- Πόντοι
- 303
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
Βλέπω και Caught somewhere in time στο set list και άλλα από το 1986 και το αγαπημένο Maiden album. Ναι ντε, στα 80z μέχρι και οι Maiden έπρεπε να έχουν σύνθζ!
Ήταν ένας πειραματισμός να μου επιτραπεί που πέτυχε και άφησε και εποχή.Βλέπω και Caught somewhere in time στο set list και άλλα από το 1986 και το αγαπημένο Maiden album. Ναι ντε, στα 80z μέχρι και οι Maiden έπρεπε να έχουν σύνθζ!
Περαστικά του ανθρώπου...
Δεν τους εχω δει να παίζουν ποτέ live (όταν τους ακουγα μανιωδώς ήμουν μικρούλης και εκτός Ελλάδας) αλλά τον έχω δει απο κοντά...λύκειο πήγαινα θυμάμαι, μαλλον το 1990, για καποιον λόγο είχε έρθει Ελλάδα και είχε εμφανιστεί (όχι παιξει) σε ένα κλαμπάκι στους Αγίους Αναργύρους και με κάποιον τρόπο το είχαμε μάθει εμείς (ο τότε κολλητός μου συμμαθητης που ηταν πορωμένος με Iron Maiden και άλλος ένας φίλος).
Κάπου υπάρχει μια φωτογραφία με τον Steve Harris και τον κολλητό μου (εγω την τραβηξά, εμένα δεν με ενδιεφερε να βγω μαζί του). Εκτυπωμενη φωτο δεν βρήκα (προφανως του την εδωσα) αλλά τα αρνητικα τα εχω εγω...
Πολύ χαμηλών τόνων, down to Earth άνθρωπος...και τον θυμάμαι και κοντούλη...
Πες μου ότι κάπου εκεί ήταν και ο... Γιάννης Κουτουβός!Και για να μην λέμε μόνο λόγια, βρήκα το εισιτηριο, τις φωτογραφιες (αν και πολλες λειπουν γιατι τις ειχα δωσει σε maidenάδες) ΚΑΙ τα αρνητικα παρακαλω...
Προβολή συνημμένου 37147
Προβολή συνημμένου 37148Προβολή συνημμένου 37149
Πες μου ότι κάπου εκεί ήταν και ο... Γιάννης Κουτουβός!
Moscow Music Peace Festival- 1989Πεφτει το σιδηρουν παραπετασμα τελειωματα της δεκαετιας 80, και γινεται φεστιβαλ μεταλ μουσικης ( ανηκουστα πραγματα ) στη Μοσχα
Βρε δικό μας λέω, ντόπιο πράγμα, όχι franchise.
Εχετε κανει ΑΙΡΑΙΒΝΑ κ οι ΔΕΙΩ?
Που το ξερετε πως δεν ειναι αληθεια?
Αμ θα το γράψω τελικά το τραγουδάκι...
Πισω βλασφημε. Λιγα τα λογια σου για την τελε του κυριου ημων.
Ελα στην Εκκλησια της Τιμιας Τελε για να σωσεις την ψυχη σου. Δεχομαστε και πιστωτικες καρτες.