Steve Harris από Iron Maiden! Ένα θρύλος!

Βλέπω και Caught somewhere in time στο set list και άλλα από το 1986 και το αγαπημένο Maiden album. Ναι ντε, στα 80z μέχρι και οι Maiden έπρεπε να έχουν σύνθζ!

Βλέπω και Caught somewhere in time στο set list και άλλα από το 1986 και το αγαπημένο Maiden album. Ναι ντε, στα 80z μέχρι και οι Maiden έπρεπε να έχουν σύνθζ!
Ήταν ένας πειραματισμός να μου επιτραπεί που πέτυχε και άφησε και εποχή.

Περαστικά του ανθρώπου...

Δεν τους εχω δει να παίζουν ποτέ live (όταν τους ακουγα μανιωδώς ήμουν μικρούλης και εκτός Ελλάδας) αλλά τον έχω δει απο κοντά...λύκειο πήγαινα θυμάμαι, μαλλον το 1990, για καποιον λόγο είχε έρθει Ελλάδα και είχε εμφανιστεί (όχι παιξει) σε ένα κλαμπάκι στους Αγίους Αναργύρους και με κάποιον τρόπο το είχαμε μάθει εμείς (ο τότε κολλητός μου συμμαθητης που ηταν πορωμένος με Iron Maiden και άλλος ένας φίλος).

Κάπου υπάρχει μια φωτογραφία με τον Steve Harris και τον κολλητό μου (εγω την τραβηξά, εμένα δεν με ενδιεφερε να βγω μαζί του). Εκτυπωμενη φωτο δεν βρήκα (προφανως του την εδωσα) αλλά τα αρνητικα τα εχω εγω...

Πολύ χαμηλών τόνων, down to Earth άνθρωπος...και τον θυμάμαι και κοντούλη...

Και για να μην λέμε μόνο λόγια, βρήκα το εισιτηριο, τις φωτογραφιες (αν και πολλες λειπουν γιατι τις ειχα δωσει σε maidenάδες) ΚΑΙ τα αρνητικα παρακαλω...

image.png

signal-2023-07-16-131312_002.jpeg signal-2023-07-16-131312_003.jpeg

;)

Και για να μην λέμε μόνο λόγια, βρήκα το εισιτηριο, τις φωτογραφιες (αν και πολλες λειπουν γιατι τις ειχα δωσει σε maidenάδες) ΚΑΙ τα αρνητικα παρακαλω...

Προβολή συνημμένου 37147

Προβολή συνημμένου 37148Προβολή συνημμένου 37149

;)
Πες μου ότι κάπου εκεί ήταν και ο... Γιάννης Κουτουβός!

Πες μου ότι κάπου εκεί ήταν και ο... Γιάννης Κουτουβός!

Αλλη μορφη αυτος.

Πεφτει το σιδηρουν παραπετασμα τελειωματα της δεκαετιας 80, και γινεται φεστιβαλ μεταλ μουσικης ( ανηκουστα πραγματα ) στη Μοσχα, το οποιο το δειχνουν παγκοσμιως τα καναλια, και το δειχνει και η ΕΡΤ. Ειναι τωρα ο Κουτουβος στο μικροφωνο, και αρχιζει για το ροκ που ενωνει τους λαους, και το ωραιο αυτο φεστιβαλ που ειναι εναντια στα ναρκωτικα, τι ηταν να το πει, βγαινει καπακι ο Ozzy στα ντουζενια του, με το zakk wylde μολις τον ειχε παρει στο group, και αρχιζουν ενα ξεσαλωμα, να χτυπιεται ο Ozzy σαν ξωτικο που καπνισε την πιπα του gandalf, να κυλιεται ο wylde στα πατωματα, να γουσταρουμε εμεις στο σαλονι, και να εχεις τον Κουτουβο να κλαιγεται σε ζωντανη μεταδοση και να λεει: " Ειναι κριμα, το φεστιβαλ ειναι κατα των ναρκωτικων, ειναι κριμα αυτο που βλεπουμε" ?

Α ρε Ozzy μεγαθηριο, για να βγαζεις απο τα ρουχα τους τους πουθεναδες εισαι ο BEST!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πεφτει το σιδηρουν παραπετασμα τελειωματα της δεκαετιας 80, και γινεται φεστιβαλ μεταλ μουσικης ( ανηκουστα πραγματα ) στη Μοσχα
Moscow Music Peace Festival- 1989

Ωραία χρόνια και συμμετείχαν τα καλύτερα παιδιά.

• Συμφωνώ
Reactions: manosx
Παιδια γεια σας!

Ειμαι αυτος που ανοιξε το θεμα! ?

Αλλαξα ιστοσελιδα και πηγα στο https://metalstories.gr/

Οποιος του αρεσει η σελιδα ας κανει like στο facebook, και ας αφησει μια κριτικη...η καποια ιδεα!

