Steve Harris από Iron Maiden! Ένα θρύλος!

Εσείς οι Βδέλετάστερ λάβερς είστε οι Σαηεντολόγοι των μουσικώνε οργάνων!

( @vrasidas27  τα βλέπεις Βρα? ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΩΡΕ, για να μην βρεθεις στα πλοκάμια τους και γινεις ο Τομ Κρούζ των κιθαρώνε ασούμε)
Εδω κ δυο μερες σιχτιριζω που δεν εχω κιθαρα με χαμπεργκερ στο σπιτι.

Θες να γραψεις μια ωραια 80'ζ χαρνροκο-ποζερια κ οι μιουτηντ νοτες ειναι ψοφιες, τα πιντς χαρμονιξ τα φανταζεσαι κ εχεις κ για κερασακι στην τουρτα θορυβο παντου. Α μα πχια

Εχεις δικιο τι αλλο θες να πω?!?!?

Θες να γραψεις μια ωραια 80'ζ χαρνροκο-ποζερια κ οι μιουτηντ νοτες ειναι ψοφιες, τα πιντς χαρμονιξ τα φανταζεσαι κ εχεις κ για κερασακι στην τουρτα θορυβο παντου. Α μα πχια

Παιρνεις μια οποιαδήποτε κιθάρα με χαμπουργκερς, εκτός απο Τελεβίδα και είσαι ο ταμάμης.

Αλλά τι λεω, γιατί να παρεις μια οποιαδηποτε κιθάρα και να μην παρεις αυτή που θα επαιρνες ουτως ή αλλως μετα απο δεκαετιες απογοητευσης...

Πάρε και εσύ μια Παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπάρκερ...μπορείς!

Της κοτσάρεις και το GK5 ασούμε και θα εισαι mag/piezo/midi ναούμ, φουλ πανσιον ασούμε.

Θα κλείσεις ως άΤρας, ως μουσικός και ως κιθαρίστας αμα λάχει...

• Haha
Reactions: σκούφοΣ
Παιρνεις μια οποιαδήποτε κιθάρα με χαμπουργκερς, εκτός απο Τελεβίδα και είσαι ο ταμάμης.

Αλλά τι λεω, γιατί να παρεις μια οποιαδηποτε κιθάρα και να μην παρεις αυτή που θα επαιρνες ουτως ή αλλως μετα απο δεκαετιες απογοητευσης...

Πάρε και εσύ μια Παπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπαπάρκερ...μπορείς!

Της κοτσάρεις και το GK5 ασούμε και θα εισαι mag/piezo/midi ναούμ, φουλ πανσιον ασούμε.

Θα κλείσεις ως άΤρας, ως μουσικός και ως κιθαρίστας αμα λάχει...
Εντάξει είμαι παραδοσιακός σουπερστρατακιας.

Δε θα πάω σε χαητεκ...

• Λύπη
Reactions: ΑpussyΑ
Μα είναι δυνατόν... Ακόμα και εδώ; Στο θέμα του Harris και πάλι υπήρξε... δάκτυλος influencers που διακινούν τελεοβίδες;

Ήμαρτον πχια...

@Terry RoscoeBeck5 για αυτό σου λεω, κάντε με πρωθυπ...εεεε, moderator για μία ημέρα και θα σου πω τι banάκια καλοκαιρινά έχουν να φάνε αυτοι οι σαρδανάπαλοι!

ΥΓ: Giiiiiiimme Paaaaaaarkeeeer, or giiiiiimmeeee death!

Εντάξει είμαι παραδοσιακός σουπερστρατακιας.

Δε θα πάω σε χαητεκ...

Είσαι νινί ακόμα, θα τα ξεπεράσεις όλα αυτα και θα εξυψωθεις...δώσε του λίγο χρόνο ακόμα και θα δείς...

fender-0115912793-brent-mason-telecaster-primer-grey-_1_GIT0053954-000.jpg

• Haha
Θες να γραψεις μια ωραια 80'ζ χαρνροκο-ποζερια κ οι μιουτηντ νοτες ειναι ψοφιες, τα πιντς χαρμονιξ τα φανταζεσαι κ εχεις κ για κερασακι στην τουρτα θορυβο παντου.

Παρακαλουμε, υποχρεωση μας, δεν κανει τιποτα.

