- Πόντοι
- 1,168
Τελικά είναι το πιο ολοκληρωμένο άλμπουμ στην ιστορία της μοντέρνας μουσικής;
Κατά τη γνώμη μου ναι.
The Beatles - Getting Better
Κατά τη γνώμη μου ναι.
The Beatles - Getting Better
Πές μας και γιατί το λές έτσι εύκολα το ναι....Nestoras είπε:Κατά τη γνώμη μου ναι.
Γιατί έχοντας ακούσει πάνω από Ν000άδες άλμπουμ, και έχοντας καταλήξει στην δισκοθήκη μου πάνω από 4500, αυτό είναι ένα από τα 2-3 που όταν το ακούω μ' αρέσει πιο πολύ από τη προηγούμενη και γιατί είναι από το γκρουπ που κάθε φορά που ακούω κομμάτι τους, μ' αρέσουν πιο πολύ από τη προηγούμενη.marathon είπε:Πές μας και γιατί το λές έτσι εύκολα το ναι....
+1!Nestoras είπε:γιατί είναι από τα γκρουπ που κάθε φορά που ακούω κομμάτι τους, μ' αρέσουν πιο πολύ από τη προηγούμενη.![]()
Βάλε τώρα και τα 2-3 για να δούμε με τι συγκρίνεις...Γιατί οι παράμετροι που αναφέρεις δεν είναι μετρήσιμοι...Πιό ολοκληρωμένο από άποψη σύνθεσης, παραγωγής, εκτέλεσης, διάρκειας στο χρόνο?...πολλοί παράμετροι για να υπάρχει αντικειμενικότητα...ή απλά κουβένταNestoras είπε:Γιατί έχοντας ακούσει πάνω από Ν000άδες άλμπουμ, και έχοντας καταλήξει στην δισκοθήκη μου πάνω από 4500, αυτό είναι ένα από τα 2-3 που όταν το ακούω μ' αρέσει πιο πολύ από τη προηγούμενη και γιατί είναι από το γκρουπ που κάθε φορά που ακούω κομμάτι τους, μ' αρέσουν πιο πολύ από τη προηγούμενη.![]()
αυτό, είναι προφανές, ότι δεν ανταποκρίνεται στον υποτίτλο του θέματοςόταν το ακούω μ' αρέσει πιο πολύ από τη προηγούμενη και γιατί είναι από το γκρουπ που κάθε φορά που ακούω κομμάτι τους, μ' αρέσουν πιο πολύ από τη προηγούμενη.![]()
Για όλα αυτά.marathon είπε:Πιό ολοκληρωμένο από άποψη σύνθεσης, παραγωγής, εκτέλεσης, διάρκειας στο χρόνο?...
Ωραία...η διάρκεια στο χρόνο είναι κάτι γιατί -ας πούμε- είναι πιό παλιό από το Dark Side of the Moon...Nestoras είπε:Για όλα αυτά.
Μάνο θα σε μαλώσω ;Dmanosx είπε:ΟΠΑΠ- ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Αποδόσεις Στοιχημάτων για το thread "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band"
Under/ over 15 σελίδες
Απόδοση 2.25/ 1.75
Ατάκα "Οι Beatles είναι υπερεκτιμημένοι" ( μέχρι σελίδα 4)
Απόδοση: 1.25
Εκτίμηση "Ο George Harrison ήταν κουλός" (μέχρι σελίδα 6)
Απόδοση: 1.75
Αναφορά περί της ανωτερότητας των Pink Floyd (μέχρι σελίδα 9)
Απόδοση: 2.05
Τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα στα μέλη, με αναφορές σε κλίκες και ανικανότητα prima vista ανάγνωσης (μέχρι σελίδα 10)
Απόδοση: 1.05
Reductio ad Hitlerum και προσωρινό κλείδωμα
Απόδοση: 2.35
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Sorry ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μάνο θα σε μαλώσω ;D
Ξέχασες και το «Paul McCartney, αυτός ο άσχετος μπασίστας» ;D ;D ;D
Απλούστατα το πιο όμορφο κομμάτι ever στην ιστορία της ποπ μουσικής (έχω παρακαλέσει τους δικούς μου να παιχτεί στην κηδεία μου :'().Superfunk είπε:13. "A Day in the Life"
Αντε γεια κομματι...μονο μεγαλοφυΐες μπορουν να γραψουν τετοια κομματια
με τη δική "του" ή τη δική "σου"?Freebee είπε:Νομίζω πως όσοι δεν αντιλαμβάνονται το γιατί, δεν οφελεί να πεισθούν με επιχειρήματα - είναι lost cases και συγγνώμη αν θίγω κανέναν (αλλά επιμένω). Αρκεί να ακούσει κάποιος με την καρδιά του.
Αυτό ακριβώς ήθελα να τονίσω. Ότι δηλαδή, όταν πρόκειται για το Sgt. Pepper's δεν έχουν καμιά θέση επιχειρήματα περί υποκειμενικότητας κλπ. Αν κάποιοι δεν το θεωρούν αριστούργημα, τότε κρίμα σε εκείνους γιατί στερούνται την ομορφιά του. Εκτός βέβαια αν πρόκειται για "casual listeners", που απολαμβάνουν εξίσου Beatles, M. Jackson, Rihana, Lady Gaga, Δ. Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννη Μποτζόβη......hot_sauce είπε:με τη δική "του" ή τη δική "σου"?
τα στάνταρ για κάποιον ή, έστω, μια κοινότητα "κάποιων" δεν μπορεί να είναι για όλους...
και αν για σένα...αυτοί έιναι lost cases...κρίμα...
Ελα....Freebee είπε:Ότι δηλαδή, όταν πρόκειται για το Sgt. Pepper's δεν έχουν καμιά θέση επιχειρήματα περί υποκειμενικότητας κλπ.
Σωπα! ???Αν κάποιοι δεν το θεωρούν αριστούργημα, τότε κρίμα σε εκείνους γιατί στερούνται την ομορφιά του.
Εγω δεν μπορω να απολαυσω τιποτα απο τα παραπανω.Εκτός βέβαια αν πρόκειται για "casual listeners", που απολαμβάνουν εξίσου Beatles, M. Jackson, Rihana, Lady Gaga, Δ. Βανδή, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννη Μποτζόβη......
Σώπα! Λυπάμαι που το ακούω. Προσπάθησες?Waterfall-K είπε:Εγω δεν μπορω να απολαυσω τιποτα απο τα παραπανω.![]()