν θα βγαλεις ακρη...πολλες φορες τιποτα δεν ειναι standard με αυτους τους συνδιασμους...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back