73 (επίσημα) χρόνια Telecaster

Αξιότιμα μέλη, μια μικρή παρατήρηση: Ο τίτλος του νήματος είναι πλέον παρωχημένος. Πέρσι (που ξεκίνησε) ήταν 73 χρόνια, φέτος φτάσαμε στα 74 και με το... ζαβλάκωμα που έχετε με τις tele μπορεί αισίως να φτάσουμε και τα... 100 έτη. 😆

Αξιότιμα μέλη, μια μικρή παρατήρηση: Ο τίτλος του νήματος είναι πλέον παρωχημένος. Πέρσι (που ξεκίνησε) ήταν 73 χρόνια, φέτος φτάσαμε στα 74 και με το... ζαβλάκωμα που έχετε με τις tele μπορεί αισίως να φτάσουμε και τα... 100 έτη. 😆
Καταγγέλω προσωπική εμπάθεια απο ζηλόφθονες στραβοκάστορολάγνους που βλέπουν το θέμα αυτό να εχει πάει αισίως στις 10 σελίδες!

Ασε μη γιορτασουμε τα 74 με καινούρια τελε... :cool:

- Τέλε Ανέστη!
- Αληθώς Ανέστη!

Πάρτε και ένα επετειακό βιντεάκι που εγραψα μόλις. Του χρόνου το Πάσχα (ή του Λαζάρου) το επόμενο...

Το μειονέκτημα στις baja είναι το inconsistent βάρος που έχουν, μπορεί να πετύχεις νορμάλ βάρος αλλά και αρκετά βαριά (πχ η δικιά μου είναι βαριά, η AV 52 είναι πούπουλο μπροστά της) αλλά μου αρέσει γιατί το ρόπαλο μανίκι σε συνδιασμό με το βάρος μου βγάζει μια les paul αίσθηση 😁

Και τις Stratocaster classic player επίσης τζάμπα τις έδιναν.
Ναι αλλά αν αυτές είναι τζάμπα, οι MIJ Reissues των 90s που πολύ συχνά φεύγουν στα 700-900 και με ένα nitro refinish και τους μαγνήτες που γουστάρεις έχεις όργανο που πατάει κάτω οποιαδήποτε AVRI, τί είναι;

Όσο για τις Baja και τις Classic Series, προσωπικά κιθάρα με πενήντα κιλά πολυουρεθάνη στην ταστιέρα αποκλείεται να ξαναγοράσω στη ζωή μου. Αυτές με τις rosewοod ταστιέρες, ναι.

Όσο για τις Baja και τις Classic Series, προσωπικά κιθάρα με πενήντα κιλά πολυουρεθάνη στην ταστιέρα αποκλείεται να ξαναγοράσω στη ζωή μου. Αυτές με τις rosewοod ταστιέρες, ναι.

Η baja μου μάλλον είναι πιο παλιά, o λαιμός της είναι εντελώς tinted και έχει μια satin αίσθηση, δεν γυαλίζει το φως πάνω της να το θέσω αλλιώς. Όχι το μπανανί χρώμα που έχει πολύ φινίρισμα όπως τα επόμενα μοντέλα.

Το σώμα θα γίνει refinish άμεσα, όχι οτι με χάλαγε ο πολυεστέρας αλλά επειδή έχει ένα χτύπημα από πίσω θα ξαναβαφτεί σε νίτρο...

Last edited:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back