- Πόντοι
- 1,848
Πες στον εργοδότη σου να κλείσει το Μαρακανά μετά το Δελφινάριο, δίπλα είναι...?Εγώ σου επιτρέπω, αλλα όπως είδες μ'εχει προσλάβει άλλος ...
delfi.mp4
Πες στον εργοδότη σου να κλείσει το Μαρακανά μετά το Δελφινάριο, δίπλα είναι...?Εγώ σου επιτρέπω, αλλα όπως είδες μ'εχει προσλάβει άλλος ...
Λίγο πολύ γνωστή ιστορία, η επέλαση της ελαφράς ταξιαρχίας και το ένδοξο τέλος της.Η Ιστορια πισω απο το Trooper των Iron maiden!!
Ναι ερχεται μαζι θα ειναι και οι Judas Priest! Αξιζει αυτο το διδυμο να το παρακολουθησει κανεις!Λίγο πολύ γνωστή ιστορία, η επέλαση της ελαφράς ταξιαρχίας και το ένδοξο τέλος της.
Αλλού είναι τα νέα: 21 Ιουλίου έρχεται το φιλαράκι σου, ο Dickinson, στο Release Athens. Αν και δεν ξέρω το play list, νομίζω ότι παίζει μόνο τα δικά του.
Δε νομίζεις ότι μπορεί να χαθεί η είδηση όταν τη βάζεις σε άσχετο νήμα?https://metalstories.gr/pro-christou-oles-oi-leptomereies-gia-tin-diskografiki-epistrofi-ton-rotting-christ/
Προ Χριστού: Όλες οι λεπτομέρειες για την δισκογραφική επιστροφή των Rotting Christ
Επιτελους αναμενουμε με μεγαλη περιέργεια!
που να την βαλω?Δε νομίζεις ότι μπορεί να χαθεί η είδηση όταν τη βάζεις σε άσχετο νήμα?
Ίσως μπορούν να σου προτείνουν κάτι οι πιο έμπειροι ή κάποιος mod.που να την βαλω?
απλα δεν θελω να ανοιξω νεο νημα, αυτο το νημα το ειχα ανοιξει εγω πριν καιρο....δεν θελω να κανω σπαμ...
Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα?Ίσως μπορούν να σου προτείνουν κάτι οι πιο έμπειροι ή κάποιος mod.
Eγώ θα πρότεινα να ανοίξεις ένα νήμα για γενικές ειδήσεις και να το πεις πχ metalstories ή μετονομάζεις το παρόν νήμα.
Με πιάνεις εξαπίνης. Δυσκολεύομαι να απαντήσω. Ρώτησε κάποιον mod ή τον adminΣωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα?
βαλε το στην κατηγορία «δελτία τύπου»Σωστο! Αυτο θα κανω! Μπορεις να μου προτεινεις μια κατηγορια? η στην ιδια ειναι μια χαρα?
Ωραια τα λεμε εκει λοιπον!!! Θελω εντυπωσεις!βαλε το στην κατηγορία «δελτία τύπου»