Και ολα αυταlgbesios είπε:Θυμίζω άπλα οτι εκείνη την εποχή κυκλοφόρησε το strange days ...
![]()
Όχι άλλα πως να το κάνουμε και συνθετικά και ερμηνεύτηκα και στιχουργικά είναι άλλο ''πράμα'' το strange days ...τώρα αν είναι πιο ''απλοϊκό'' ως παραγωγή who caresSuperfunk είπε:αλλα εχει σημασια ή σχέση με το θεμα?
Έχω την εντύπωση Είμαι σίγουρος ότι υπερβάλλεις.lgbesios είπε:Τες πα ! κολοκυθόπιτες , αν και πιστεύω οτι η επιρροή που άσκησαν οι doors και πολλές άλλες μπάντες ,στις επόμενες γενιές είναι πιο ουσιαστική απο αυτήν που άσκησαν οι beatles
μη τα λες αυτα,μη τα λες αυτα και μας διαβαζει και κοσμος.... ;D ;DΤες πα ! κολοκυθόπιτες , αν και πιστεύω οτι η επιρροή που άσκησαν οι doors και πολλές άλλες μπάντες ,στις επόμενες γενιές είναι πιο ουσιαστική απο αυτήν που άσκησαν οι beatles
Ισως ,αλλα πες μου, μαλλον πείτε μου, ενα group που επηρεάστηκε απο τους beatles και κατά κάποιο ''τρόπο'' πρωτοπόρησε ,καταλαβαίνετε τι εννοώ ,λέγοντας ‘’πρωτοπόρησε’’audiokostas είπε:Είμαι σίγουρος ότι υπερβάλλεις.
Δεν έχεις αναρωτηθει γιατίδεν νομιζω να εχω διαβασει εστω και ΜΙΑ συνεντευξη μεγαλου καλλιτεχνη,μουσικου,συνθετη αλλα και οργανοπαικτη (των 60s,70s & 80s) που να ΜΗΝ αναφερει τους Beatles σαν τον ΛΟΓΟ για τον οποιο ασχοληθηκε με τη μουσικη....
lgbesios είπε:Ισως ,αλλα πες μου, μαλλον πείτε μου, ενα group που επηρεάστηκε απο τους beatles και κατά κάποιο ''τρόπο'' πρωτοπόρησε ,καταλαβαίνετε τι εννοώ ,λέγοντας ‘’πρωτοπόρησε’’
He has been part (Pat Metheny) of a writing team with keyboardist Lyle Mays for more than twenty years - an association that has been compared to the Lennon/McCartney
Μουσικά τί? Θές ή δε θές εξέλιξη? ;D Δεν σημαίνει ότι επειδή ακούς (και αγαπάς) Beatles, θα γίνεις και κλώνος τους...αρκεί που σε έσπρωξαν να πιάσεις ένα όργανο στα χέρια σουlgbesios είπε:Ναι σαν ζευγαράκι , γιατί μουσικά ....![]()
εαν διαβασεις συνεντευξεις καλλιτεχνων στα 60's (Hendrix, stones, who k.....)lgbesios είπε:και το ξαναλέω έχεις αναρωτηθεί γιατί;;;!!!
τι μπορεί να εχει συμβεί για να τους ξέρει και η γιαγιά μου ;;;;!!!
γιατί ξέρει τους beatles και οχι τους Floyd ;;;;
αυτή είναι μονό η προσφορά τους ;;;;
1) Έχεις ρωτήσει τη γιαγιά σου?lgbesios είπε:τι μπορεί να εχει συμβεί για να τους ξέρει και η γιαγιά μου ;;;;!!!
γιατί ξέρει τους beatles και οχι τους Floyd ;;;;
πως το κρίνεις αυτό... μήπως θες να ψηφήσεις πάλι ΓΑΠ όπως και η γιαγιά μου ;Dmarathon είπε:Μπορώ να σκεφτώ 100 ακόμα λόγους εύκολα...εσύ δεν μπορείς?
πώς κρίνω τί?lgbesios είπε:πως το κρίνεις αυτό... μήπως θες να ψηφήσεις πάλι ΓΑΠ όπως και η γιαγιά μου ;D