Δε χρειαζεται να αναφερεις τα τεραστια αυτα πλεονεκτηματα της τελε, ειναι γνωστα στους παντες. Αυτα ειναι αλλωστε που σε κανουν να αποφευγεις κακοτοπιες οπως οι ποζεριες του 80, και να εμφανιζεσαι στη σκηνη καπως ετσι

_109721632_jerrydonahueatcropredyfestivalinuk.jpg

και οχι ετσι

1-vinnie-vincent-rich-fuscia.jpg

• Haha

@vrasidas27 βρε συ, δικιο έχει ο Μανούσος...

Πάρε μια αρχαϊκή Λέλε αλλά, ΑΛΛΑ,  λέγω!

ΜΗ λησμονήσεις το ταγιέρ, εεεεε, κοστούμι γραβάΝΤα (πάντα μέσα απο το σακάκι, ρυθμισε την να τελειώνει κάπου μεταξύ των δύο μαγνητών).

Ο ήχος των μιουτηντ νοτων και τα τα φρουτ παντς ελεκτροχαρμονιξ θα είναι ντιβάνι (= το divine στα Τελελέδικα, να μιλάμε και καμιά αρχαϊκή ξένη γλώσσα) , και ειδικά ο θόρυβος θα είναι στα -120db της κλίμακας σφίχτερ.

Όλα είναι στην γραβάΝΤα, Βρα, καλού κακού πάρτην από ίνες μέηπλ σίροπ να είσαι ρέντης για τα πάντα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
@vrasidas27 

Όλα είναι στην γραβάΝΤα, Βρα, καλού κακού πάρτην από ίνες μέηπλ σίροπ να είσαι ρέντης για τα πάντα.
Συναδελφος οδοντίατρος?

@manosx ποζερια εξευγενισμένη, ενηλικιωμενο με σουηδικές κ Σαηξ πινελιές.

Έτσι δε θα βγαινα στη σκηνή ούτε 87 να είχαμε κ να ετοιμαζόμασταν να σηκώσουμε την τιρινινοκουπα ?

την τιρινινοκουπα ?
Αυτό θέλει κρατικό βραβείο ποίησης τουλάχιστον. Η αμεσότητα του δημιουργού και ο τρόπος που το νόημα περνά στον δέκτη. Απίθανος!

Αυτό θέλει κρατικό βραβείο ποίησης τουλάχιστον. Η αμεσότητα του δημιουργού και ο τρόπος που το νόημα περνά στον δέκτη. Απίθανος!
Βιώματα... 

@manosx ποζερια εξευγενισμένη, ενηλικιωμενο με σουηδικές κ Σαηξ πινελιές.

Έτσι δε θα βγαινα στη σκηνή ούτε 87 να είχαμε κ να ετοιμαζόμασταν να σηκώσουμε την τιρινινοκουπα ?
Ας αρχισουνε να πεφτουν τα φραγκα και σε λεω εγω. Φρακο θα βαλεις!

• Συμφωνώ
Ας αρχισουνε να πεφτουν τα φραγκα και σε λεω εγω. Φρακο θα βαλεις!
Αν είναι να με πληρώσει κάποιος για να φορέσω σπαντεξ κ να κάνω περμανάντ με ανταύγειες για να μ'ανεβασει στη σκηνή, είναι πολύ πιθανότερο αυτή η σκηνή να είναι το Δελφινάριο παρά το ουισκεη-α-γκο-γκο αςουμε ?

• Haha
Αν είναι να με πληρώσει κάποιος για να φορέσω σπαντεξ κ να κάνω περμανάντ με ανταύγειες για να μ'ανεβασει στη σκηνή, είναι πολύ πιθανότερο αυτή η σκηνή να είναι το Δελφινάριο παρά το ουισκεη-α-γκο-γκο αςουμε ?

Ξεκινάω καμπάνια για έρανο για να σε θαυμάσουμε!

Ολα τα εξοδά σου θα καλυφθουν...ολα, εκτός απο τις κάλτσες στο επίμαχο σημείο, έτσι?

Μην πέσει έξω η επιχείρηση ασούμε...

Και τώρα αν μου επιτρέπεις, σας αφηνω, μιλάω με Βραζιλία, σε κλείνω για Μαρακανά αγορίνα...

• Haha
Αν είναι να με πληρώσει κάποιος για να φορέσω σπαντεξ κ να κάνω περμανάντ με ανταύγειες για να μ'ανεβασει στη σκηνή, είναι πολύ πιθανότερο αυτή η σκηνή να είναι το Δελφινάριο...?
Κοίτα να το κλείσεις από τώρα για τον Οκτώβριο, γιατί ο συνάδελφος με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να το κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

image.png

• Haha

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα