Απο οτι φαινεται η συζητηση αυτη δεν εχει τελειωμο...
Και αυτο γιατι ΠΑΛΙ εχετε κανει οι "επικριτες" καποιο ΜΙΚΡΟ

λαθακι.
Ποιο ειναι αυτο?
Να το παρει το..ποταμι? :lol:
Αντε μια & δεν το βρηκατε να σας το πω μπας και ηρεμησουμε επιτελους! :lol:
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΤΩΝ "ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ" ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ!!
Αυτοι που παιζουν στους περισσοτερους "δισκους" ειναι μια μικρη ομαδα μουσικων με μεγαλη πειρα η οποιοι οντως κανουν την δουλεια τους ΑΨΟΓΑ και ΠΟΛΥ γρηγορα.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΕΣΙΟΝΑΔΕΣ ΣΕ
ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
Στο Nashville οπου θα μπορουσαμε να πουμε οτι ειναι η "πρωτευουσα" της μουσικης παραγωγης στον κοσμο' date='απο πλευρας πωλησεων,καλλιτεχνων & σεσσιοναδων,οι πραγματικοι σεσσιον μουσικοι δουλευουν κανονικα 2 η 3 4ωρα την ημερα μεσα σε αυτα τα 2 η 3 4ωρα ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να γραψουν εναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ (ΝΑΙ με κομματια που δεν εχουν ξανακουσει ΠΟΤΕ στη ζωη τους),υπαρχει ειδικο συστημα "παρτιτουρων-οδηγων" (οπως και εδω αλλωστε) που τους βοηθαει αλλα αυτο που τους βοηθαει πραγματικα ειναι η μεγαλη τους πειρα & ικανοτητα.
(τα εχω δει με τα ματια μου αλλωστε γιατι εχω την τυχη να συνδεομαι με καποιους απο αυτους τους υπερμουσικους)
http://www.cosmic-cowboy.com/masonint2.htm
το παραπανω λινκ ειναι μια συνεντευξη του μεγαλυτερου σεσσιον κιθαριστα ολων των εποχων (πρεπει να εχει καθε εβδομαδα τουλαχιστον 4-5 τραγουδια στο τοπ 10 των ΗΠΑ & εχει παιξει σε περισσοτερους απο 1000 δισκους!!)
Το ιδιο συμβαινει βεβαια & με τους σεσσιον μουσικους του LA & NY.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι οταν καποιος φωναζει τον Landau να παιξει κιθαρα σε ενα δισκο περιμενει απο αυτον μεσα σε 3-4 ωρες να ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ με αψογα αποτελεσματα...
Ας σταματησουμε λοιπον να κρινουμε πραγματα και πρακτικες που δεν γνωριζουμε ,οπως και να μπερδευουμε τη βουρτσα με την.... κουδουνιστρα..
:lol: :lol:
τωρα για οσους ξερουν να κανουν μονο κριτικη παραθετω ενα παλαιο αμερικανικο ...γνωμικο:
Those who can....DO
Those who can't....TEACH
Those who can't teach....WRITE A BOOK ABOUT IT
Those who can't do any of the above....ARE CRITICS![/quote']
μηπως ειναι λιγο συμμορια τελικα αυτοι ? ειδικα στην <<εντεχνη >> δισκογραφια 8 στις 10 παραγωγες ειναι οι ιδιοι. να μη γραψω ονοματα ολοι τους ξερετε . ειναι φοβεροι οκ τους παραδεχομαι. αλλα αυτο τελικα τελικα ωφελει? εμενα παντως μου δινουν την αισθηση οτι ολοι οι δισκοι εχουν τον ιδιο ηχο, και με την τακτικη αυτη της συμμοριας δε προκειται να αλλαξει κατι σε επιπεδο ηχου τουλαχιστον (καλα σε επιπεδο συνθεσης και στιχου εκει ειναι που δε προκειται να αλλαξει τιποτα, σε καθε ειδος υπαρχει και μια συμμορια που λυμαινεται το συμπαν οπως λεει και καποιος γνωστος καλλιτεχνης συχνα στις συνεντευξεις του)
ετσι ειναι η εμενα ετσι μου φαινεται?