- Πόντοι
- 398
Ναι στα άλλα παιχνίδια δεν διαπίστωσα τόσο μεγάλη διαφορά στο ήχο. Όλες οι κιθάρες παιχνίδια δεν είναι;Corrected!
Ναι στα άλλα παιχνίδια δεν διαπίστωσα τόσο μεγάλη διαφορά στο ήχο. Όλες οι κιθάρες παιχνίδια δεν είναι;Corrected!
Ναι αλλά άλλο το Subuteo, άλλο το κρυφτό. ?Ναι στα άλλα παιχνίδια δεν διαπίστωσα τόσο μεγάλη διαφορά στο ήχο. Όλες οι κιθάρες παιχνίδια δεν είναι;
Ναι αλλά άλλο το Subuteo, άλλο το κρυφτό. ?
Ναι στα άλλα παιχνίδια δεν διαπίστωσα τόσο μεγάλη διαφορά στο ήχο. Όλες οι κιθάρες παιχνίδια δεν είναι;
19 λεπτά πριν, Superfunk είπε
παντως εδω ο Pearson δεν υστερει σε ηχο και ας κανει η κιθαρα του (απο καπλαμα της πλακας) 100 ευρω ?
Πάρε αυτή, είναι στα λ7 που δίνεις.Έχω ενισχυτές που κοστίζουν 500 1000 1500 ευρώ και σκέφτομαι να πάρω αλλoν ένα μικρό λαμπατο marshall. Έχω PA σύστημα κονσόλα και έχω δώσει αρκετά χρήματα σε μικρόφωνα καλώδια κτλ.Για κιθάρα πάνω από 100 ευρώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Ούτε πάνω από 20-30 για πετάλι overdrive delay reverb ktl.
Έχω πάρει μια παρόμοια στην κόρη μου.10 ευρώ.
AYTH!.Για κιθάρα πάνω από 100 ευρώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
1 ώρα πριν, Superfunk είπε
παντως εδω ο Pearson δεν υστερει σε ηχο και ας κανει η κιθαρα του (απο καπλαμα της πλακας) 100 ευρω ?
Αφού πήγαμε σε χοντρά λεφτά θα έλεγα αυτή.
Όντως και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση .Ωραίος κιθαρίστας δεν τον έχω ξανακούσει.Καλο φιντμπακ δινει απο 2.48 -3.10. Ποσο ειναι? 22 sec
E μου άλλαξες το μπάτζετ !
Κορεκτεντ ?Άσε που Δεν δικαιολογειται γιατι ειναι και tele και νομοτελειακά τις τρώνε για πρωινό τις strat οι tele ηχητικά, τι είναι το χέρι ρε παιδί μου...
Κοίτα εδώ περίπου στο 11ο λεπτό και άλλος επαγγελματίας λέει μπαρούφες. Άσχετοι όλοιΜεγαλύτερη μπαρούφα απο επαγγελματία δεν εχω ακούσει για ηλεκτρική.Εκτός κι αν ειναι μερος κάποιου marketing..ούτε ακουστική να ήταν...έλεος!!!
Μεγαλύτερη μπαρούφα απο επαγγελματία δεν εχω ακούσει για ηλεκτρική.Εκτός κι αν ειναι μερος κάποιου marketing..ούτε ακουστική να ήταν...έλεος!!!
38 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε
Κοίτα εδώ περίπου στο 11ο λεπτό και άλλος επαγγελματίας λέει μπαρούφες. Άσχετοι όλοι
Νομίζω ότι το ξεπεράσαμε - και βάζω εμένα πρώτο.λογαριασμούς χρηστών πωρωμένους με τα ξύλα