Πριγκηπας πραγματικος!

Αδαής γαρ ως προς τα του Prince...που δεν ήξερα, ούτε ξέρω πολλά γι' αυτόν, αλλά πλέον ξέρω πως ξέρει να παίζει κιθάρα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...και νέος στην ηλικία θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις:

1.Ποιο είναι το δεύτερο τραγούδι που ακούγεται στο video? Ναι, ναι αυτό το γκαζωμένο...8)

2.SUPERFUNK αναφέρεσαι στο μεγαλείο του Prince ως καλλιτέχνη...ή ως χρήστη Telecaster κιθάρας ;;; :D :D :D

1.πρεπει να ειναι απο τα καινουργια κομματια του

2.μονο ως καλλιτεχνη?μονο ως τελεκαστερακια?μονο ως κιθαριστα? 8O

ο ανθρωπος ειναι απλα ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ και εκνευριστικα ταλαντουχος (παρεμπιπτοντως παιζει σχεδον ΟΛΑ τα οργανα που υπαρχουν καλυτερα απο τη ,ηδη απιστευτη, μπαντα του για αυτο αλλωστε στους δισκους του παιζει ολα τα οργανα μονος του,ενω βεβαια τα ηχογραφει & τα μιξαρει ο ιδιος (παλι μονος του μια και ειναι και τρομερος μηχανικος ηχου!)!!

επισης ειναι 49 ετων (!!) οποτε για να εχει τετοια εμφανιση μαλλον εχει κανει συμφωνια με τον βελζεβουλ(!) και εχει υψος 1.52,και ειναι και απιστευτος χορευτης & τραγουδιστης!!! :lol:

ΘΕΟΣ, κορυφαιος performer και κιθαριστας

δεν ειναι αδικα απο τους αγαπημενους κιθαριστες

του Jeff Beck

ειπαμε ρε φιλε να εισαι καλος αλλα οχι και ΤΟΣΟ καλος! 8O
Παρηγορήσου... τα κομάτια στο βίντεο είναι σαφώς κατώτερα από εκείνα που έγραφε πριν δέκα χρόνια. Τα μοντέλα βέβαια που χορεύουν στη σκηνή (πρέπει να ειπωθεί) είναι σαφώς καλύτερα.

Tρελός ο PRINCE!
Αλλά προτειμώ να τον ακούω μόνο παρά να τον βλέπω γιατί μου θυμίζει τον Σφακιανάκη και συγχίζομαι! :lol:
Κανονικά, αυτό το ποστ πρέπει να διαγραφεί μπας και το διαβάσει ο Σφακιανάκης και νομίζει ότι αξίζει. :)

Να δείτε που ο SF είναι ο Prince και εδώ στην Ελλάδα κατέχει μυστική ταυτότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς να παίζει με Tele και όχι το κλειδί του Σολ :P

Παιδιά είδα το video στο MAD προχθές, καταπληκτικό performance. Τώρα μπορεί εμένα να μου εξηγήσει κάποιος γιατί άτομα που τρελαίνονται για βιρτουόζους σνομπάρουν έτσι άσχημα τον prince; Ο άνθρωπος είναι απίστευτος μουσικός, ανεξαρτήτως αν δεν τους αρέσει ως συνθέτης, αλλά πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον σνομπάρουν ΤΟΣΟ!!

1.Ποιο είναι το δεύτερο τραγούδι που ακούγεται στο video? Ναι' date=' ναι αυτό το γκαζωμένο...8)[/quote']Λέγεται "Fury", όπως είχα διαβάσει κάπου στο internet ;)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! 8O

(ΠΩ ΠΩ τη λυπήθηκα την tele που την πέταξε στο τέλος!!)

Κάτι άσχετο: αυτή η ξανθιά που φαίνεται στιγμιαία στο solo του Purple Rain είναι η Joss Stone?

Ρε συ, νομίζω την tele υπάρχει ένας απ'το crew από πίσω που την πιάνει, γι αυτό και κοιτάει πού την πετάει ο Prince. Νομίζω φαίνεται.

Επίσης, νομίζω πως "ναι, είναι η Joss Stone".

Όλα αυτά με πάσα επιφύλαξη, καθώς το είδα προχθές στο MAD, και δεν το ξαναείδα από το link τώρα ;)

Παιδιά είδα το video στο MAD προχθές' date=' καταπληκτικό performance. Τώρα μπορεί εμένα να μου εξηγήσει κάποιος γιατί άτομα που τρελαίνονται για βιρτουόζους σνομπάρουν έτσι άσχημα τον prince; Ο άνθρωπος είναι απίστευτος μουσικός, ανεξαρτήτως αν δεν τους αρέσει ως συνθέτης, αλλά πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τον σνομπάρουν ΤΟΣΟ!![/quote']
Μπορώ να σκεφτώ δύο λόγους:

α) Είναι μαύρος. Η μαλακομυθολογία με τους κιθαρίστες-βιρτουόζους καλιεργείται κυρίως στην λευκή κοινότητα, υποστηριζόμενη από αντίστοιχα περιοδικά και αναφέρεται κυρίως στους κιθαρίστες λευκών σκληρών γκρουπ.

β) Ο Prince για πολύ καιρό θεωρείτο σαν dance music και μόνο. Ελάχιστοι (στους οποίους έχω την τιμή να περιλαμβάνομαι) παρακολούθησαν την πορεία του στενά, αγοράζοντας δίσκους του και όχι περιμένοντας το επόμενο βίντεο στο MTV. Οι πιο πολλοί δεν συνδέουν την έννοια του guitar hero με την dance music. Ο άνθρωπος έχει γράψει τραγούδια απίστευτα, αλλά ο κόσμος ξέρει μόνο την πορεία του στο MTV.

+1000!!!

Ο άνθρωπος έχει γράψει τραγούδια απίστευτα' date=' αλλά ο κόσμος ξέρει μόνο την πορεία του στο MTV.[/quote']When Doves Cry...

εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο του δισκο να βρω?
Diamonds And Pearls (1991)

The Love Symbol Album (1992)

Sign O The Times (1987)

Purple Rain (1984)

Για όσους δε το ξέρουν, το "Nothing Compares 2 U" που έγινε ευρέως γνωστό από τη Sinnead O' Connor, είναι γραμμένο από τον Prince :!:

Περισσότερες πληροφορίες εδώ ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back