sites gia telecaster

mechmg93

Μέλος
Πόντοι
36
ξεκιναω με δυο:

1. www.telecaster.com

2. www.telecastergallery.com

superfunk γεμισε την σελιδα..... :D

το πρώτο (www.telecaster.com ή www.tdpri.com) ειναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΟ & ίσως και το καλύτερο ΜΟΥΣΙΚΟ site που υπάρχει (ειμαι μελος εκει 9 χρόνια) ειναι το μονο site που γνωρίζω που έχει σαν μέλη διάσημους μουσικούς & session players (σκεψου ότι εχουμε μελη τον J.CAMPIGNOLO,BILL HULET,NELS CLINE,PETE ANDERSON,BRENT MASON ,RYAN ADAMS και πολλούς άλλους...) :wink:

Πραγματικός θησαυρός γνώσεων απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ καλλιτέχνες!

(και πολύ απλούς ανθρώπους,σκέψου όταν πριν απο 8 χρόνια τριγυρνούσα το demo της μπάντας μου στους ΣΠΟΥΔΑΙΟΦΑΝΕΙΣ εκπροσώπους των "δισκογραφικών" στην Ελλάδα κανείς δεν έκανε τον κόπο να το ακούσει,το έστειλα στον PΕΤΕ ANDERSON (ο μεγαλύτερος παραγωγός country-rock στις ΗΠΑ (DWITE YOKAM,MICHELE SOCKED κ.α ) με πάνω απο 50 εκατομμύρια πωλήσεις!!) & o άνθρωπος μετα απο ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ μου έστειλε 2 ΣΕΛΙΔΕΣ e-mail με θετικά σχόλια & εμπεριστατωμένη κριτική!!& μετα λεμε γιατι στις ΗΠΑ υπάρχει μουσική,αφου ΟΛΑ τα προσέχουν οι άτιμοι,ΟΛΑ!)

Superfunk με απογοήτευσες :wink:

Περίμενα να ξέρεις τουλάχιστον 10.Είσαι ο πιο αδύναμος κρίκος.Λυπάμαι πολύ.Φεύγεις απο το noiz :D :D

¶ντε επειδή έχω κέφια σήμερα σου τη χαρίζω.Πάρε και χαρτζιλίκι να πάρεις μια ακόμη Telecaster( 8O 8O ) :D :D :D

Πού να τις είχα δει και από κοντά τις κιθάρες σου...!!!!:D:D:D

Tις έχω "μελετήσει" και εμπεδώσει μέσω των φωτογραφιών σου όμως! ;)

αν & τωρα εχει αλλο pickguard :wink:

2.jpg

Νομίζω ότι της πάει σαφώς πιο πολύ το άσπρο ;)

εγω superfunk σε εχω συλλαβει σε φωτο να παιζεις ακομα και με το tele-bouzouki σου... :D :D :D

εχω και γω ενα τριχορδο, αλλα μονο το smoke on the water και το iron man παιζω 8O 8O

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back