Steve Harris από Iron Maiden! Ένα θρύλος!

Κοίτα να το κλείσεις από τώρα για τον Οκτώβριο, γιατί ο συνάδελφος με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να το κρατήσει μέχρι τα Χριστούγεννα.

Προβολή συνημμένου 37379
Μα δεν κατάλαβες ....

Αυτος θα είναι ο εργοδότης μου...

Και τώρα αν μου επιτρέπεις, σας αφηνω, μιλάω με Βραζιλία, σε κλείνω για Μαρακανά αγορίνα...
Εγώ σου επιτρέπω, αλλα όπως είδες μ'εχει προσλάβει άλλος ...

• Haha
Reactions: ΑpussyΑ
Η Ιστορια πισω απο το Trooper των Iron maiden!! 
Λίγο πολύ γνωστή ιστορία, η επέλαση της ελαφράς ταξιαρχίας και το ένδοξο τέλος της.

Αλλού είναι τα νέα: 21 Ιουλίου έρχεται το φιλαράκι σου, ο Dickinson, στο Release Athens. Αν και δεν ξέρω το play list, νομίζω ότι παίζει μόνο τα δικά του.

• Like
Reactions: Eliot1988
Λίγο πολύ γνωστή ιστορία, η επέλαση της ελαφράς ταξιαρχίας και το ένδοξο τέλος της.

Αλλού είναι τα νέα: 21 Ιουλίου έρχεται το φιλαράκι σου, ο Dickinson, στο Release Athens. Αν και δεν ξέρω το play list, νομίζω ότι παίζει μόνο τα δικά του.
Ναι ερχεται μαζι θα ειναι και οι Judas Priest! Αξιζει αυτο το διδυμο να το παρακολουθησει κανεις!

https://metalstories.gr/pro-christou-oles-oi-leptomereies-gia-tin-diskografiki-epistrofi-ton-rotting-christ/

Προ Χριστού: Όλες οι λεπτομέρειες για την δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ

Επιτελους αναμενουμε με μεγαλη περιέργεια! 
Δε νομίζεις ότι μπορεί να χαθεί η είδηση όταν τη βάζεις σε άσχετο νήμα?

Δε νομίζεις ότι μπορεί να χαθεί η είδηση όταν τη βάζεις σε άσχετο νήμα?
που να την βαλω?

απλα δεν θελω να ανοιξω νεο νημα, αυτο το νημα το ειχα ανοιξει εγω πριν καιρο....δεν θελω να κανω σπαμ...

που να την βαλω?

απλα δεν θελω να ανοιξω νεο νημα, αυτο το νημα το ειχα ανοιξει εγω πριν καιρο....δεν θελω να κανω σπαμ...
Ίσως μπορούν να σου προτείνουν κάτι οι πιο έμπειροι ή κάποιος mod.

Eγώ θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νήμα για γενικές ειδήσεις και να το πεις πχ metalstories ή μετονομάζεις το παρόν νήμα.

Ίσως μπορούν να σου προτείνουν κάτι οι πιο έμπειροι ή κάποιος mod.

Eγώ θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νήμα για γενικές ειδήσεις και να το πεις πχ metalstories ή μετονομάζεις το παρόν νήμα.
Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα?

Εγώ σαν πιο έμπειρος θα έλεγα ότι η δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ αξίζει δικό της θέμα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Reactions: Eliot1988
Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα?
βαλε το στην κατηγορία «δελτία τύπου»

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα