P- Bass με αέρα από Steve Harris.

HellFire

Ενεργό μέλος
Πόντοι
198
Αυτή είναι η κατασκευή ενός short scale P-bass για έναν φίλο.

Τα steps πως να φτιαχτεί ένα μπάσο η μία κιθάρα  τα έχουμε δείξει πολλές φορές και εννοείται ότι αν κάποιος έχει μια απορία μπορεί να ρωτήσει, δεν δαγκώνουμε απλά θα πρέπει μετά να παρέχει βοήθεια σε είδος ανάλογα την ερωτήσεις που θα κάνει , βοήθεια όπως γυαλοχαρταρισμα ?, γυάλισμα ταστων, γυάλισμα βερνικιου wax on wax off κλπ.

IMG_20230723_224845.jpg IMG_20230723_191634.jpg IMG_20230723_193952.jpg IMG_20230723_194539.jpg IMG_20230724_144218.jpg IMG_20230723_224845.jpg IMG_20230725_123931.jpg IMG_20230907_193702.jpg IMG_20230907_194049.jpg IMG_20230915_195024.jpg IMG_20230919_202343.jpg IMG_20240428_130158.jpg IMG_20240428_130316.jpg IMG_20240505_185903.jpg

IMG_20230915_195915.jpg

IMG_20240211_194818.jpg

IMG_20240505_183343.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μια σημείωση.

Η καλύτερη ταινία κατά την άποψη μου για να μασκαρει κάποιος ένα όργανο για να βάψει γραμμές χωρις να υπάρχει φόβος να περάσει το χρώμα κάτω από αυτήν και να καταστρέψει την δουλειά του ,δεν είναι η γνωστή μπλε που βρίσκουμε σε Praktiker,Leroy κλπ, αλλά αυτή η οποία υπάρχει και στην Ελληνική αγορά.

0020926_550.jpg

απο που προμηθευτηκες το ash ?
Γιάννη το ash μου το έφερε το παλικάρι στο οποίο ανοίκει το όργανο, μου είπε ότι το είχε αγοράσει από το εξωτερικό αλλά δεν ρώτησα από πού.

Καλορίζικο για τον νέο ιδιοκτήτη του, μπράβο στον μάστορα ?

Πολύ όμορφο... όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο ο συνδυασμός natural - βαμμένο.

Μόνο μια ερώτηση: Κιλά;

Πολύ όμορφο... όσο το κοιτάω, τόσο μου αρέσει περισσότερο ο συνδυασμός natural - βαμμένο.

Να σου πω την αλήθεια, επειδή το παρέδωσα βιαστικά Παρασκευή βράδυ επειδή έπρεπε να φύγω εκτός και Κυριακή το παλικάρι είχε ένα live, δεν πρόλαβα να το ζυγίζω.

Θα ζητήσω μαζί με τις φωτογραφίες από το live που περιμένω να μου πουν και το βάρος.

Τα Ρίκι είναι βαριά? 3ωρο θα είναι το σετ και με τέτοιο θα παίξεις

Τα Ρίκι είναι βαριά? 3ωρο θα είναι το σετ και με τέτοιο θα παίξεις
Φίλος το νήμα είναι στην κατηγορία Όργανα -> DIY και όχι στην κατηγορία Πουρουπουπού -> Λέωτονπονομου 

@HellFire Δεν ξέρω ποιος ήθελε το maple, αλλά σε λευκό όργανο (για τα γούστα μου) αισθητικά είναι Η επιλογή.  

Rotosound Flatwound και είσαστε έτοιμοι.Σε κάνα χρόνο που θα έχουν στρώσει.?

Στα  3.9 κιλά περίπου.

Αφού δώσω και εγώ τα συγχαρητήρια για την πολυ ωραία κατασκευή αλλά και το θεαματικό αποτέλεσμα, θα ήθελα να ρωτήσω ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris...... μάλλον κάπου έχω έλλειμα γνώσης... μήπως στα ιερογλυφικά στο headstock ?

ποια η σχεση του οργάνου με τον Steve Harris
Το λευκό σώμα, το μπλε "φιλέτο" και το σήμα στην άνω πλευρά. Γι' αυτό λέει ο @HellFire με "αέρα" από...

Fender-Steve-Harris-Precision-Bass-Olympic-White.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Got it, tnx!

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς!

Spam off

Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο!

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη
Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου ?, έβγαλε άλλο κούτσουρο.

YFENDER11890009__79729.jpg

Got it, tnx!

Στο δικό μου μυαλό ο Steve Harris πάει με το μπλε ελεκτρικ με τον καθρέπτη κλπ. Spam continued, σήμερα (μετά από 30+ χρόνια) μαθαίνω ότι το μπάσο μου είναι τύπου P-bass.... βρε τι μαθαίνει κανείς!

Spam off

Για να ξαναρθω στο εργαλείο το καινούργιο, έχει belly cut ή πρέπει να είσαι...fit για να το φορέσεις; Αν το βλέπω σωστά μάλλον δεν έχει - και αυτό το κάνει ακόμη πιο άγριο!
Δεν έχει belly cut γιατί ο ιδιοκτήτης είναι άΜπελος (όχι αμπαλος) και το ήθελε έτσι.

Ναι, το παλιό ήταν έτσι... Αλλά μοντέρνοι καιροί Γιάννη μου ?, έβγαλε άλλο κούτσουρο.

Προβολή συνημμένου 44815

Μού θύμισες αυτό το βίντεο όπου ο reviewer (όντας άλλου στυλ παίκτης) ''απολογείται'' κάθε φορά που παίζει licks του Harris... ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back