H Gibson ξεκινά να διαθέτει τους Custombuckers προς πώληση

Κοίτα επειδή το αναφέρεις και το ξαναφέρεις ότι είσαι μηχανολόγος κλπ κλπ, είμαι τεχνικός διευθυντής ναυτιλιακής τα τελευταία 15 χρόνια με master στην τεχνική διοίκηση και η σύντροφός μου αρχισχεδιάστρια σε διεθνές brand. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω λοιπόν κι εγώ χρησιμοποιώντας τα credentials μας ότι κάνεις λάθος.
Άρα καταλαβαίνεις μια χαρά τι εννοώ . 

Διαφορετικά πες μου πόσο πιστεύεις ότι κοστίζει κατασκευαστικά αυτός ο μαγνήτης;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άρα καταλαβαίνεις μια χαρά τι εννοώ . 

Διαφορετικά πες μου πόσο πιστεύεις ότι κοστίζει κατασκευαστικά αυτός ο μαγνήτης;
Η τεχνογνωσία, οι εργατικές συνθήκες και παροχές, το customer service, δεν κοστίζουν καθόλου για σένα;

Η τεχνογνωσία ειδικά ???
Να υποθέσουμε λοιπόν πως στις Gibson & Fender που έχεις άλλαξες τους μαγνήτες με κινέζικους και πουλώντας τους ορίτζιναλ έβγαλες κι ένα καλό χαρτζηλίκι να πιείς μερικές μπυρίτσες στην υγειά των κορόιδων; ?

Να υποθέσουμε λοιπόν πως στις Gibson & Fender που έχεις άλλαξες τους μαγνήτες με κινέζικους και πουλώντας τους ορίτζιναλ έβγαλες κι ένα καλό χαρτζηλίκι να πιείς μερικές μπυρίτσες στην υγειά των κορόιδων; ?
Ναι!!Για την ακρίβεια Wilkinson korea.

Όχι βέβαια για να πιω την διαφορά σε μπύρες απλά διότι είναι καλύτερος.

IMG_20220916_203610.jpg

IMG_20220916_203617.jpg

Είναι όντως πολύ καλός ο κεραμικος wilkinson, αλλά όχι καλύτερος από τον gibson. Είναι ισορροπημένος και με ποιοτικό ήχο, αλλά δεν έχει σχέση με το real (alnico) thing. Ειναι, βέβαια, και hum-free...

Είναι όντως πολύ καλός ο κεραμικος wilkinson, αλλά όχι καλύτερος από τον gibson
Μπορει να μην ειναι καλυτερος απο Gibson αλλα κατι μου λεει οτι απο αυτον που ειχε η κιθαρα του φιλου Κβαντικου μπορει και να ητανε ?

Οπως και να το κάνουμε το κόστος αυτού του παντελονιού είναι 5-6 ευρώ και μπορεί να το αναπαράγει καθένας απλά δεν θα είναι το γνήσιο.

έχεις ψωνίσει πολλά παντελόνια των 5 ευρώ που 

στο πρώτο βαθύ κάθισμα δεν σκίζεται η ραφή

κάθεσαι και δεν αδειάζουν τα ψιλά από την τσέπη σου

κάθεσαι και δεν σε κόβει στα @@δια

βάζεις πράγματα στις τσέπες και περπατάς και δεν φαίνονται σαν να έχεις γεμίσει τις τσέπες παλιοσίδερα

κάθεσαι και δεν γεμίζουν ζάρες

τα βάζεις στο πλυντήριο και δεν γίνονται χλωμά

τα θυλήκια για τις ζώνες δεν είναι αλλού γι αλλού

τα κουμπιά τους δεν ξεράβονται σε μια βδομάδα

το κόψιμό τους δεν ταιριάζει παρά μόνο σε σχιστομάτηδες ζουμπάδες

και άλλα πολλά

Μπορει να μην ειναι καλυτερος απο Gibson αλλα κατι μου λεει οτι απο αυτον που ειχε η κιθαρα του φιλου Κβαντικου μπορει και να ητανε ?
Κιθάρα είναι; Μου φάνηκε σαν έπιπλο να κρεμάει τη καπαρντίνα.

Ναι είναι μια κιθάρα σαν όλες τις άλλες.Απο δύο τρία κομμάτια ξύλο.
Μόνο πάρε το μπάσο μακρυά από το καλοριφέρ γιατί το βλέπω τόξο τον χειμώνα.

Πετρέλαιο καις είπαμε έ....???

Trending...

Νέα θέματα

Back