evris είπε:Ο μονος τροπος να πατε κοντρα στην ατιμη πολιτικη ακριβειας της Gibson ειναι να αγορασετε πολλες, ωστε να εχετε πολλα δικαιωματα ψηφου στο petition, να δουν πολλες υπογραφες και να τρομοκρατηθουν!
παντως σε συγκριση τις ΑΗΔΙΕΣ που εφτιαχνε η Gibson επι εποχης Norlin (ειδικα απο το 74 μεχρι το 87) τωρα ....φτιανει ;D.... θεϊκες κιθαρες....(ειδικα η σειρα VOS ειναι απιστευτη & επιτελους με τα ΣΩΣΤΑ specs)A while later he was informed that Gibson Guitar Corp was for sale, but no one would buy it because it was a financial disaster. He moved to the Kansas to live near the company headquarters and observed the operation for a full 6 months while drawing up a concrete business plan. Once he purchased it, the company became profitable within 30 days because of his hard work and research. Since 1987 he has grown the business 20% every year.
Δεν γνωρίζω εταιρεία κερδοσκοπικού χαρακτήρα να κρίνεται με διαφορετικά στοιχεία.Superfunk είπε:Βεβαια με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κριτηρια μονο...καταστροφικος δεν ειναι
Και για όποιον δεν ξέρει ανεβάζω φώτο από τη δημιουργία μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ κιθάραςSuperfunk είπε:αν και βεβαια εχω συνηθισει να παιζω με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κιθαρες
Το περίμενα ως δεδομένο. Μου φάνηκε περίεργο που άργησες τόσο πολύ.marathon είπε:Και για όποιον δεν ξέρει ανεβάζω φώτο από τη δημιουργία μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ κιθάρας
Δεν είχα μπεί το ΣΚ ;D ;Daudiokostas είπε:Το περίμενα ως δεδομένο. Μου φάνηκε περίεργο που άργησες τόσο πολύ.
Είναι αλήθεια ότι πρέπει να βάλω γυαλιά (όλο το αναβάλω) αλλά θέλω αυτά τα στρόγγυλα του Lenon και δεν τα βρίσκω...audiokostas είπε:Βάλε τα γυαλιά σου τώρα
AIΣXOΣ!!!!ntzanos είπε: