- Πόντοι
- 38
η απαντηση αυτη θα εστεκε αν ειχε ρωτησει καποιος...manosx είπε:Τα δάχτυλα είναι το Α ως το Υ
Ο ενισχυτής είναι το Φ ως το Ψ
Και η κιθάρα ως ΣΥΝΟΛΟ το Ω
Αν παίξετε και οι τρεις από μια φορά ένα μι μινόρε ακόρντο, όχι δεν θα έχουνSuperfunk είπε:Εγω παλι αυτο που "διαβαζω" ειναι μια πολυ ωραια ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ του Suhr. ;D ;D
Και αυτο που ΞΕΡΩ ειναι οτι ο Alter & o Longshadow με μια Squier των 200 ευρω θα εχουν 100 φορες καλυτερο ηχο απο εμενα με μια Suhr των 3000..... ;D ;D
να κάνω απλά μία παρατήρηση, εδώ ο henderson συγκρίνει τον ήχο που βγάζει ο ίδιος με 3 διαφορετικές κιθάρες.....οπότε τα δάχτυλα και η τεχνική είναι πάντα η ίδια, δε χρειάζεται να συγκρίνουμε τον ήχο που βγάζουν 2 διαφορετικοί κιθαρίστες, αλλά τον ήχο που βγάζει ένας κιθαρίστας με 2 διαφορετικές κιθάρες...Superfunk είπε:Και αυτο που ΞΕΡΩ ειναι οτι ο Alter & o Longshadow με μια Squier των 200 ευρω θα εχουν 100 φορες καλυτερο ηχο απο εμενα με μια Suhr των 3000..... ;D ;D
και για μένα αυτή είναι η μόνη αλήθεια (μαζί με αυτή των σεξ πίστολς)Superfunk είπε:Εγω παλι αυτο που "διαβαζω" ειναι μια πολυ ωραια ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ του Suhr. ;D ;D
Και αυτο που ΞΕΡΩ ειναι οτι ο Alter & o Longshadow με μια Squier των 200 ευρω θα εχουν 100 φορες καλυτερο ηχο απο εμενα με μια Suhr των 3000..... ;D ;D
mentalvortex είπε:να κάνω απλά μία παρατήρηση, εδώ ο henderson συγκρίνει τον ήχο που βγάζει ο ίδιος με 3 διαφορετικές κιθάρες.....οπότε τα δάχτυλα και η τεχνική είναι πάντα η ίδια, δε χρειάζεται να συγκρίνουμε τον ήχο που βγάζουν 2 διαφορετικοί κιθαρίστες, αλλά τον ήχο που βγάζει ένας κιθαρίστας με 2 διαφορετικές κιθάρες...
συγγνώμη ρε παιδιά, κανείς δε λέει ότι ο παίκτης δεν κάνει τη διαφορά, εδώ μιλάμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ παίκτη όμως...pan12 είπε:και για μένα αυτή είναι η μόνη αλήθεια (μαζί με αυτή των σεξ πίστολς)
και νομίζω ότι ισχύει σε όλα τα όργανα....
ο παίκτης κάνει τη διαφορά...
Το θέτεις πολύ σωστά…mentalvortex είπε:συγγνώμη ρε παιδιά, κανείς δε λέει ότι ο παίκτης δεν κάνει τη διαφορά, εδώ μιλάμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ παίκτη όμως...
Βασικα ουτε εγω διαφωνω μαζι του μια και αναφερεται στον ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ παραγοντα των "ξυλινων" μερων μιας κιθαρας δηλ.το ΒΑΡΟΣAlmost every time, it's the lightest of the three. Even though the three guitars always sound different from each other, I can't say I've ever heard a bad one - they're always a good weight and have great tone. Most of the guitars I pick up in stores are extremely heavy.
Τέτοια λές και θα σε ξαναπούνε...ΦΛΩΡΟΥΜΠΑ και σπυριάρη...Superfunk είπε:-ειναι απλα αστειο να προσδιδουμε ηχητικες ιδιοτητες σε ΤΥΠΟΥΣ ξυλων μια και τα βαρη τους ειναι all over the place.
Το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιουν και αυτοι που πουλανε καλωδιο ΡΕΥΜΑΤΟΣ για τον ενισχυτη που κανει 2000 δολλαρια: δεν εχουν ολοι τα αυτια για να ακουσουν τη διαφορα, αλλα για αυτους που την ακουνε αξιζει η επενδυση. :mij είπε:Πάντως μέσα από τα χρόνια έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλοί που τα αυτιά τους δεν έχουν την "ικανότητα" να ακούνε τις διαφορές των ξύλων - πχ swamp ash και mahogany τους φαίνονται το ίδιο. Και δεν έχει να κάνει με το αν ασχολούνται πολλά χρόνια ή όχι με κάποιο όργανο, απλά...δεν ακούνε
Στη τελική δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι.
μα αν την ακούς ίσως και να αξίζει τα επιπλέον χρήματα! φυσικά και δεν αναφέρομαι στο καλώδιο ρεύματος....Nikoubis είπε:Το ιδιο επιχειρημα χρησιμοποιουν και αυτοι που πουλανε καλωδιο ΡΕΥΜΑΤΟΣ για τον ενισχυτη που κανει 2000 δολλαρια: δεν εχουν ολοι τα αυτια για να ακουσουν τη διαφορα, αλλα για αυτους που την ακουνε αξιζει η επενδυση. :![]()
Το προβλημα μου ειναι με το ιδιο το επιχειρημα, οχι με την αποψη την οποια στηριζει. Και το γεγονος πως το ιδιο επιχειρημα ("εγω εχω ακοη σουπερμαν, δεν πειραζει αν εσυ δεν εχεις") μπορει να χαρησιμοποιηθει σε συζητησεις που ξεκινουν απο ξυλα, και φτανουν μεχρι "μαγικα" καλωδια ρευματος το καθιστα τουλαχιστον υποπτο.mentalvortex είπε:μα αν την ακούς ίσως και να αξίζει τα επιπλέον χρήματα! φυσικά και δεν αναφέρομαι στο καλώδιο ρεύματος....