- Πόντοι
- 1,058
Η τεχνογνωσία, οι εργατικές συνθήκες και παροχές, το customer service, δεν κοστίζουν καθόλου για σένα;Άρα καταλαβαίνεις μια χαρά τι εννοώ .
Διαφορετικά πες μου πόσο πιστεύεις ότι κοστίζει κατασκευαστικά αυτός ο μαγνήτης;
Η τεχνογνωσία, οι εργατικές συνθήκες και παροχές, το customer service, δεν κοστίζουν καθόλου για σένα;Άρα καταλαβαίνεις μια χαρά τι εννοώ .
Διαφορετικά πες μου πόσο πιστεύεις ότι κοστίζει κατασκευαστικά αυτός ο μαγνήτης;
Η τεχνογνωσία ειδικά ???Η τεχνογνωσία, οι εργατικές συνθήκες και παροχές, το customer service, δεν κοστίζουν καθόλου για σένα;
Να υποθέσουμε λοιπόν πως στις Gibson & Fender που έχεις άλλαξες τους μαγνήτες με κινέζικους και πουλώντας τους ορίτζιναλ έβγαλες κι ένα καλό χαρτζηλίκι να πιείς μερικές μπυρίτσες στην υγειά των κορόιδων; ?Η τεχνογνωσία ειδικά ???
Ναι!!Για την ακρίβεια Wilkinson korea.Να υποθέσουμε λοιπόν πως στις Gibson & Fender που έχεις άλλαξες τους μαγνήτες με κινέζικους και πουλώντας τους ορίτζιναλ έβγαλες κι ένα καλό χαρτζηλίκι να πιείς μερικές μπυρίτσες στην υγειά των κορόιδων; ?
απο αυτον που ειχε η κιθαρα του φιλου Κβαντικου μπορει και να ητανε ?
Οπως και να το κάνουμε το κόστος αυτού του παντελονιού είναι 5-6 ευρώ και μπορεί να το αναπαράγει καθένας απλά δεν θα είναι το γνήσιο.
Κιθάρα είναι; Μου φάνηκε σαν έπιπλο να κρεμάει τη καπαρντίνα.Μπορει να μην ειναι καλυτερος απο Gibson αλλα κατι μου λεει οτι απο αυτον που ειχε η κιθαρα του φιλου Κβαντικου μπορει και να ητανε ?
Μόνο πάρε το μπάσο μακρυά από το καλοριφέρ γιατί το βλέπω τόξο τον χειμώνα.Ναι είναι μια κιθάρα σαν όλες τις άλλες.Απο δύο τρία κομμάτια ξύλο.
Προς το παρόν δουλεύει αιρκοντίσιο.Μόνο πάρε το μπάσο μακρυά από το καλοριφέρ γιατί το βλέπω τόξο τον χειμώνα.
Πετρέλαιο καις είπαμε έ....???