Μα και εγω συμφωνω μαζι σου' date='για αυτο και αλλωστε επιμενω οποτε κανω παραγωγη σε μπαντα να παιζει η μπαντα οσο απειρη και αν ειναι (αν και δυστυχως με τους περισσοτερους ντραμμερ αναγκαζομαι να χρησιμοποιησω σεσσιον μια και το επιπεδο τους και κυριως το ΧΤΥΠΗΜΑ τους ειναι..τραγικο...

)
Αλλο ομως αυτο και αλλο να μη παραδεχομαστε οτι οι πραγματικοι σεσσιον μουσικοι ειναι εξαιρετικοι,τεχνικα και εχουν μεγαλη εμπειρια και ικανοτητα στη δουλεια τους....[/quote']
Θα αλλάξω λιγάκι το θέμα (από τους sessions και τους σεβαστούς για μένα τεχνικά αλλά όχι καλλι-τεχνικά σκύλους) αλλά δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο αυτό που διαβάζω παραπάνω από τον SUPERFUNK.
Παίζω τρία χρόνια σε μια μπάντα. Στα πρώτα μας βήματα ήμασταν όλοι εξαιρετικά άπειροι, δεν είχαμε παίξει σε άλλα groups πιο πριν. Εκείνη την εποχή με μηδενικό εξοπλισμό γράψαμε 2-3 κομμάτια live. To αποτέλεσμα σήμερα δεν μπορώ ούτε να το ακούσω. Αν τότε ερχόμασταν σε σένα...θα έβαζες session να παίξουν...???
Μήπως έτσι καταστρέφονται μουσικά άνθρωποι που καλύτερο είναι να τους αφήσεις να εξελιχθούν προς το καλύτερο μόνοι τους, να βελτιωθούν όσο γίνεται και να προχωρήσουν στη μουσική μέχρι το σημείο που τους επιτρέπουν οι δυνατότητες/ταλέντο τους? Γιατί έτσι όπως το λες μου φαίνεται πως φτιάχνουμε ωραίους και μάγκες στα studio με ξένα @*****@ γι'αυτό όταν παίζουν live τα περισσότερα ελληνικά group και το ήδη μικρό κοινό ξενερώνει...
Δε λέω καλοί οι session και ως επί το πλείστον παιχταράδες...αλλά την ξεφτίλα που κράζουμε στον κάθε άχρηστο, ακαλλιέργητο πιστοκράτορα, τραγουδιάρη που για να πει δυο σωστές νότες πρέπει να τραγουδάει με 2 κιλά plug-ins ούτε λίγο ούτε πολύ μου λες πως αν χρειαστεί εσύ θα την αναπαράγεις (και τό έχεις ήδη κάνει...) σε ένα rock group για τον drummer...???