- Πόντοι
- 523
Αλλη μια αποδειξη οτι καθε καλος κιθαριστας, πρεπει να εχει κανει master τα blues. Eστω και οχι με την μορφη του πουριστα bluesman.
Γιατί, είναι από τις λίγες φορές που καταλαβαίνεις τι λέει. Slash: Αν είναι improvise solo αυτό τότε ... αλλά δεν πρέπει.Τα φωνητικά του Johnson εδώ δε μου αρέσουν.
Πιθανότατα δεν είναι. Αλλά και λοιπον? ?Το άκουσα πριν λίγες μέρες και έπαθα σοκ με το σόλο του Slash. Δεν του το 'χα αν και δε νομίζω ότι είναι αυτοσχεδιαστικό.
Εχω την αίσθηση ότι δεν ειναι πολύ σωστός ο τόνος για αυτόν. Δεν ειναι εντελώς αλλού, απλά όχι ακριβώς ο σωστός. Προφανώς κράτησαν το A, όπως του howlin' Wolf γιατι βόλευε τις κιθάρες ?. Είναι στη γειτονιά του σωστού. Ωστόσο έχει πολύ ωραία φωνή και ούτε κουράζει με τον συνεχή λαρυγγισμό ούτε κουράζεται. Ασε που ειναι και πολυ καλύτερα καταληπτός και αποφεύγει και την σύνδεση με εκείνη την άλλη μπάντα που συμμετέχει!Τα φωνητικά του Johnson εδώ δε μου αρέσουν.
Μπορεί να είναι όπως τα λες αλλά δε με πείραξε η ακρίβειά του αλλά η χροιά. Είναι λίγο σα να μην έχει αποφασίσει αν θα τραγουδήσει όπως στους ac/dc ή πιο ήπια και βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Μου βγάζει μια αναποφασιστικότητα δηλαδή. Πιστεύω ότι ο Tyler που εδώ περιορίστηκε στη φυσαρμόνικα, θα το έσκιζε.Εχω την αίσθηση ότι δεν ειναι πολύ σωστός ο τόνος για αυτόν. Δεν ειναι εντελώς αλλού, απλά όχι ακριβώς ο σωστός.
Η χροιά του είναι αυτή. Το ακούμε και στην εισαγωγή αυτουνού εδώΜπορεί να είναι όπως τα λες αλλά δε με πείραξε η ακρίβειά του αλλά η χροιά. Είναι λίγο σα να μην έχει αποφασίσει αν θα τραγουδήσει όπως στους ac/dc ή πιο ήπια και βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο. Μου βγάζει μια αναποφασιστικότητα δηλαδή. Πιστεύω ότι ο Tyler που εδώ περιορίστηκε στη φυσαρμόνικα, θα το έσκιζε.
6 λεπτά πριν, Nestoras είπε
Πάντως έτσι όπως τραγούδησε τον προτιμώ από τις τσιρίδες εποχής Geordie και μετά.
Το κομμάτι είναι από τα πιο γνωστά blues standards που υπάρχουν.Blues ειναι αυτο η απλο R'N'R δωδεκαμετρο ;
Ποιος άλλος? Μεγάλος Hammond player o Al, αν και έγινε παγκοσμίως γνωστός σαν ηθοποιός...?
Πάντα ήθελα να ακούσω να τον Brian Johnson να τραγουδάει blues. Πίστευα ότι το έχει με τα blues απο την εποχή του ballbraker και του the boogieman.
Αυτό συμβαίνει δεκαετίες τώρα και παρότι κινδυνεύω να γίνω κακός, ξέρω πως άλλο το μπλουζ, άλλο το rythm and blues, άλλο το rock n roll .Συγγνωμη ρε παιδια γιατι δεν το εχω,
Blues ειναι αυτο η απλο R'N'R δωδεκαμετρο ;