Κυριως κανω αναδημοσιευσεις! Δεν βγαζω λεφτα το χομπι μου κανω!

• Like
Reactions: Giorgos rockstep
 Μου θυμισες τις εποχες, που 9 στις 10 εκπομπες στην τηλεοραση ειχαν ως καλεσμενους κατι απιθανους ψεκες, κατι τρομερους απατεωνες μισοτρελους, με ταμπελακι απο κατω " μελετητης- ερευνητης", και ανοιγαν τον κροκοδειλο και αρχιζαν κατι απιθανα παρανοικα, τι οτι ο Διας και η Αθηνα υπαρχουν, τι για εξωγηινους, τι για εσωγηινους, τι για συνωμοσιες των Εβραιων, συνωμοσιες των Χριστιανων, συνομωσιες των αναπληρωματικων της Β' Εθνικης, μιλαμε για πορωση, ειχαν βουλωσει τα μπεκ, μιλαμε για ψεκασμα μεχρι πλημμυρας, τι ζησαμε

Εμένα μου άρεσε ο Χαρδαβέλας πολύ όταν ήμουν μικρός. Τον περίμενα πώς και πώς. Ωραία τα παραμύθια.

Αλλά ήταν κι η εποχή τέτοια. Γιατί, εκείνες οι εκπομπές το απόγευμα που πήγαινε η τούλα γιατί της τα φόραγε ο γιώργης, και στα μισά της εκπομπής έμπαινε μέσα η θάλεια και έλεγε ο γιώργης στην τούλα καλά σου έκανα μωρή, και μετά έμπαινε ο αποστόλης ο αδερφός της τούλας και γινόταν η φάση γίγαντες του κατς; Υπήρχαν κι αυτά. Αλλά δεν μου αρέσανε, καλύτερα αμέρικαν γκλαντιέιτορ. Ό,τι σαβούρα ξεκινά από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού πρέπει οπωσδήποτε να την εισάγουμε. Και μου κάνει εντύπωση που εκτός από αυτά τα ωραία παλικάρια με τους εξορκισμούς τώρα πρόσφατα δεν έχουμε στήσει κανα σαϊντελογικό μαγαζάκι, καμια εκκλησία έτσι λίγο πιο μοντερνοκρεντιτκαρντισμένη. Λέτε να υπάρχουν και όρια; Ή είναι απλά δύσκολη αγορά;

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Εχετε κανει ΑΙΡΑΙΒΝΑ κ οι ΔΕΙΩ?

Που το ξερετε πως δεν ειναι αληθεια?

Ασε να μαντέψω.... γουστάρεις Τέλε, φίλουος, ετσι δεν είναι ασούμε?

Accurate πινακας...από τον καιρό του Νώε είναι αυτά τα καυσόξυλα σε κυκλοφορία, νισάφι πιά...

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
 Πισω βλασφημε. Λιγα τα λογια σου για την τελε του κυριου ημων.

Ελα στην Εκκλησια της Τιμιας Τελε για να σωσεις την ψυχη σου. Δεχομαστε και πιστωτικες καρτες.

Αμ θα το γράψω τελικά το τραγουδάκι...

Τα φεντερόπουλα θα πάμε με φτερά
να πούμε δωδεκαμετρο που δίνει τη χαρά.
Μας περιμένει με λαχτάρα η τελε η φοβερη
κι εμείς κινήσαμε πρωί με ενισχυτη

Τίποτε στα αρπεζιο δε μας σκιάζει,
ούτε τα λεγκατο, ούτε τσιτα γκαζι.
Έχουμε μαζί μας οδηγο,
σύντροφο χαράς, χορδες 10-38.

Εμπρός, σε ΛΑ κλειδι , μας περιμένει η γη.

Τα πληκτρα άπλωσαν τα πέπλα τους παντού,
γιατί ξεκίνησαν απ’ τη χώρα του κακού.
Η ΠΑΝΚΣ γονάτισε και δεν αντέχει πια,
το συνθια θέριεψαν γυριζοντας κουμπιά.

Όμως εμείς distortion και Shredινη
θα σκορπίσουμε μέσα στη δίνη.
Μέσα στο σκοτάδι όλης της συνθοροης
μήνυμα θα φέρει ο λαμπατος ενισχυτης
Εμπρός, σε ΛΑ κλειδι, μας περιμένει η γη.

Πισω βλασφημε. Λιγα τα λογια σου για την τελε του κυριου ημων.

Ελα στην Εκκλησια της Τιμιας Τελε για να σωσεις την ψυχη σου. Δεχομαστε και πιστωτικες καρτες.

Εσείς οι Βδέλετάστερ λάβερς είστε οι Σαηεντολόγοι των μουσικώνε οργάνων!

( @vrasidas27  τα βλέπεις Βρα? ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΩΡΕ, για να μην βρεθεις στα πλοκάμια τους και γινεις ο Τομ Κρούζ των κιθαρώνε ασούμε)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα