Fender "Red Dog" Telecaster

είναι ορισμένοι που κάνουν καριέρα με ένα....ας πούμε παράξενο ύφος, και ....κάποια στιγμή έρχεται η κάθε φέντερ να τους κάνουν κάστομ. Τότε τους θυμούνται.
Ποτέ δεν τον πήγα τον συγκεκριμένο, και προφανώς ούτε την κιθάρα του.
Τώρα...κάποιους άλλους πχ brent mason για κάποιο άλλο λόγο τους πήγα. Ή άλλους σιγκνατσιουράδες.

3,3 η Tele του Mike Campbell
4,2 η Tele του Jack White
3,1 η Strat του Bruno Mars

ποιος διάολο τα αγοράζει αυτα τα όργανα;

Attachments

• Χωρίς τίτλο.png
    Χωρίς τίτλο.png
    782.4 KB · Εμφανίσεις: 0
ποιος διάολο τα αγοράζει αυτα τα όργανα;
Ε, του Mars είναι μια "κανονική" strat και είναι ΟΚ για τα γούστα μου.
Οι άλλες (και όχι επειδή είναι tele) είναι πολύ εξεζητημένες. Και όπως λέω, κιθάρες "γάμου". Την αγόρασες; Την "παντρεύτηκες"...

Ε, του Mars είναι μια "κανονική" strat και είναι ΟΚ για τα γούστα μου.
Οι άλλες (και όχι επειδή είναι tele) είναι πολύ εξεζητημένες. Και όπως λέω, κιθάρες "γάμου". Την αγόρασες; Την "παντρεύτηκες"...

Ναι αλλά ο Mars είναι ένας σχετικά νεόκοπος Pop τραγουδιστής...

Πολυ ωραια κιθαρα.....πραγματικα:sick::sick::sick::sick::sick::sick:......ξηλωνονται οι δυο διπλοι, ξυνεται ολο το σωμα και βαφεται με αξιοπρεπες χρωμα και ετοιμη.....:cry::cry:

Κάνω πρόβλεψη.
Σε 40-50 χρόνια από τώρα, θεωρώ ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να γίνει συλλεκτική η νέα Indonesia standard, έστω και ως cult item, παρά κάποια από αυτές τις signature.

Ναι αλλά ο Mars είναι ένας σχετικά νεόκοπος Pop τραγουδιστής...
Δεν απασχολει πια το αν εισαι iconic παιχτης πια. Το iconic status δεν οικοδομείται με τη δισκογραφια πλεον αλλα με τα SM.

Εδώ εχει signature o Beato.

Δεν απασχολει πια το αν εισαι iconic παιχτης πια. Το iconic status δεν οικοδομείται με τη δισκογραφια πλεον αλλα με τα SM.

Εγώ σας τα λέω, αλλά δεν με ακούτε...
Είμαστε "δεινόσαυροι", είδος προς εξαφάνιση. 🦖

Σε 40-50 χρόνια από τώρα, θεωρώ ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να γίνει συλλεκτική η νέα Indonesia standard, έστω και ως cult item, παρά κάποια από αυτές τις signature.
Ίσως... Πιθανώς δε, σε μισό αιώνα από τώρα να μην κυκλοφορεί όχι poplar, αλλά ούτε... μολόχα. 😄
Και εκεί είναι που θα δικαιωθεί απόλυτα ο @marathon με τις μεταλλικές και τις plexi κιθάρες .

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back