SCOTT HENDERSON "Τα ξύλα παίζουν ρόλο στον ήχο της κιθάρας"

Ναι αλλά άλλο το Subuteo, άλλο το κρυφτό. ?

Ναι στα άλλα παιχνίδια δεν διαπίστωσα τόσο μεγάλη διαφορά στο ήχο. Όλες οι κιθάρες παιχνίδια δεν είναι;

παντως εδω ο Pearson δεν υστερει σε ηχο και ας κανει η κιθαρα του (απο καπλαμα της πλακας) 100 ευρω ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
19 λεπτά πριν, Superfunk είπε

παντως εδω ο Pearson δεν υστερει σε ηχο και ας κανει η κιθαρα του (απο καπλαμα της πλακας) 100 ευρω ?

Έχω ενισχυτές που κοστίζουν 500 1000 1500 ευρώ και σκέφτομαι να πάρω αλλoν ένα μικρό λαμπατο marshall. Έχω PA σύστημα κονσόλα και έχω δώσει αρκετά χρήματα σε μικρόφωνα καλώδια κτλ.Για κιθάρα πάνω από 100 ευρώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Ούτε πάνω από 20-30 για πετάλι overdrive delay reverb ktl.

Έχω ενισχυτές που κοστίζουν 500 1000 1500 ευρώ και σκέφτομαι να πάρω αλλoν ένα μικρό λαμπατο marshall. Έχω PA σύστημα κονσόλα και έχω δώσει αρκετά χρήματα σε μικρόφωνα καλώδια κτλ.Για κιθάρα πάνω από 100 ευρώ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Ούτε πάνω από 20-30 για πετάλι overdrive delay reverb ktl.
Πάρε αυτή, είναι στα λ7 που δίνεις.

GUEST_700282ce-2e5c-49f1-802a-2d7cd3e658dc.jpg

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Καλο φιντμπακ δινει απο 2.48 -3.10. Ποσο ειναι? 22 sec

Αφού πήγαμε σε χοντρά λεφτά θα έλεγα αυτή. 

https://www.thomann.de/gr/harley_benton_te_90qm_trans_red.htm?offid=1&affid=355&utm_source=skroutz.gr&utm_medium=affiliate&utm_campaign=feed_id-355

Καλο φιντμπακ δινει απο 2.48 -3.10. Ποσο ειναι? 22 sec
Όντως και εμένα αυτό μου έκανε εντύπωση .Ωραίος κιθαρίστας δεν τον έχω ξανακούσει. 

Kαι καλυτερο ηχο απο την Chapin Tele του Josh Smith που ποιος ξερει ποσα χιλιαρικα κανει (2000 μεταχειρισμενη τη βρηκα).
Καλα, δικαιολογειται γιατι ειναι και tele.
Kαι απο την Lp του Kirk Fletcher.

.

Άσε που Δεν δικαιολογειται γιατι ειναι και tele και νομοτελειακά τις τρώνε για πρωινό τις strat οι tele ηχητικά, τι είναι το χέρι ρε παιδί μου...
Κορεκτεντ ?

Μεγαλύτερη μπαρούφα απο επαγγελματία δεν εχω ακούσει για ηλεκτρική.Εκτός κι αν ειναι μερος κάποιου marketing..ούτε ακουστική να ήταν...έλεος!!!

Μεγαλύτερη μπαρούφα απο επαγγελματία δεν εχω ακούσει για ηλεκτρική.Εκτός κι αν ειναι μερος κάποιου marketing..ούτε ακουστική να ήταν...έλεος!!!
Κοίτα εδώ περίπου στο 11ο λεπτό και άλλος επαγγελματίας λέει μπαρούφες. Άσχετοι όλοι

Που να ακούσεις και το Bonamassa δηλαδή θα βγάλεις φλύκταινες ? γενικά μη δίνεις σημασία δεν ξέρουν αυτοί

Mου αρέσει που όλοι (...καλά όχι όλοι...!), ακούτε τα ξύλα, που είναι κάτω-κάτω, με πόσα (άραγε) χέρια αστάρι από πάνω, με πόσα (άραγε) χέρια μπογιά, με πόσα (άραγε) χέρια λούστρο ( poly-nitro?), με πόσα (άραγε) χέρια κρέμες για να γυαλίζει.... και ακόμα ακούτε τα ξύλα? Τι να πει το καημένο το ξυλαράκι☺️

ΥΓ. Προφανώς και μιλάμε για ηλεκτρικά όργανα, έτσι?

38 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε

Κοίτα εδώ περίπου στο 11ο λεπτό και άλλος επαγγελματίας λέει μπαρούφες. Άσχετοι όλοι

Δεν ξέρουν αυτοί, Vai Henderson και λοιποί τυχάρπαστοι. Και γενικά για ιατρικές συμβουλές δεν ξέρουν οι χειρουργοί, απλά ρωτάμε στο καφενείο και θεραπευόμαστε μόνοι μας 

Βρήκα κι άλλον άσχετο επιδημία έχει πέσει ? και ο Guthrie στο club.

https://blog.charvel.com/2019/09/guthrie-govan-talks-tone-with-premier-guitar/

Μάλλον κάποια συνομωσία είναι, ίσως μας ψεκάζουν. Αυτά δεν τα δείχνει η τηλεόραση ?

Last edited:
Πάντως παιδιά θυμάμαι από παλιά λογαριασμούς χρηστών πωρωμένους με τα ξύλα, εννοώ ότι δεν μου φαίνεστε καινούριοι χρήστες

λογαριασμούς χρηστών πωρωμένους με τα ξύλα
Νομίζω ότι το ξεπεράσαμε - και βάζω εμένα πρώτο.

Αυτό που πλέον μας ενδιαφέρει (και νομίζω ότι ομιλώ εκ μέρους της συντριπτικής πλειονότητας των... γερόντων του forum), είναι το βάρος. 

Όσο λιγότερα τα κιλά, τόσο πιο καλά - του οργάνου και ουχί της μπάκας... ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back